Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

uvodnik

 

(Pr)osudite sami

Koliko je pokojnik dugačak

Milovan Brkić

 

Svaki diktator prvo udara na slobodu govora, potom hapsi i strelja.
Srpski predsednik Boris Tadić zdušno je podržao donošenje izmenjenog Zakona o javnom informisanju, po kojem se svaka novinska vest može utamničiti, osuditi glavni urednik, izdavač, zabraniti novine i novinar oglobiti, a potom i poslati u zatvor, ako kaznu ne može da plati.
I dok se čeka na usvajanje ovog zakona, može se slobodno zaključiti da je srpski predsednik izgubio razum i da njegov pomračeni um može Srbiji doneti nezapamćenu štetu.
Nije, dakle, problem u Mlađanu Dinkiću, predlagaču ovog zakona, već o srpskom predsedniku koji će, radi održanja gole vlasti, ovaj zakon potpisati i odobriti njegovu primenu.
Da građani imaju posla sa čovekom koji je izgubio pamet i koji je preuzeo sve poluge vlasti, svakodnevno se uveravamo.
Premijer Cvetković samouvereno tvrdi da je Srbija izašla iz ekonomske krize! Dok vlade najrazvijenijih država razbijaju glavu, tražeći izlaz iz ekonomske katastrofe, srpski premijer nas masno laže. A možda je i on uveren u svoje priče, kao i predsednik Tadić.
Premijer tvrdi da je kriza prošla! I to u trenutku kada je njegova vlada otkupila nešto više od 5 odsto roda pšenice!
Kako će proći paori, koji pšenicu, zbog ekstremno niske cene, drže u džakovima? Koliko će to doprineti smanjenu stočnog fonda, a povećati uvoz? Premijera to ne zanima. Njegova vlada je, kaže, učinila istorijski korak jer nas je približila Šengenskoj beloj listi. A ko će od naših građana putovati u beli svet, sa prosečnom platom od 350 evra?
Srbija se nalazi u predvorju pakla. Nijedna kompanija, pa ni one najveće, nisu sigurne u svoju budućnost, jer će predsednik, kada kasa ostane potpuno prazna, poslati svoje žandare da otmu vlasnicima robu i novac, da isplate svoje stranačke kolege koji vrše vlast u Srbiji.
Predsednik se, nedavno, okružen savetnicima, hvalio kako je napravio seču među generalskim korom, navodeći da je sve generale koji su imali ratno iskustvo poslao u penziju, postavljajući na njihova mesta ''nove momke'', njemu odane!
Oboleli predsednik zabraniće mnogo listova i surovim zakonom naterati ostale da postanu bilteni, koje će uređivati svita njegovih stranačkih portparola.
Predsednik je smetnuo s uma da je njegova njuška najomraženija u Srbiji, i da njegova pojava kod većine gladnih građana izaziva mučninu u stomaku i nagon da mu njušku razbiju. Jer ovaj pustahija, koji se ne pojavljuju sa porodicom, čak ni na državnim svetkovinama, razmišlja samo kako da privede nekog mladog dečaka, s kojim će bludničiti.
Put kojim ide predsednik Boris Tadić vodi ka kapeli. Kada najesen milioni ljudi shvate da im nema života, jer će im ova vlada sve uzeti, uzeće motke u ruke. Iz svih gradova Srbije to već najavljuju.
Zamišljam kako grobar pruža ruku i kaže: "Sažaljevam slučaj, a koliko je pokojnik dugačak? Budite bez brige, biće ovo lepa sahrana."
Sahrana na kojoj za pokojnikom niko neće pustiti suzu.
                                                        
                                                               www.milovanbrkic.com

 

 

  

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane