Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi Sad

Bojan Pajtić i njegova družina strahuju od hapšenja, ali i dalje pune svoje račune

 

Ko sa decom spava upišan ustaje

 

Bivši gradonačelnik Zrenjanina Goran Knežević, u samoodbrani, izjavio je pred istražnim sudijom specijalnog suda, da je u sefu držao novac koji je u vlasništvu Pokrajinskog odbora Demokratske stranke. Dao je i tačan spisak ''donatora''. Po nalogu Borisa Tadića, predsednika Srbije i predsednika stranke, iz Krunske ulice u Beogradu, stiglo je saopštenje ko sve finansira ovu partiju. Ispostavilo se da trećina firmi sa tog spiska ne postoji! Predsednik Srbije dobio je od Interpola još teži spisak, na kojem su imena 31.  ''štediše'' iz Vojvodine, koji u inostranim bankama imaju račune teške po nekoliko miliona evra! Šta će učiniti predsednik, i kom će se carstvu privoleti?
Lako je pretpostaviti da će ostati veran jatu svome, ali...

Mile Ješanov
Aleksa Jovanović

Ko sa decom spava upišan ustaje, stara je izreka.
Srpski predsednik Boris Tadić (rođen 1. januara 1958. godine) obožava mlađi svet. Kada je posle 5. oktobra 2000. godine postavljen za ministra za telekomunikacije u tadašnjoj Saveznoj vladi Savezne republike Jugoslavije, za šefove kabineta, pomoćnike i saradnike doveo je tek svršene studente, a i one koji još nisu stekli diplome, da kod njega, u ministarstvu ''stažiraju''.
Predsednik DS-a Zoran Đinđić smenio ga je sa ove dužnosti, zbog dugih prstiju, i uzimanja para od Bogoljuba Karića. Ovaj Karićev ''poklon'' bio je težak nekoliko miliona dolara, i stavljen je na Borisov račun u inostranstvu.
Kada je 18. marta 2003. godine izabran za ministra odbrane (šest dana nakon ubistva premijera Đinđića), Boris Tadić i u ovo ministarstvo za svoje pomoćnike i savetnike dovodi stranačke kolege bez formalnog obrazovanja, koji nisu imali više od 26 godina života!
Borisova ljubav prema mlađim muškarcima i devojkama nastavljena je i kada je 2004. godine izabran za predsednika Republike Srbije.
I u Demokratskoj stranci, čiji je neustavni predsednik, Boris Tadić forsira mlade, kojima, po godinama, može otac biti.
Gospodin Tadić je u svojoj raspamećenosti potpuno privatizovao Demokratsku stranku. U njoj promoviše čitave porodice, koje postavlja na značajna mesta u  stranci, izvršnoj vlasti, državnoj administraciji i sudstvu.
Predsednikova ljubav prema mladim muškarcima koštaće Srbiju, po svemu sudeći, i njenog nestanka sa političke mape sveta.
Raspamećeni predsednik Srbije, umišljen da je novi Vožd Serbije, prvo je u Autonomnoj pokrajini Vojvodini instalirao svoje klince, na čelu sa Bojanom Pajtićem, kao predsednikom Izvršnog veća Vojvodine, i Dušanom Elezovićem, konobarom iz sela Zmajevo, koji je predsednik DS-a za Vojvodinu.
Iz Interpolovog izveštaja o računima građana Vojvodine u inostranstvu navedeni su brojevi računa i milionski iznosi, a iz pratećih dokumenata lako je zaključiti da je reč o nesumljivo kriminalnim aktivnostima.
Da bi legalizovali pljačku, Bojan Pantić i njegov mentor Dragoslav Petrović, osnovali su Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine.
Iz budžeta Srbije isplaćuju se u budžet Vojvodine velika sredstva, čiji utrošak, po zakonu, može da kontroliše budžetska inspekcija ministarstva finansija. Prebacivanjem novca u Fond za kapitalna ulaganja, družina Bojana Pajtića uspela je da opljačka milione evra.
Da podsetimo i na duge prste Bojana Pajtića. On je pre nekoliko godina iz budžeta Vojvodine, na ime pomoći za obnovu Tekelijanuma (zadužbina Save Tekelije), prebacio na račun crkvene opštine u Budimpešti, iznos od 450 hiljada evra!
Parama raspolaže njegov otac Lazar, koji se posle 20 godina vratio u Srpsku pravoslavnu crkvu. Gospodin Pajtić se ugledao na svog učitelja i mentora Borisa Tadića. I on se okružio mladim momcima, sa kojim bludniči.
O trošku budžeta Vojvodine Bojan Pajtić je svog ljubavnika Vladana Varićaka vodio u Sjedinjene Američke Države, kao člana delegacije. Gospodin Varićak  je izgubio pasoš, i po hitnom postupku je dobio novi. Kolika je strasna ljubav između Varićaka i Pajtića, govori i podatak da je Pajtić u zgradi Izvršnog veća Vojvodine organizovao izložbu Varićaka. A g Varićak voli da pravi voziće!
Druga obznanjena ljubav Bojana Pajtića je Đorđe Višekruna, student iz Bačke Palanke.
Svom ljubavniku Đorđu, gospodin Pajtić je omogućio da dobije dobro plaćeni posao u Fondu za kapitalna ulaganja AP Vojvodina. Bez konkursa.
Za Tabloid direktor ovog Fonda Momčilo Milović kaže da je Višekruna ovde samo formalno zaposlen, da na posao dolazi u čipkanim košuljama i kockastim pantalonama, oko podneva, kada se naspava, i da on nije pitan kod njegovog zapošljavanja.
On, doduše, tvrdi, da ga je zaposlio Dragoslav Petrović, koji je opasan čovek, i koji je iznad Bojana Pajtića, ali ne isključuje i druge mogućnosti.
Gospodin Višekruna je, preko advokata Vladimira Horovića podneo tri tužbe Opštinskom sudu u Novom Sadu, tražeći na ime ''povrede časti i ugleda'' zbog objavljivanja njegove ljubavne veze sa Bojanom Pajtićem po milion dinara. Ukupno tri miliona! Toliko je on izračunao da mu vredi čast i ugled!
Četvrtu (privatnu krivičnu) tužbu Đorđe Višekruna je podneo samo protiv glavnog urednika Tabloida Milovana Brkića, zbog krivičnih dela ''uvrede i klevete''.
Da uticaj Bojana Pajtića na novosadsko pravosuđe nije više tako snažan, svedoči činjenica da su dvoje sudije Opštinskog suda u Novom Sadu donele rešenje kojim su ovaj sud oglasile nenadležnim, i odlučile da predmet dostave Okružnom sudu u Beogradu. Sudija Tatjana Šunjka odbacila je krivičnu tužbu Đorđa Višekrune, podnetu protiv našeg urednika Milovana Brkića, odlučujući da troškovi postupka padaju na teret Višekrune.
Zanimljivo je da je, i pored oslobađajuće odluke, druga sudija, Zorica Lambić, koja postupa po trećoj tužbi g. Višekrune, odlučila da nastavi sa suđenjem.. Ona je poznata kao stara policijska provokatorka, koja je odana svakoj vlasti.
Zanimljivo je ovde navesti šta sve piše u tužbama gospodina Višekrune...
''...U tekstu objavljenom u Tabloidu, u uokvirenom odeljku pod naslovom "Ljubio je Đoku na Dunavu", za privatnog tužioca su iznete neistine.... (sledi citiranje teksta)... Tužilac je još od perioda petooktobarskih dešavanja bio član Omladinske Demokratske stranke, jer je bio maloletan, a u Opštinski odbor DS u Bačkoj Palanci učlanio se 2007. godine...  Tužilac je zbog svojih organizacionih sposobnosti 20. 2. 2008. godine postavljen na mesto koordinatora za investicione poslove u Fondu za kapitalna ulaganja AP Vojvodina, i to na neodređeno vreme, gde je postigao vrlo zavidne rezultate. Tužilac takođe ima zavidne rezultate i u okviru Mesne zajednice Centar  iz Bačke Palanke, gde obavlja niz aktivnosti (sledi popis funkcija u mesnoj zajednici koji je impresivan)... Pored svega toga tužilac je i apsolvent Pravnog fakulteta u Novom Sadu i Fakulteta za evropske pravne i političke studije u Sremskoj Kamenici ...''  navodi se u tužbi Đorđa Višekrune.
Boris Tadić je promovisao mladost, ustoličio je na partijske državne funkcije, i znanje, obrazovanje i iskustvo uopšte više nije važno.
Nije zato nikakvo čudo što Pajtićev ljubavnik, bez završenog fakulteta, koordinira projektima Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine.
U Novom Sadu je važno dati dupe da bi na taj neobičan način napredovao u službi. U slučaju Đorđa Višekrune, unapređen je i njegov otac, dobio je veliku platu u Bačkoj Palanci, kao čuvar voda.
Milione evra koje pljačka Bojan Pajtić i njegova kamarila, oni  iznose u strane banke, za slučaj da dođe do pobune i ustanka, i sirotinja raja krene i na ove lopove.
Supruga Bojana Pajtića zaposlena je kao lekar u Kliničkom centru Novog Sada. Doktorka Vesna ima razumevanja za svog muža Bojana. Ona je ljubavnica direktora Kliničkog centra u Novom Sadu, sa čijom ženom je, inače, dobra drugarica. Svom ljubavniku je gospođa Pajtić kupila najskupoceniji džip, parama koje je opljačkao njen muž.
Interesantni su i drugi biografski podaci iz života Bojana Pajtića. Njegov otac Lazar bio je sveštenik u Senti. Onda je iznenada izgubio moć govora. Njegovi bliski prijatelji uveravaju nas da se to desilo kada je svoju suprugu zatekao u kući, u krevetu sa svojim kumom!
Posebna priča i nesreća Demokratske stranke je Dušan Elezović. On je iz Zmajeva, rano je ostao bez oba roditelja. Konobar je po zanimanju, i kao lepuškastog i zgodnog momka Bojan Pajtić i Boris Tadić postavili su ga za predsednika Pokrajinskog odbora DS-a. Boris Tadić je, kad mu je oči spazio snene, široko se osmehnuo i rekao - ovo je dečko za mene.
Tabloid je već objavio imovno stanje mladog Elezovića, koji je odmah zgrabio imovinu vrednu milion evra, za samo nekoliko meseci  ''rukovođenja'' pokrajinskim odborom DS-a.
Družina Bojana Pajtića postavila je konobara Elezovića za predsednika Upravnog odbora Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodina, za predsednika upravnog odbora Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodina u Sremskoj Kamenici, te za člana upravnog odbora NIS-a, nakon što je ruska kompanija postala njegov većinski vlasnik. Koliko su Boris Tadić i Bojan Pajtić izgubili kompas, svedoči i njihova odluka da konobara postavljaju na rukovodna mesta, za koja treba obrazovanje, iskustvo, stručnost. Mladi Elezović je konobar opšte namene. I njegov brat se bavi biznisom.
Izvor Tabloida, blizak vrhu Demokratske stranke u Novom Sadu tvrdi da je mladi Elezović pravi čovek za ovo mesto. Nesiguran je, nema ideje, inicijative, i samo klima glavom kada dobije uputstva  za rad.
Funkcioneri DS-a u Vojvodini su toliko na lošem glasu, da je za očekivati da počnu i da gube glave. Toliko su se osilili, da je nasilje nad građanima, koji nisu članovi njihove stranke, prevršilo svaku meru. U selima, u kojima DS nema većinu u mesnim zajednicama, uskraćuje se struja, sabotiraju sve komunalne aktivnosti.
Boris Tadić u poslednje vreme često odlazi u Novi Sad, na sastanke s Bojanom Pajtićem. Ove aktivnosti predsednika Srbije daleko su  od očiju javnosti.
Položaj u kojem se nalazi predsednik Tadić, svakako, nije nimalo ugodan. On je odgovoran za užasnu pljačku koju su izveli njegovi, i njegovom srcu dragi, veseli i nasmejani dečaci. Mlađan Dinkić je, po nalogu iz inostranstva, od svojih mentora, krenuo da sruši Tadića u njegovoj stranci, a potom i na položaju predsednika Republike. Predsedniku se ne piše dobro. Njegova ženska psihologija, da malo podvikne, ali da se ne talasa, koštaće i njega, i Srbiju.
Ko sa decom spava, upišan ustaje. Ovu pouku Boris Tadić nikada nije imao na umu.

 

Deo bez cenzure

Izvori Tabloida, iz vrhova Policijske uprave Novog Sada, ukazuju nam na novu ljubav, koja će koštati Srbiju. Potpredsednik Socijalističke partije Srbije, Dušan Bajatović,takođe ugledni predstavnik gey zajednice, u ljubavnoj je vezi sa sestrom Bojana Pajtića. Očekuje se i njihovo  formalno venčanje!
Dušan Bajatović je ovejani kriminalac. U SPS-u  je u frakciji sa predsednikom Izvršnog odbora SPS-a Brankom Ružićem, i pokušavaju da smene predsednika stranke Ivicu Dačića! Branko Ružić je oženjen kćerkom stranačkog funkcionera, i ima sina.

 

Napomena: Glavni urednik Tabloida cenzurisao je sve ostale delove teksta.

 

Pajtićevi prsti i u Kikindi

Poštovani uredniče,

Obraćam Vam se da ukažem da i Kikinda ima mafijaše svetskog kalibra.
Radi se o Zoranu Mileševiću. Molimo Vas da pošaljete nekoga u Kikindu da raskrinka tog mafijaša pred kojim drhti cela vlast u našem gradu.
Zoran Milešević je najobičniji lopov i bitanga. Od običnog šofera postao je najbogatiji  u Kikindi. Gradi hale, hladnjače, ima mašine za asfaltiranje, pravi difens roud za koji mu posao nabacuje Bojan Pajtić. Milešević vedri i oblači u Kikindi. On odlučuje ko će biti odbornik u vladajućoj koaliciji, sve odluke važne za grad donosi on, a ne predsednica opštine Jagoda Tolicki, čiji je muž poslovni partner Mileševiću. Njih dvoje domogli su se i akcija u  kikindskom hotelu "Narvik". Tolickin rođeni brat je pre više godina uhvaćen sa nekoliko kilograma divlje konoplje, a sumnja se da pare Mileševića i Tolickog delom potiču i od prodaje narkotika. Milešević bezobzirno koristi vlast da trpa u svoje džepove novac iz  budžeta. Dobri poznavaoci tvrde da je težak oko 20 miliona evra.
Milešević poseduje i televiziju i radio VK. Sve što je stekao, stekao je petljanjem i lopovlukom, uz pomoć svog pajtaša rodom iz Sente, Bojana Pajtića. Zamolio bih Vas da svojim čitaocima, kojih nije mali broj, predstavite ovog mafijaša. Srdačan pozdrav.
Na žalost, molim Vas da ovo pismo ne potpišete mojim imenom, jer se plašim osvete koju Milešević sprovodi nad mnogima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane