Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tajkun Slobodan Dubroja sa tuđe adrese piše Tabloidu

 

Ilegalac iz Donjeg Karina

 

A. Jovanović

Biznismen Slobodan Dubroja, vlasnik kompanije Bonex i jos desetine preuzeća, poslao je na internet adresu našeg lista opširno pismo o Dubravku Dubroji, kojeg najprizemnijim rečima kleveće i vređa na nacionalnoj osnovi. Nije propustio da izvređa ni naš list i glavnog urednika.
Obratili smo se vlasniku internet adrese, a poruka je poslata sa adrese samostalne trgovinske radnje "Foto Quick" iz Novog Sada, vlasništvo g. Zvonka Ilića, da nam potvrdi da li je sa njegove adrese poslata poruka našoj redakciji. Ubrzo smo dobili odgovor.
"G. Brkić, adresa SZTR "Foto Quick Foto" je Bul. oslobođenja 4a, dotičnog gospodina ne poznajem, niti me interesuje, činjenica je da je iz moje radnje poslat mail na vašu adresu, pregledao sam, ali to se u našoj radnji svakodnevno radi (skeniraje i uslužno slanje maila), uredno se naplati, a ime i prezime od mušterija ne uzimamo. To Vam je kao da ste iz internet cafea dobili mail pa od vlasnika tražite ko je poslao. Moraćete nekim drugim tragom pronaći tog gospodina jer dnevno u radnju uđe najmanje stotinak mušterija, pa se ni lika gospodina ne sećam. S poštovanjem, Zvono Ilić".
Vlasnik kompanije Bonex Slobodan Dubroja, koji u svojim firmama ima faksove, kompjutere, sekretarice, pa i ličnu internet adresu, pokušao je da nam svoje pisanije pošalje sa tuđe adrese, da izbegne odgovornost za svoje uvede na verskoj i nacionalnoj osnovi.
O kakvom je opakom prevarantu i nemoralnom čoveku reč, svedoče stotine dokumenata Dubravka Čavića, Dubrojinog bivšeg poslovnog partnera i prijatelja. Ali braća Dubroje nemaju prijatelje. Njihov jedini prijatelj je novac.
Kabinet guvernera Narodne banke Jugoslavije profesora Dragoslava Avramovića primio je 6. marta 1995. godine "Investicioni program" koji je, u ime svoje firme Bonex, dostavio njen direktor i vlasnik Slobodan Dubroja. U zahtevu se traži kredit od 6.100.000 dolara, za usavršavanje proizvodnje aluminijumske ambalaže za sterilno pakovanje hrane od oplemenjene aluminijumske trake. U zahtevu Dubroja navodi da je njegova firma vlasnik zaštićenog patenta (misli na patent svog tadašnjeg ortaka Dubravka Čavića) i da kredit mogu vratiti najdalje za dve godine!
Odmah potom, kada je zgrnuo milione, Dubroja otkazuje saradnju sa g. Čavićem. Kada je presudom Vrhovnog suda Srbije obavezan da mu isplati štetu, Dubroja nalazi korumpiranog sudiju Opštinskog suda u Novom Sadu Aleksandra Gudurića koji donosi rešenje o ponavljanju postupka i ukida presudu Vrhovnog suda Srbije!
Prošle nedelje sekretar Vrhovnog suda Srbije obavestila je redakciju Tabloida, da je, nakon našeg interesovanja, predsednica suda Nata Mesarević zatražila od predsednika nadzornog odbora sudije Predraga Gligorijevića izveštaj o pritužbi advokata Čavića na rad sudije Gudurića. Očekujemo da će se i sudije Gudurić i Gligorijević uskoro naći iza brave.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane