Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

 

BOLESNO SOLIDARAN: Boris Tadić aminuje pljačke u Kliničkom centru Srbije

 

 

Ljudi, pa to je bludnica!

 

 

Predsednik Srbije Tadić je vidno raspoložen otvorio PET centar u Kliničkom centru Srbije, iako je imao sve podatke o količini pokradenog novca koji se vrteo oko tog centra. Na uvce mu je referisao doživotni ministar zdravlja, o čijim pljačkama postoji dosije debljine Tihog Dona. Iza njih je stajao direktor KC Srbije Đorđe Bajec, mučenik bled kao krpa, ispijen od smicalica po Kliničkom centru, tako da ni sam više ne zna gde udara, ko mu šta servira i koga sme za šta da pita

 

Piše: Insjader L - 13

 

Neposredno pre svečanog otvaranja PET centra u Kliničkom centru Srbije, a tokom boravka ruske delegacije, na ORL klinici se održava sastanak bivšeg rukovodstva Kliničkog centra (Vojko Đukić-Predrag Peško), na kome pada dogovor o ponovnom preuzimanju Kliničkog centra, a uz blagosiljanje predsednika Tadića.

Varijante su sledeće: Pelemiš (Infektivna) direktor, a Đukić i Peško zamenici. Ili Peško (I hirurška) direktor, a Đukić i Pelemiš pomoćnici.

To, u kompletu, vraća celu staru garnituru okorelih kriminalaca na vlast u Kliničkom centru, gde kreće kampanja protiv svih koji nameravaju pošteno da rade svoj posao, od čistačice do profesora, kako bi u ovoj ustanovi zavladao konačni i potpuni mrak.

Pogrešnim procenama direktor KCS Đorđe Bajec je pokušao da se bori protiv Peška njegovim oružjem, odnosno vezama u srpskom podzemlju, ali je ubrzo shvatio da Peškovim partnerima iz sveta kriminala u finansijskom smislu nema premca.

Već 20 godina je Klinički centar zahvaljujući tim partnerstvima Meka za pljačke iz svih sfera, a organizovana kriminalna grupa oko Peška, Petkovića, Pavlovića, Musića, Janjuševića i drugih pokrala je novac, ne u kilogramima nego u tonama, čija se tačna vrednost još ne zna.

 Poslove u Kliničkom centru organizovali su tako da sve nabavke idu preko njihovih firmi, bolnice obezbeđuju njihova privatna obezbeđenja, tehničke usluge koštaju više nego operacije na otvorenom srcu; prave gasnu stanicu za 60.000 gradskih domaćinstava pored Neurohirurgije, čemu se smeje ceo svet, a "samo" da bi ukrali nekoliko miliona.

Svaki od viđenijih kriminalaca iz bivše Jugoslavije imao je otvorena vrata pravne službe Kliničkog centra za neku transakciju, nabavku i sl. Jedino je ministar (u četiri mandata) Tomica Milosavljević, kada je pre šest godina došao na vlast, uspeo da biznis sa lekovima kontroliše, delimično preotme od kriminalaca (ovde se misli baš na podzemlje, a nikako na to da ministar nije kriminalac) i kajmak ubire za sebe, i to teškom mukom. Zbog sukoba sa mafijom iz Kliničkog centra odmah je, pre 5-6 godina, pokušao da smeni Đukića i Peška, ali za dlaku nije uspeo. Ovi su se onda međutim opametili, pa su mu dali taj deo plena za koji je toliko zapeo. I sledećih pet godina, do dolaska Bajeca, Klinički centar je radio na osnovu tog "sporazuma".

Kada je Bajec dolazio, umalo da krv padne zbog tog plena i tada je prvi put Peškova kriminalna organizacija pokazala pravo lice. Prema podacima MUP-a, primećena je aktivnost poznatih narkobosova iz jugozapadne Srbije, koji su Pešku i njegovima tada davali podršku. Neki sitniji među njima su pohapšeni u kasnijim akcijama, nevezanim za Klinički centar. Bajec kao da nije verovao u podatke koji su mu dostavljeni pred povratak u Klinički centar, ili je mislio da Demokratska stranka može od svega da ga zaštiti, pa čak i od okorelih kriminalaca infiltriranih u njene redove.

Zašto je prilikom Bajecovog pokušaja da smeni Peška intervenisao direktno Tadić i praktično zapretio Bajecu da ne sme da ga smenjuje sa mesta direktora I hirurške klinike i zašto je isto uradio kada je Bajec pokušao da smeni Đukića i Pelemiša?! Ko onda stoji iza ponovnog postavljanja stare garniture u fotelje Kliničkog centra?! Sigurno ne Milovan Brkić, koji je rizikovao sopstveni život i život svojih bližnjih iznoseći istinu o pljačkama u Kliničkom centru, bahanalijama prethodnog rukovodstva po kockarnicama, kuplerajima, ekskluzivnim letovalištima i banjama od para zdravstvenih osiguranika. Bajec je pokušao da što više kadrova Demokratske stranke uključi u transakcije po Kliničkom centru jer mu je stranka jedini oslonac u državi i da sprovodi akcije tipa "mobilni telefoni svim zaposlenima", koju je izveo sa Radujkom iz Telekoma. Problem mu je, međutim, Peško koji, osim onih starih članskih karata ima i žutu člansku kartu, pa blokira Bajeca kroz samu stranku i prati mu svaki dinar koji utroši ne bi li ga držao u šaci.

Hapšenje rukovodstva gradskih zdravstvenih ustanova otvorilo je vratanca za adekvatnu istragu, ukoliko Tadić bude dozvolio da se sprovede, a koja vodi direktno do organizovane kriminalne grupe u Kliničkom centru i njihovih pomagača iz sfere narkomafije. Krađa dokumentacije gradskog sekretara Dragane Jovanović, koju je ona objavila u medijima, organizovana je da bi se tragom tih papira utvrdile eventualne veze njene istrage sa bandom iz Kliničkog centra. Zadatak doživotnog ministra je da se sa bivšim protivnicima uzajamno ispomogne ne bi li dobio njihovu zaštitu jer mu je Dinkić više ne pruža, ne zbog toga što neće nego jer ne može. Tako nam i ministar ide pod zaštitu mafije kojoj su se Peško i saradnici odavno okrenuli. Prva na udaru za likvidaciju je Dragana Jovanović - njen posao apsolutno niko niti hoće niti sme da radi.

Zadatak je kvaziakademika (o čijim ste izborima u Akademiju nauka već pisali) da ubeđuju Tadića i ostale visoke političare da će zdravstveni sistem propasti ako se hapse profesori fakulteta i da takve akcije ne treba sprovoditi. Zašto to nisu rekli kada je podmetnut mizeran mito prof. Saviku i prof. Petroviću? Naravno da ih je za te "š" profesore baš briga; oni samo hoće da zaštite glavne kriminalce u zdravstvenoj mafiji predstavkama o navodnom krahu zdravstvenog sistema ukoliko se oni hapse, a ne istinom da će zdravstveni sistem procvetati ako se nađu iza rešetaka. Onda ćete u Srbiji imati 100 Dragana Jovanović, a ne jednu.

Nažalost, ni Tadić ni Dačić nisu spremni da sprovedu takve akcije!

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag