Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kikinda

Kikinda

Ko je njih upoznao ni pakao mu neće teško pasti

 

Sve će to narod zaprašiti

 

   Iz pisma grupe šokiranih građana Kikinde vidi se da za ovakvu lokalnu vlast ne bi bilo dovoljno ni deset kazana sa vrelim uljem. Đavole iz njih treba terati nekim ozbiljnijim sredstvima

 

...

 

Poštovani uredniče,

kao bivši članovi DS-a u Kikindi, želimo da damo svoj doprinos borbi protiv mafije.

Iz Demokratske stranke smo se iščlanili prošlog leta, posle velikog previranja u stranci. Tada je sve što je bilo pošteno vratilo svoje partijske knjižice. Budite uvereni da je ovo što sada želimo da iznesemo sušta istina.

Predsednik opštinskog odbora DS-a u Kikindi, ujedno i pokrajinski poslanik, Savo Dobranić, intimni prijatelj Bojana Pajtića, naložio je i preko svojih poslušnika iz opštinskog budžeta Kikinde dodelio devet miliona dinara za Ženski rukometni klub iz Kikinde odnosno u džep Zorana Pašića koji rukovodi klubom. Isti taj Pašić, poznati prevarant i lopov, vratio je Savi Dobraniću dva miliona dinara u kešu, a ovaj je te pare uložio u svoju kuću u Novom Sadu! Ovo je sušta istina.

Ovo nije prva mućka Save Dobranića, do pre nekog vremena direktora Dnevnika, čiju su ostavku radnici te firme dugo tražili. Tada je preminuo i jedan od štrajkača. Dugo je Sava mutio i krao sa svojim pajtašima, pre svega sa Zoranom Mileševićem, koji u Fond za kapitalne investicije ulazi otvarajući vrata nogom. Može mu se. Jer iza njega stoji Bojan Pajtić.

Pokušali smo da izbacimo Savu Dobranića iz DS-a, napravimo red i prekinemo saradnju DS-a sa mafijašem Zoranom Mileševićem. Umesto toga, mi smo morali da napustimo stranku, jer je Bojan Pajtić stao iza ove dvojice lopova. U DS-u u Kikindi ostali su samo lopurde i perverznjaci najgore vrste.

Krenimo redom. Predsednik opštine Ilija Vojinović, po sopstvenom priznanju na lokalnoj televiziji - ne razume se ni u šta. Profesor politehnike Ića strastveni je kockar i pijandura. Svoju ljubavnicu postavio je za direktora Tehničke škole u Kikindi. Gordana Bulatović, njegova zamenica, prodaje dečje patike u opštini. Branko Ljuboja, načelnik opštinske uprave nameštao je tendere sa Vladimirom Ilićem iz SPS-a, načelnikom Okruga koji sada vozi najnoviji model opel insignija. U situaciji kada ceo grad ne radi, na sve strane gladni građani, opština je kupila dva luksuzna vozila marke škoda za-pet miliona dinara, a malo posle toga i fijat punto iako ima prilično dobar vozni park.

U zgradi Opštine i javnim preduzećima vlada javašluk i nerad.

Direktor SC Jezero Ranđić renovirao je kuću ukradenim materijalom koji je pripadao SC Jezero. Za vrlo kratko vreme kupio je i nova kola. Direktor Agencije za poljoprivredu i malu privredu Nebojša Laketa pravi orgije - ko koga stigne u zgradi Agencije. Tu se, kao i u opštini, nemilice ispija viski. Niko se nije zapitao odakle članu opštinskog veća Čolaku - džip! Pipkanje devojčica u školi je pored članske karte DS-a bila valjda jedina preporuka gospodina Badrljice za direktora škole u Mokrinu, gde je nastavno osoblje pokušalo štrajkom to da spreči. Nisu uspeli u tome.

Sramota je što su pozapošljavali partijske poslušnike koji primaju platu u javnim preduzećima, a na poslu se uopšte ne pojavljuju. Jedan od takvih je i Tepavac.

Pokušao je Sava Dobranić da lažira i referendum o samodoprinosu u Kikindi. Nije uspeo jer je krađa bila očigledna, te je Ministarstvo za lokalnu samoupravu moralo da naloži da se referendum proglasi nevažećim, jer je nezakonito usvojen. I niko nije odgovarao!

Građanima su obećali materijal za oštećene kuće, obećali su da će njive pod vodom odvodniti. Ništa od toga. Ove godine komaraca je bilo na sve strane. Nije ni čudo kada su prskali - vodom, stavljajući u džepove neverovatne sume novca. "Zaprašivanje" je izvodila zloglasna "Ciklonizacija" iz Novog Sada. Izmišljaju razne agencije da bi zaposlili kadrove G17 plus s kojima su opet u koaliciji. Tako su Šestaku izmislili Agenciju za promociju Kikinde, a Maljugića su postavili za novog potpredsednika opštine. Od zla oca i zle matere! Vladimir Srdić iz G17 plus, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje u Kikindi, krao je bicikle ispred Hemika. Dva puta ga je policija hvatala, ali je vezama u SPS-u sve zataškano. A ovo je samo vrh ledenog brega.

 

S poštovanjem,

 

Imena potpisnika poznata redakciji

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane