Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Krici i odjeci

 

Krici i odjeci

 

Građevinska mafija

 

Čeka se da zamre materijal

 

 

Poštovana redakcijo,

 

Dana 2. juna 2010. godine u 9.51 faksom sam poslala podnesak ministru policije Ivici Dačiću kojim ga obaveštavam da je Branka Maljković, kao postupajući sudija Opštinskog suda u Novom Sadu (sada uznapredovala u sudiju Apelacionog suda u Novom Sadu) u pr. posl. br. P.11377/08, za potrebe građevinske mafije na čelu sa Draganom Tankosićem i Tatjanom Šijan, advokatima iz Novog Sada, kao punomoćnicima Aleksandra Mijanovića, bivšeg direktora firme "Verting-Mijanović" d.o.o. Novi Sad, Jevrejska 2, za nepunih mesec dana poništila ugovor o zameni nepokretnosti koji su napred navedeni potpisali sa osamdesetdvogodišnjom Dinkom Brankov iz Novog Sada, iako je ova sudija znala da se u ovoj stvari gde je postupajući sudija, priprema izvršenje krivičnog dela.

U vremenu kada je još bilo moguće sprečiti njegovo izvršenje, nije ga ni sprečila ni prijavila, već je isto krivično delo izvršeno tako što je Branka Maljković neistinite podneske i dostavnice sa falsifikovanim potpisima tužene Dinke Brankov upotrebila u ovom sudskom postupku kao da su istiniti. Na taj način je, zloupotrebom svoje neprikosnovene sudijske funkcije, donela presudu kojom stanove koji su po osnovu već spomenutog ugovora o zameni nepokretnosti pripali Dinki Brankov, a koje je ona na zakonit način otuđila sadašnjim vangruntovnim vlasnicima Jeleni Milić, Lidiji Pap, Katarini Anišić, Jovanu Markoviću, Tijani Šljivić, Mirku Višnjiću, svi sa adresom V. Masleše 38 u Novom Sadu, vratila u posed Aleksandru Mijanoviću. Ta presuda nije izvršiva, jer u prirodi ne postoje stanovi opisani u ovoj presudi i koji su u vlasništvu Dinke Brankov, zloupotrebljavajući istu kao stranku u postupku bez njenog znanja.

Ova stvar se još uvek nalazi u kabinetu ministra. Ova presuda imala je, između ostalog, za cilj da u izvršnom postupku koji je u rekordnom roku odradila sudija Opštinskog suda u Novom Sadu Maja Ris (posl. br. i. 2029/09), Aleksandar Mijanović, Dragan Tankosić i Tatjana Šijan dođu u posed stana Jelene Milić, te ga, zajedno sa stanom Tijane Šljivić, za potrebe tehničkog prijema i dobijanja upotrebne dozvole adaptiraju u dupleks.

Zašto baš stan Jelene Milić? Zato što sam ja kao pisac ovih redova i njena majka, razotkrila izvršioce prevara u vezi sa nezakonitom izgradnjom ili divljom gradnjom u Novom Sadu i prevare u vezi sa prodajom stanova, a u koju su uključeni, pored napred navedenih, građevinska i komunalna inspekcija, Gradska uprava za urbanizam, JKP "Novosadska toplana", JKP "Vodovod i kanalizacija", IBS institut u Novom Sadu, Služba za evidenciju stanova i lokala pri Geoplanu itd. Pokušaj izvršenja na stanu Jelene Milić, iako nije predmet ove izvršne presude, pokušan je septembra 2009. bez ikakvog prethodnog saznanja ili obaveštenja o napred navedenom, u vreme kada se Jelena Milić nalazi van granica Republike Srbije, a što sam sprečila zahvaljujući ljudima koji su me pravovremeno obavestili da se pred vratima stana moje kćeri nalaze četiri milicionera, sudski izvršilac i još dve NN osobe. Ovu "akciju" zdušno su podržali čelni ljudi MUP-a u Novom Sadu ne dozvoljavajući mi, zaključno sa današnjim danom, da znam koja je to policija bila u pratnji izvršitelja, jer sam proverom utvrdila da nadležna stanica milicije "Detelinara" o tome nema nikakvih saznanja.

Iako su organi MUP-a (Nacionalni kriminalističko-tehnički centar, grupa za veštačenje, odsek u Novom Sadu) u međuvremenu otkrili i obezbedili dovoljno tragova krivičnih dela zloupotrebe, falsifikovanja, pretnje i ucene od strane Dragana Tankosića, Tatjane Šijan, Aleksandra i Mijana Mijanovića, Branke Stojanović, Koste Brankova, Branke Maljković, Maje Ris i dr., Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu po Dijani Aleksić, Ljiljani Ristić, Goranu Joviću ne prepoznaju krivična dela iz KZ RS koja se gone po službenoj dužnosti, tretirajući me infantilnom, opstruišu, a isto se odnosi i na Više tužilaštvo po Mirjani Vukoje i Aleksandru Amiđiću. Na taj način zaključno sa današnjim danom ova nezakonita presuda nije poništena. O svemu napred navedenom, bez uspeha, sva potrebna saznanja imaju Bojan Pajtić i Igor Pavličić. Ide se na zamor materijala, pa ko pre popusti.

 

                                                Branka Milić

 

 

 

 

Dojava o pojavi: Patrijarh srpski gospodin Boris i arhimandrit Ivica

 

Srbija 2039.

 

Posle petnaest iscrpljujućih godina pregovora predstavnici misije MMF-a, predvođeni Ekremom Jevrićem, napustili su Beograd zadovoljni postignutim dogovorom sa ekspertskim timom Vlade Srbije i guvernerom Stankom Subotićem Canetom (koji se telefonski uključivao sa zaštićene lokacije), saopštivši da su se stekli uslovi za odmrzavanje radnika i penzionera, koji su još 2008. godine proglašeni budžetskim balastom i pohranjeni u zamrzivače PKB-a do okončanja pregovora.

U pisanom saopštenju delegacije Vlade, u kojoj su se, osim Jovana, nalazili i Milan, Stojan, Bojan, Raša, Gaša, Triša, Miša i Giša Krkobabić, navodi se da je Srbija sada još korak bliže priključenju Evropskoj uniji i da na tom putu imamo punu podršku Albanije, Republike Sandžak, Vojvodine, BiH, kao i Kineske autonomne oblasti Blok 70, koji se principijelno protive priznavanju Kruševca, Lazarevca, Lajkovca, Gornje i Donje Babušnice i Dedinja kao nezavisnih država!

Na konkretno pitanje novinara kada se tačno može očekivati prijem u punopravno članstvo EU, iz kojeg su u međuvremenu istupile Engleska, Nemačka, Italija, Francuska, Španija i još neke nebitne države, Jovan Krkobabić nije želeo da licitira datumima, baš kao što je svojevremeno savetovao i kralju Menelaju, nadajući se da će se to ipak poklopiti sa proslavom Dana mladosti, odnosno praznikom u čast trenutka kada je kao mladić u gudurama Švarcvalda šutnuo kamenčić ispod kojeg je potekao Dunav.

Predsednik, premijerka i ministar za infrastrukturu, Saša Popović, Lepa Brena i Ljubiša Buha Čume, svečano su otvorili 26 centimetara Koridora 479, poznatijeg kao "Grand magistrala", ne krijući zadovoljstvo što je posle osam godina, 14 miliona evra i albuma prvenca Milana Stankovića, koji će se deliti uz obroke u narodnim kuhinjama, završen tako važan projekat kojim će deca brže stizati do audicija za ministra kulture u "Zvezdama Granda" i šansi da ospore Darvinovu teoriju evolucije u "Farmi", "Velikom bratu", "Trenutku istine", "Menjam ženu, decu, bubreg"...

Jači na delu nego rečima, ministar infrastrukture nalupao je šamare okupljenima... eto, onako - iz navike, od radosti...

Nedaleko odatle ministar odbrane i društvene samozaštite od virusa, Tomica Milosavljević, u pratnji načelnika Generalštaba Sonje Biserko, obišao je pripadnike oružanih snaga u rejonu karaule "Niška banja", uverivši se da je situacija na državnoj granici sa Kosovom zadovoljavajuća i da nema mesta zabrinutosti roditelja čija deca s ponosom služe u gvozdenom puku "Dragan Šutanovac", opremljena najsavremenijim borbenim sredstvima za uklanjanje kamenca, nečistoće s emajliranih površina, prašine, pa čak i fleka od bojica i plastelina kojima se služe u svakodnevnim zadacima očuvanja teritorijalnog suvereniteta i integriteta domovine.

Patrijarh srpski gospodin Boris, uz sasluženje episkopa naprednjačkog Tomislava i igumana manastira Svete trojice u Vladi, arhimandrita Ivice, služio je moleban za uspeh 34. rezolucije podnete Generalnoj skupštini UN, kojom se zahteva da se Kosovo i Metohija hitno vrati pod okrilje Srbije (ako se Albanci ne ljute) i da srpske svetinje u nekadašnjoj južnoj pokrajini ubuduće obezbeđuju nindže, koje je monah Aleksandar, veliki podvižnik u gladovanju, tokom nedavne posete Japanu privoleo da dođu u Srbiju i pridruže se naprednjačkom bratstvu.

Iz patrijaršije u Krunskoj saopšteno je i da će poglavar Srpske pravoslavne demokratsko-koalicione crkve u najskorije vreme obići manastire i enklave na Kosmetu u okviru virtuelne ture, adaptirane za korisnike društvene mreže Fejsbuk, a uskoro dostupna i na CD-ovima uz pakovanje od 100 kila deterdženta za izbeljivanje veša, obraza, biografije i porekla imovine.

Što se vremena tiče - krajnje je...

Talas hladnih štrajkova s Mediterana usloviće slabu padavinu kadrova, što sasvim sigurno neće uticati na eventualni pad vlasti, tako da se ne očekuje značajniji porast pritiska koji bi pogodovao stvaranju klimatskih uslova za prevremene parlamentarne izbore. Mestimična oblačnost opozicije rezultiraće manjim protestima, koji će više izgledati kao letnji pljusak negoli oluja.

Pridržavajte se saveta lekara i izbegavajte preterano izlaganje životnim potrebama...

Hroničnim bolesnicima se preporučuje - da umru i prestanu da opterećuju državu svojom bahatom potrebom za lekovima koje ne mogu da priušte i kojih će, uzgred, biti sve manje u prodaji.

Toliko za ove vesti - hvala na pažnji i prijatno!

 

                                      Ime poznato redakciji

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane