Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Podmetanja

Podmetanja

 

Simo Spasić u zatvoru zbog silovanja

 

Albanski lobi i NVO silovali moju bivšu

 

 

Vest da je Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i nestalih sa KiM, uhapšen zbog sumnje da je u noći između 3. i 4. januara prošle godine u Nišu silovao bivšu ženu, odjeknula je poput bombe. A onda je sve utihlo, iako je Spasić u međuvremenu osuđen na 4,5 godina zatvora

 

N. B.

 

 

Okružni sud u Nišu je Simu Spasića još u maju prošle godine osudio na četiri godine i tri meseca robije. Postupak po žalbi pred Vrhovnim sudom je u toku.

A Simo Spasić je u poslednjih nekoliko meseci pred hapšenje doživeo zenit slave. Uspeo je konačno da zainteresuje političare i državne organe za sudbine nestalih Srba sa Kosova i Metohije. Kroz prostorije Udruženja u tom periodu redom su defilovali i gledali "srpski zid plača" sa slikama otetih i ubijenih: tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević i portparol tužilaštva Bruno Vekarić, predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić i poslanik SNS-a Borislav Pelević, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić sa grupom poslanika, šef poslanika DSS-a Miloš Aligrudić, ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović...

Spasić je u to vreme agilno pritiskao vlast da otkrije ko je i zašto povukao Interpol poternice za Hašimom Tačijem i Agimom Čekuom, insistirao na istrazi o trgovini organima Srba. Tih meseci pretio je da će se spaliti ispred Vlade Srbije ako Milan St. Protić bude poslat za ambasadora u Švajcarsku, a sve zato što se Protić nekoliko godina ranije izjašnjavao da će priznati Kosovo.

I baš na vrhuncu Spasićeve aktuelnosti desio se šok i njegovo hapšenje. Sve aktivnosti Udruženja od tog trenutka gotovo su zamrle.

Mediji su objavili samo ispovest njegove supruge: "Zvao me je, pretio, tražio da povučem sve krivične prijave protiv njega i da se ponovo venčamo. Zvao je i moje kolege na poslu, pretio vlasniku preduzeća u kojem radim... Insistirao je da se vidimo u Vrnjačkoj Banji ili Jagodini... Ja sam, da bih ga nekako naterala da spusti loptu, najpre pristala, a onda sam pomislila da je to veliki rizik, pa sam mu rekla da je bolje da on dođe u Niš. Iste večeri on je došao u kuću u kojoj privatno stanujem. Srećom, deca su bila kod mojih roditelja. Tražio je da razgovaramo i ja sam pristala, s namerom da smirim situaciju, jer je i ranije dolazio u stanove u kojima sam živela, pretio mi i tukao me. Ušao je i tražio da se ponovo venčamo. I tu me je silovao. Nisam vrištala. Samo sam plakala i molila ga da prestane. Bila sam preplašena. Kada je završio, otišla sam u kupatilo, a on je ušao za mnom, povukao mi kosu i nožem je isekao".

Od Sima Spasića se do danas nije mogla čuti njegova priča, ni glas. Osim da se istražnom sudiji izjasnio da je nevin.

Postoje dve mogućnosti. Jedna je da je Spasić jednog trenutka osetio veliku moć i počeo da se ponaša bahato do te mere da je zaista silovao bivšu suprugu. Druga - da je mu je sve namešteno, jer je svojim akcijama i podizanjem nivoa rada Udruženja na visok nivo zasmetao moćnim antisprskim i proalbanskim lobijima.

Spasić tvrdi da je u pitanju ovo drugo. Kaže da su optužbe lažne, da je ona sama sebi odsekla kosu i da to dokazuju otisci prstiju, jer je zadnji otisak njen. Ističe da su mnoge povrede i ugrizi na njenom telu stariji u odnosu na period za koji ga ona tereti, što znači da joj ih je neko drugi naneo. I naglašava da ga je optužila za nasilnu trudnoću, da je dete rodila, a analiza DNK dokazala da dete nije njegovo.

Ipak, Spasić je imao zabranu prilaska supruzi na 500 metara, pa nije jasno šta je on tražio kod nje u kući. S druge strane, simptomatično je da je njegova supruga Sandra Stanković neposredno pred ove događaje u Nišu osnovala udruženje za pomoć ženama žrtvama nasilja pod nazivom "Stara srpska kolevka". Ako znamo da je Kosovo kolevka srpstva, nije jasno kakve veze "kolevka" ima sa nasiljem nad ženama. A Simo Spasić uverava da su sponzori te organizacije Soros i albanski lobi.

 

 

 

PISMO IZ ZATVORA

 

Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i nestalih sa KiM, poslao je iz zatvora u Nišu pismo - saopštenje za javnost u kojem tvrdi da mu je silovanje bivše supruge namešteno. Uz neznatne gramatičke izmene, Tabloid donosi integralnu verziju ovog pisma:

"Zbog lažne optužbe silovanja borac za pravdu trune u KPZ - Niš

Ljubavnici presudili Spasiću

Zbog lažne optužbe da ju je silovao bivši muž, Sandra Stanković optužila bivšeg muža Simu Spasića koga je Okružni sud u Nišu osudio nepravosnažnom presudom na 4 godine i 3 meseca!

Od 4. januara 2009. traje borba predsednika Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosmetu protiv optužbe za silovanje. Boli me što do sada nisam mogao u javnost da se oglasim da sam na pravdi Boga bez dokaza optužen i podmuklo osuđen bez dokaza! Ceo svet je obišla vest da sam uhapšen zbog silovanja bivše žene i to u udarnim terminima domaćih i stranih dnevnika i novina, čak i albanski mediji su objavili kao vest dana! Užas!!!

Bog je svedok da Simo Spasić nije uhapšen već sam se odazvao pozivu inspektorke PU Niš Ljubinke Mitrović ne znajući razlog poziva:

- U policiji sam dočekan pretnjom inspektorke: "Spasiću, biću otvorena, jedva čekamo da te odvedemo na robiju", i saopštila da sam optužen od bivše žene zbog silovanja i seče kose kuhinjskim nožem...

Ne verujući  šta mi je priređeno odmah sam tražio dokaze za tu optužbu. Kada su mi rekli da ću te dokaze videti kod istražnog sudije, a pošto je bio vikend znao sam da će mi odrediti pritvor.

Da bi dokazao da je lažna optužba tražio sam poligraf, ali su rekli da to zavisi od istražnog sudije. Posle 48 sati pritvora u KPZ ispitan sam kod istražnog kome sam opisao svaki sekund, minut i sat od 21.15 koje sam proveo u stanu gde je stanovala moja bivša žena, i to na njen poziv da vodimo ljubav.

Ja sam istražnom i glavnom sudiji tokom suđenja dokazivao da su optužbe protiv mene u optužnici sve laži i gnusne neistine, sve ciljano: da mi unište život i spreče da vodim borbu za pravdu, za srpske žrtve...

Svedok tužilaštva je vlasnik Taksija In Bratislav Marković koji je lagao da sam pretio bombom na lokalne taksi službe, kuće... Da ću zapaliti taksi vozila i da sumnjam da bivša radi kao prostitutka i da je njen ljubavnik... Dve odrasle ćerke narko dileri ... 50-ogodišnjak...U KPZ saznam da je robijao kao narko diler u Danskoj i Prokuplju i da vodi poslove makroa.

Moja bivša žena me pored lažnog silovanja dodatno optužila za nasilnu trudnoću, jer, istakla je na glavnom suđenju, njeni ljubavnici nose kondome...

Sudija Zoran Krstić upita navodno silovanu zašto je od januara do 14. maja ćutala o trudnoći? "Bože, otvori oči", rekoh: "Koja bi silovana žena zadržala dete silovatelja?"

Sudija Krstić pročita nalaze veštaka sudske medicine koji su po telu navodno silovane pronašli "ugrize i povrede tupim mehaničkim predmetima"... Za te povrede mene optužila, a ćutala u policiji, TV, novinama, a kod istražnog pogotovo, glavnom suđenju 30. marta, 22. aprila, 27. aprila, i tek 14. maja gde sudija Krstić pored tih povreda otkri šokantnu istinu da na kuhinjskom nožu zadnji otisak je njen.

Istim nožem kojim sam večerao (ujutru me poslala po pljeskavicu) i sama sebi odsekla, a veštaci izmerili pet centimetara procvetale kose. Srećom veštaci otkriše i stare ugrize, povrede. I to predsedavajući sudija pita: "A ko vam je te povrede stare naneo?" Ona sakri i zaštiti čoveka narkomana koji pravi konjske ugrize. "Sudija", rekoh, "Zašto niste poslali veštake u KPZ da uzmu otiske zuba da uporede nove i stare ugrize? Zašto ste od januara do maja ćutali o povredama i otiscima na nožu?"

Užasna je bila vest da su kriminalistički tehničari navodno silovanoj dokazne predmete koji su uzeti za ispitivanje vratili da baci u đubre!

Nož kuhinjski, navodno pocepali bodi seksi veš, ćebe… Pa to je krivično delo, saučesništvo u prikrivanju dokaza, pa istražni postupak nije završen, nije počelo suđenje, a kamoli presuda….

Sudija zatraži DNK za utvrđivanje očinstva deteta i doživeh šlog. DNK dokaza da Simo Spasić nije biološki otac deteta već je to dete nekog narkomana! Bez dokaza validnih sudija Zoran Krstić me osudi na robiju od 4 godine i 3 meseca! Užas! Pa takvu robiju ne dobijaju ubice, a silovatelji maloletnica i to retardiranh kaznu od 2-3 godine.

Da sam ja nasilan bio prema njoj slomio bi joj obe ruke i noge zbog kurvarluka i ošišao bi je i unakazio, ali ovčijim makazama! Da sam lažno optužen da bi održavali ljubavnu vezu, a mene oterali da čamim u kazamatu KPZ Niš, dokaz je:

"Navodno silovana moja bivša žena je, posle mene, optužila preko opštinskog suda u Nišu Bratislava Markovića da je on otac rođenog deteta… jedan od njenih ljubavnika.

Zato očekujem da će moji advokati Borivoje Borović i Ognjen Radić uz taj dokaz oboriti presudu na Vrhovnom sudu Srbije, jer neka svi znaju da je sudija Krstić zabranio prisustvo TV na glavnom suđenju da bi ubio istinu i pravdu. Ali Bog će presuditi po zasluzi.

Porodice ubijenih Srba znaju da to delo ne bih nikada učinio zbog porodica žrtava koje zastupam, pogotovo svoje dece i života svoje kidnapovane braće Žarka i Veljka…

Neka sud utvrdi da li su posle lažne optužbe NVO i albanski lobi navodno silovanoj otvorili udruženje žena žrtava porodičnog nasilja koje plaća Soroš fondacija u Nišu? Ako malo ima sudske pravde i Bog otvori oči, pravda će pobediti kad tad.

 

                  Simo Spasić, mat. br. 8191, KPZ Niš

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane