Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

Raport iz Kliničkog centra Srbije

Kriminalna sponzoruša kaže se tenderuša

 

  Iako Tabloid detaljno opisuje kriminal u Kliničkom centru Srbije, državni organi ništa ne čine da kriminalcima stanu na rep, čime se i sami uključuju u kriminalne transakcije u ovoj ustanovi

 

Novim preraspodelama radnih mesta u državnom sektoru oko 1.000 radnika ovog Kliničko-bolničkog centra Srbije može da ostane bez posla, a jedino merilo opstanka je da li jesu ili nisu za nešto pogodni pljačkašima u upravi Kliničkog centra. Direktor Bajec, iako je probao nešto da uradi, nije uspeo, a sada to više ni ne pokušava, jer mu je od predsednika Republike zaprećeno da ostavi bandu na miru da krade, truje, ubija i sl. Uspeo je da smeni jedino Janjuševića, koji je ogrezao u trgovini lekovima sumnjivog kvaliteta, koje je delio bolesnicima po Kliničkom centru, i nameštanju tendera za nabavke preko svojih firmi, pa je količina popljačkanog novca bila tolika da ni Tadić nije mogao da ga zaštiti od smene. Doduše, ne i od zatvora, gde još uvek nije, a kako stvari stoje, neće ni biti.

Šef tehničke službe Musić samo je privremeno sklonjen i upućen na usavršavanje u oblasti zdravstvenog menadžmenta, jer je to zlatna koka Predraga Peška, koji je na volšeban način uspeo da čak i nuklearni otpad sakrije u podrume Kliničkog centra, da od države naplati njegov transport i skladištenje u Vinči, a da pare podeli sa upravom Kliničkog centra, pa kada je i na tome zaradio - šta da se priča o drugim pljačkama o kojima je Tabloid takođe pisao. Jedan dobronamerni radnik uprave KCS je bivšeg direktora Vojka Đukića upozorio na činjenicu da se u podrumima poliklinike KCS otpad taloži, a ne istovaruje i odnosi u Vinču kako se kroz papire prikazuje, ali mu je Đukić kratko odgovorio: Je li, ti hoćeš otkaz?

Pravna služba KCS uspešno je proprala gomile donacija i izdvojila 3,5 miliona evra za Demokratsku stranku direktnim zalaganjem Predraga Peška, koji je uspeo da ponovo vrati Zorana Petkovića za šefa pravne službe, iako je penzionisan juna 2009. godine. Svi koji su nešto više znali o ovim pljačkama su ilili u bandu ili sklonjeni, a pretendenti na visoke funkcije koji nemaju putera na glavi odstranjeni su iz Kliničkog centra. Najbolji je primer našeg najboljeg kardiohirurga prof. Miljka Ristića, koga je Bajec smenio a da ni sam nije znao zašto. Na nekakvim upravnim odborima, sastancima pravne i ekonomske službe, donet je zaključak da je prof. Ristić nerentabilan hirurg koji troši previše sredstava preko kardiohirurgije! Takve gluposti potpisale su i na sto Bajecu predale Biljana Dimitrijević i Ljiljana Stojanović pripremajući ga već duže vreme za smenu Ristića. Na osnovu tih dokumenata, kao i prijava od strane Lazara Davidovića - kako je Miljko Ristić nekomunikativan osobenjak - Bajec smenjuje Ristića, a kardiohirurgija KCS gubi 30 odsto pacijenata i u regularnom i u dopunskom radu. U pravnoj službi KCS likuju jer uspevaju da sklope sa RZZO ugovor po kome se pacijenti šalju u Tursku na operacije srca, a za to dobijaju masne provizije. Bajec ponovo, kao ikebana uprave KCS, gleda kako mu pred očima vode ustanovu isti oni koji su septembra 2008. godine terali zaposlene KCS da potpisuju peticiju protiv njegovog povratka iz KBC "Dragiša Mišović" u KCS.

Zoran Petković i dalje uspešno vodi kafanu Mediko usred KCS; Biljana Dimitrijević je od butika u poliklinici KCS otvorila još nekoliko takvih, pa čak i jedan u Ljubljani... Tako svaki od starih proverenih pljačkaša iz KCS ima ponešto pošteno zarađeno. Međusobno jedni drugima izdaju rešenja po pravnoj službi o naimenovanjima, funkcijama i sl., koja kriju od ostalih zaposlenih, jer nabijanjem koeficijenata, dnevnica, prekovremenih sati i sličnog primaju basnoslovne plate. Nijedan od mafiji bitnih direktora u KCS nije smenjen, ali su svi pomogli da se oni nepodobni smenjuju i postavljaju ljudi koji se ili za nešto drže ili su aktivno kriminalni. Na primer, direktor Instituta za anesteziju u KCS je prof. Vučović, koji nije poznat po pljačkama, ali jeste po ljubavi prema istom polu i kao takav je idealan Predragu Pešku, koji ga, po nagovoru svoje žene, godinama drži za direktora Anestezije u KCS iako tu ima mnogo boljih. Zbog takve veze prof. Vučović ne ide na tendere za nabavke aparata za anesteziju, nego umesto njega Peško šalje svoju ženu, koja otvoreno, naočigled svih u KCS, telefonom obavlja razgovor sa dobavljačem i kaže: Ma, šta ja imam od toga ako vi dobijete taj tender! Zanimljivo, s obzirom na to da se posle obavljenog posla u KCS pojavi sa novim autom vrednim 20.000 evra.

Isto tako, prilikom smene prof. Colića, direktora Plastične hirurgije, koga je Predrag Peško neuspešno pokušavao da smeni još od 2007. godine jer je u svojoj klinici pokušao da iskoreni kriminal... Veliki prijatelj porodice Peško, direktor Infektivne klinike prof. Pelemiš (tursko-hercegovačka veza), u toku Colićevih pokušaja da reši situaciju u klinici, na jutarnjem sastanku saopštava kolektivu Infektivne klinike da se na Plastičnoj hirurgiji ne zna ko pije a ko plaća i da će direktor biti smenjen; kolektiv zapanjeno sluša ne znajući kakve veze oni imaju sa Plastičnom hirurgijom, a radilo se o dogovorenom lobiranju od strane zdravstvene mafije protiv svih koji im se nađu na putu.

Inače, Tabloid je akcijom prema japanskoj ambasadi, u vezi sa japanskim donacijama koje je prisvojila Demokratska stranka, uzburkao diplomatski kor, pa je japanski ambasador posle opsežnih istraga saznao celu istinu i jedno vreme se "pritajio" izbegavajući kontakte sa svim kolegama da ga slučajno neko nešto ne bi pitao. U stvari je zatvorena jedna velika pljačkaška transverzala donacijama u KCS, što trenutno nikome ne odgovara, te bi moglo da dođe do toga da državni organi ispitaju dosadašnje donacije i privedu pravdi lopove kako bi se taj kanal prema inostranstvu opet otvorio. Verovatno bi bilo sjaši Kurta da uzjaši Murta, ali bi bar neko odgovarao za pljačku ovog jadnog naroda tokom dvadeset godina, a preko političkih partija, i za čist hohštapleraj u upravi KCS. Dokaz za to je smena direktorke finansija KCS Mirjane Budimir, koja nije ni u jednoj od aktuelnih partija, a pošteno je radila svoj posao, i smenjena je da bi, navodno, došao kadar DS-a, tačnije neko ko bandi ogovara. U devedesetima su partije zaštitnice bile SPS i JUL, posle 2000. DS, a trenutno se vrše transferi u SNS-u, što znači da su naprednjaci sledeći ključni igrači u zdravstvenoj mafiji.

Autor poznat redakciji

 

 

 

 

 

Isključivo iz mafijaških razloga će 1.000 nepodobnih iz KCS podobijati otkaze, jer je Bajec pritisnut sitnim gresima iz prošlosti i usmeren ka kontinuitetu pljački u KCS, i to direktno od Borisa Tadića, koji mu je oduzeo metlu za čišćenje KCS, pro forme mu datu oktobra 2008.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane