Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Subverzija

Subverzija

Republički hidrometeorološki zavod između gluposti i špijunaže

 

Za 10 miliona evra grad pada besplatno

 

Republički hidrometeorološki zavod je nakon svakih izbora postajao i deo stranačkog plena, kada po prirodi ovdašnjih šerijatskih nagodbi pobedniku pripadne pravo na pljačku. Da je i to tačno pokazuje novac koji ova država troši iz budžeta za takozvanu protivgradnu zaštitu, odavno zastarelu i odbačenu u svim razvijenim zemljama...

 

M. Grabež

 

Gradonosne padavine navodno se sprečavaju lansiranjem u oblake raketa u kojima ima srebro-jodida. Ideja da se srebro-jodidom spreči ili smanji grad zasnovana je na jednoj hipotezi stvorenoj pre više od pola veka. Tako su mnoge države krenule besomučno da pucaju u oblake, pa s njima i Srbija pre oko 40 godina. Od tada je navedena hipoteza ostala samo hipoteza, jer nikada nije dokazana po naučnim pravilima i nikada nije postala naučna teorija.

Ali, mangupima je sve to poslužilo da je i dalje koriste za obmanu države i naroda, a sve radi svoje lične koristi. To znači da se pucalo na oblake samo na osnovu "tanke" pretpostavke. To nije smetalo da se stvore "metode" pucanja i čitavi sistemi koji su godišnje trošili silne pare, ali ništa nije pomagalo. Grad je i dalje padao! Čak se i kod nas u jednom nezavisnom istraživanju pokazalo da je trend padanja grada - u rastu! Ovakav rezultat je i bio očekivan u uslovima globalnog zagrevanja, kad ima više vode u opticaju kroz atmosferu.

Mnoge su države odustale od ovog suludog posla. Ali, u Srbiji umesto da se od toga odustane, on se povećao i intenzivirao. Politička mafija je prepoznala ovaj resurs i nastavila da troši budžetski novac za ove poslove. Samo nekoliko osnovnih podataka dovoljni su i laiku da shvati o kakvoj pljački građana je ovde reč...

Trenutno u RHMZ-u radi preko 600 redovno zaposlenih, uglavnom državnih činovnika i oko 4.400 honorarno zaposlenih. Radi poređenja, treba reći da države slične po veličini i broju stanovnika, imaju oko 300 redovno zaposlenih i samo oko 1.000 honoraraca.

U protivgradnoj zaštiti pri RHMZ-u radi čak 3.500 honorarno zaposlenih u statusu slobodnih strelaca na protivgradnim poligonima širom Srbije.

RHMZ godišnje troši iz državnog budžeta za protivgradnu zaštitu oko 10.000.000 evra  (deset miliona evra!) ili oko 70-80 odsto budžetskog novca namenjenog za meteorologiju. Na državnom nivou, operativnu protivgradnu zaštitu ne sprovodi nijedna zemlja Evropske unije, izuzev Mađarske, Rumunije i Bugarske, kao očigledan recidiv neumrlog komunizma u ovim zemljama. Takođe, u dokumentima EU nema ni reči o protivgradnoj odbrani!

 U najnovijoj raspodeli budžetskih sredstava u Srbiji, ponovo je izdvojeno oko 10 miliona evra za istu stvar. Ovaj ogromni novac koji građani daju na jednu skoro neproduktivnu delatnost, unapred je usmeren preko stranačkih operativaca u pravcu režimu dragih naučnika, u pravcu fabrika koje prave protivgradnu opremu i u svim onim pravcima u kojima politički pobednici imaju svoje ljude i svoj uticaj.

Koliko je ova služba RHMZ-a važna srpskim političkim plemenima, pre svega zbog činjenice da je reč o budžetskoj ustanovi, govori i pokušaj Skupštinskog odbora za ekologiju i poljoprivredu da stavi protivgradnu zaštitu pod kontrolu. Na osnovu jedne informacije Vlade Republike Srbije da se preispita rad protivgradne zaštite, zamalo je i došlo do likvidacije ovog besmislenog budžetskog troška teškog 10 miliona evra godišnje.

Postoje i pitanja na koja u sedištu RHMZ-a (Kneza Višeslava 66, Beograd) niko preterano rado ne odgovara.

Recimo, kolika je efikasnost protivgradne odbrane, koliko padne manje grada kad se puca u odnosu na prilike kada se ne bi pucalo na oblake, koliko košta na godišnjem nivou protivgradna zaštita, da li postoje metodologije na osnovu kojih se radi ovaj posao i ko ih je odobrio, kojim zakonom je ova delatnost regulisana, koji procenat teritorije Srbije se brani od grada, koje druge države pucaju u oblake na račun poreskih obveznika i kolika su to sredstva?

Ni službenici Ministarstva poljoprivrede sa sigurnošću ne znaju koliko se novca izdvaja za protivgradnu odbranu u poljoprivredi, kolike su štete u poljoprivredi od grada, koliko sadašnja protivgradna odbrana smanjuje ove štete i kako se brani poljoprivreda u drugim zemljama. Ili ne znaju ili ne žele da znaju da je efekat protivgradne zaštite besmisleno mali, te da bi polovina od onih 10 miliona evra godišnje bila dovoljna da nadoknadi eventualnu štetu od grada.

Tabloid će nastojati da u sledećem broju objavi šokantne podatke o delovanju telekomunikacione mafije, koje je istraživao jedan bivši pripadnik obaveštajne službe.

 

 

 

Špijun li sam o državnom trošku!

 

Na objektima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), osim regularno postavljenih antenskih i drugih uređaja, koje su postavili BIA, MUP i Vojska Srbije, nalazi se još oko 300 antena, primopredajnih uređaja i tajnih servera bez validne dozvole, nepoznate namene i još manje poznatih vlasnika. O tome u zvaničnim dokumentima RHMZ-a ili, recimo, knjigama poseta protivgradnim poligonima nema ni reči. Ovaj skandal, još nedovoljno poznat laičkoj javnosti, ipak je dobro poznat onoj stručnoj. Ali, kako je ovde reč o evidentnoj sprezi države i mafije, pa po svemu sudeći i više država i njihovih mafija, samo retki se usuđuju da o ovome progovore.

Jedno je izvesno: Srbija je i na ovaj način obaveštajno crvotočna! Informacioni fantomi koji su uzjahali objekte Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najbolji su dokaz za to. Samo na planini Kukavica na jugoistoku Srbije kod Leskovca, na inače teško pristupačnom vojnom objektu, nalaze se internet serveri koji opslužuju čitavo Kosovo i Albaniju! Drži ih provajderska firma Gamaelektroniks iz Beograda, čiji su vlasnici bivši policajci. Ovaj provajder istovremeno je i provajder Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Na poligonu Bukulja ima više od 50 antena, a na protivgradnim poligonima Niš i Crni vrh oko šezdeset, za čije postojanje ne postoji - nijedan pravni osnov!

Da stranci kontrolišu sve elektronske poruke srpskih vlasti, svedoči i podatak da je provajder Vlade Srbije američka firma Media Works! Njen direktor je bivši član Otpora Slobodan Đinović. Ova američka kompanija je i kandidat za drugog provajdera fiksne telefonije, posle Telekoma!

Ovaj unosni posao američka kompanija, takoreći, besplatno dobija, da bi podržala diktatora Borisa Tadića u svojim bolesnim namerama da terorom vlada u Srbiji.

Pažnju, svakako, zavređuje i podatak da se aktuelni direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, gospodin Milan Dacić, usavršavao za obavljanje subverzivne službe u Beogradu i u obaveštajnom centru u Segedinu, u Mađarskoj. Republički odbor za rešavanje o sukobu interesa preporučio je razrešenje direktora RHMZ-a Milana Dacića zato što je pojedine poslove Zavoda poveravao svojoj supruzi, od početka 2008. do polovine 2009. godine.

U odluci Republičkog odbora, objavljenoj u novom broju Službenog glasnika, navedeno je da je Dacić u junu 2008. i januaru 2009. zaključio ugovore o obavljanju povremenih poslova sa svojom suprugom Mirjanom Arsenović-Dacić. Time je interesno pogodovao licu koje je s njim povezano i doveo u sumnju poverenje građana u savesno i odgovorno obavljanje poslova na položaju, navedeno je u odluci. Zbog kršenja Zakona o sprečavanju sukoba interesa, Republički odbor je predložio razrešenje Dacića.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane