Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pod narkozom

Pod narkozom

 

Srbija i beli prah: Šariæi doneli pakao

 

Žuti i bez droge u bunilu

 

 

Jedan od verovatnih razloga pada narkobosova braæe Šariæ jeste i prekid dotoka novca od droge vladajuæoj stranci u Srbiji, u znak odmazde za "kurvanje sa Rusima"

 

Lj. K.

 

Nacionalni biro iz Beograda ubacio je u sistem Interpola crvenu meðunarodnu poternicu za pljevaljskim "biznismenima" Darkom Šariæem i Goranom Sokoviæem, zbog sumnje da su organizovali šverc 2,2 tone kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. Da li se Šariæ krije u Crnoj Gori ili je, zahvaljujuæi blagovremenim dojavama doušnika iz crnogorske policije i iz vrha srpske vlasti, uspeo da pobegne u Hrvatsku ili Švajcarsku, èijih se državljanstava dokopao pre nekoliko godina?

Vrtoglavi uspon braæe Šariæ, Duška i Darka, koji su za poslednjih devet godina u Srbiji i Crnoj Gori, kako se sumnja, parama od prodaje kokaina pokupovali na desetine preduzeæa, poljoprivrednog zemljišta, izgradili ekskluzivne restorane, diskoteke i hotele na primorju, u Beogradu i na Paliæu, te komplekse stambeno-poslovnih objekata u Beogradu, Novom Sadu, Šapcu, postali vlasnici FK Plevlja i jednog vaterpolo kluba iz Kotora... i tako stekli enormno bogatstvo procenjeno na stotine miliona evra, dobio je takve razmere upravo zahvaljujuæi pojedinim politièarima iz vrha srpske vlasti, taènije Demokratske stranke, koje su Šariæi velikodušno godinama finansirali! U istrazi ko je od "žutih" ušao u biznis sa braæom iz Pljevalja i ko je za njih lobirao i pružao im zaštitu, prvi na udaru zakona naæi æe se zamenik predsednika DS-a Dušan Petroviæ! U svakom sluèaju, kako tvrdi odlièno obavešteni sagovornik Tabloida iz vrha srpske policije, Šariæi su pali upravo zbog veza sa "žutima".

 

Kurvanje sa Rusima

 

- Srpska policija odavno zna ko su Šariæi i ostali èlanovi grupe Amerika, kako i u kojim kolièinama nabavljaju kokain iz Južne Amerike, kako novac od prodaje droge ubacuju u legalne tokove, ko im u tome pomaže, sa koliko para finansiraju politièke stranke u Srbiji... Ali, ništa nije moglo da se uradi bez odobrenja amerièke DEA, koja je bila zadužena za praæenje Šariæeve narko-grupe. DEA je godinama, iz nama neshvatljivih razloga, odlagala njihovo hapšenje, ali se ispostavilo da su Šariæi i ostali visokopozicionirani èlanovi njihovog klana u Srbiji radili kao agenti CIA i da je to bio dil izmeðu njih i Amera.

Meðutim, sve se menja onog trenutka kada su srpske vlasti zatražile finansijsku pomoæ od ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva koji je prošle jeseni u oktobru posetio Beograd i odobrio tražena novèana sredstva. To je razljutilo Amere koji su potez srpskih vlasti shvatili kao kurvanje sa Rusima. Plan za osvetu bio je jasan. Zapleniti kokainsku pošiljku finansijerima vladajuæe stranke u Srbiji, protiv njih pokrenuti istrage, a politièare bliske Šariæima, ukoliko se proceni da im je to interes, kompromitovati i sudski procesuirati - tvrdi naš sagovornik.

Prema drugoj verziji, pljevaljska kokainska mafija pala je posle ubistva suvlasnika beogradskog kazina "Slavija" Branislava Šaranoviæa (66), koji je poèetkom oktobra sa 17 hitaca iz heklera likvidiran ispred svog stana na Dedinju.

Njegova likvidacija usledila je posle nestanka Slobodana Radonjiæa (30), sina biznismena Danila Radonjiæa iz Bara, koji je bio Šaranoviæev poslovni partner. Mlaði Radonjiæ nestao je prošlog jula u Beogradu, njegovo telo nije naðeno i pretpostavlja se da je ubijen. Pošto policijska istraga oko misterioznog nestanka Slobodana Radonjiæa nije davala gotovo nikakve rezultate, Branislav Šaranoviæ uzeo je stvar u svoje ruke i sam krenuo u rasvetljavanje ovog sluèaja. Otkrio je vezu izmeðu kumèetove otmice i Šariæa, ali i povezanost sa otmicom Slobodanovog druga, barskog pomorca Kneževiæa, èiji je ugljenisani leš ubrzo posle toga pronaðen u zapaljenom džipu u Barseloni. Ova otkriæa koštala su glave Šaranoviæa. Da bi ga uæutkali, kako se sumnja u MUP-u Srbije, Šariæi su angažovali izvesnog L. B. koji je hladnokrvno likvidirao vlasnika kazina "Slavija".

 

Umešani u ubistvo Duška Jovanoviæa

 

Prema informacijama kojima raspolaže srpska policija, Šariæi se povezuju sa još nekoliko profesionalnih ubistava, bez tragova i oèevidaca. Poslednje ubistvo koji se vezuje za ovu kriminalnu organizaciju je ubistvo Dejana Ðukoviæa (33), vlasnika kotorskog "Red taksija". Ðukoviæ je ubijen 1. oktobra 2009. u kotorskom naselju Dobrota hicima iz snajpera. Pre ubistva vlasnika kotorskog taksija, nedaleko od Maksimirskog parka u Zagrebu ubijen je Tripo Penoviæ (42) iz Pule, za èiju likvidaciju se takoðe vezuju Šariæi. Uloga Penoviæa u ovoj kriminalnoj organizaciji bila je da regrutuje pomorce za šverc kokaina, a za njegovo ubistvo bio je osumnjièen Anastazije Martiniæ, hrvatski državljanin. Martiniæ je vlasnik broda "Maui", na kome je u zaplenjeno više od dve tone Šariæevog kokaina. Hrvat je uhapšen i nalazi se u urugvajskom zatvoru.

Èlanovi Šariæeve grupe, kako Tabloid saznaje, sumnjièe se i za umešanost u ubistvo vlasnika podgorièkog lista Dan Duška Jovanoviæa. Jedan od njih, èiji su inicijali V. I., bio je hapšen kao prvoosumnjièeni u ovom zloèinu, ali je pušten posle samo nekoliko dana provedenih u pritvoru. Èlanovi Šariæeve grupe hapšeni su i 2003. godine u policijskog akciji "Sablja", koja je bila sprovedena i na teritoriji Crne Gore.

Zbog  šverca 2,2 tone kokaina, uhapšeni su Željko Vujanoviæ, Šariæev roðak, zatim Marko Vorotoviæ, Nikola Pavloviæ, Dejan Rakiæ, Miloš Pandrc, Radan Adamoviæ, Dragan Labudoviæ i Miloš Krgoviæ. Svih osmoro uhapšenih nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, dok je jedan osumnjièeni u ekstradicionom pritvoru u BiH.

Darko Šariæ, koji je pre pet godina dobio srpsko državljanstvo, ukoliko bude uhapšen na teritoriji Crne Gore biæe izruèen Srbiji. Crnogorske vlasti, u èijoj su novonastaloj državi mnogi kriminalci i tajkuni našli utoèište, neæe ovom Pljevljaku pružiti zaštitu, jer je rat izmeðu njega i kuma crnogorskog podzemlja Ace Ðukanoviæa i biznismena Brane Miæunoviæa, a kulminirao je letos kada je Šariæ Milovom bratu tražio da mu vrati 34 miliona evra koje je dao kao osnivaèki ulog za Acinu banku. Umesto para, Šariæ je dobio metak u stomak. Šariæi su u neprijateljskim odnosima i sa odbeglim Stankom Subotiæem Canetom, koga su u poslu "prekvitali" tako što su mu uzeli distributersku kuæu "Futura plus". Braæa iz Pljevalja imala su ambiciju da ovladaju srpskim medijskim nebom. Pre hapšenja bili su u pregovorima da otvore televiziju i postanu sufinansijeri u jednim dnevnim novinama, a finansirali su i dva nedeljnika.

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane