Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Piše. Srđan Šajin

Ovan

Vaš horoskopski znak dobiće u najkraćem mogućem roku smeštaj. Idete pravo u kontejner! Dosta ste čačkali po kontejnerima, sad ćete biti smešteni u njega! Ne tražim zahvalnost, nije to bila urgencija, to je posao koji bi svaki političar u Srbiji isto tako efikasno trebalo da obavi.

Bik

Vaša astrološka slika nije isto što i krvna slika. Ja ovde vidim, koliko se u astrologiju razumem, da ćete vi dobiti nužni smeštaj negde na jugu Srbije. A bolje vam je bilo da prihvatite neki kontejner na periferiji Beograda. Jer, dozvolite, jeste kontejner, ali u Beogradu.

Blizanci

Sudbina il' ko zna šta li je, kad god se sretnemo uvek se zalije. Ovako je pevao Bajaga, a ima veze sa vama. Zaliće vam betonom ono živo blato u kome ste živeli. Zaliće gradska vlada jednim koktelom vašu selidbu iz blata u kontejner. Vi konkurišite da zalivate gradske ulice.

Rak

Horoskopska prognoza za narednih dve nedelja jasno govori da vas više neće biti u medijima. Nećete više biti tema. Nego, dajte dok galama još traje da pričamo o vašim ljudskim i romskim pravima, pa ćemo posle da vidimo ako mora neka dužnost da se obavi...

Lav

Zvezde su vam naklonjene, proleće u zamahu, noći su tople a dani još topliji. Dakle, idealno vreme za prikupljanje kartona i flaša. Komunisti su taj plemeniti posao nazvali "prikupljanje sekundarnih sirovina". Vi ste jedna nevladina organizacija. Dobićete kontejner.

Devica

Niko nema što Romi imaju, dva-tri točka i kola što sviraju! Pa vaš znak je jedan od onih čiji su zahtevi malo veći od nekog Romobila. Vi ćete sigurno izaći na međunarodnu scenu jednom predstavom o zaštiti vaših ljudskih i romskih prava. Evo, ja ću da vas zastupam u svemu!

Vaga

Izmerite dužinu između kontejnera, nemojte da vas braća Romi posete noću i prisvoje ono što je vaše. Nemojte reći da vas nisam upozorio, i nemojte posle u skupštinu da mi dolazite i da tražite da vam štitim imovinu od vas samih. Ja sam samo narodni poslanik i vaš sapatnik.

Škorpija

Vi ste u horoskopu Škorpija, niste vi krvopija, pa prema tome nemojte da pretite vladi, ministrima, gradonačelniku, predsedniku, meni ili bilo kome. To nije lepo. Naša romska civilizacija je uvek sarađivala sa svima. Tako i vi sarađujte i dobićete kontejner.

Strelac

Vaš znak će sigurno daleko dogurati u gradskoj komunalnoj službi Beograda jer ste učinili veliku stvar tokom pregovora sa iseljenim Romima, kako bi lakše podneli prelazak iz blata u kontejner. Sve čestitke, a vidim, i zvezde su vam naklonjene inače. Dakle, srećno u novi život.

Jarac

Ja sam pogledao vaš horoskop i došao do zaključka da bi u mojoj veeeelikoj privatnoj kući mogao da smestim i vas i vašu mnogobrojnu porodicu na par dana dok ne stigne taj kontejner. Ali, kad sam malo bolje razmislio, odustao sam. Ne mogu. Krenulo bi ih za vama na stotine...

Vodolija

Vama u zvezdama vidim da bi ubrzo mogli da odigrate jednu ulogu u nekom Kusturičinom filmu, da se lepo proslavite, pare da zaradite, šećer da jedete, ekseri da s...te, sve zlatne zube da imate, veeliku kuću da imate, Cigani da vam dolazu, da vam zavidu, sve tako vidim, ozbiljno...

Ribe

Horoskop nije pouzdana stvar, ali, ako je makar malo tačno od ovoga što vama vidim, vi bi mogli ubrzo izaći iz kontejnera, kao što ste brzo iz blata izašli, pa još brže preći u neko montažno naselje negde gde ima vode i struje. A za školu i posao stvarno ne znam šta da kažem...

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane