Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Teror

Teror

Kriminalna sprega lažnog borca i podmitljivog tužioca, uz pomoć korumpirane policije

 

Mrak, jer tužilac žmuri

 

Jedan beznadežni ludak već godinama troši novac poreskih obveznika. Odbačen je i prezren i od onih koji su ga svojevremeno promovisali. Ljudska karikatura, lažni borac iz ratova u kojima nije učestvovao, umesto slavnog vojevanja danas se bavi kokošarskim zanatom - neovlašćeno seče struju. A to je već krivično delo za koje je zaprećena zatvorska kazna

 

Milica Grabež

 

   Prošli broj našeg magazina sklopili smo srećnim sticajem okolnosti. Izvesni Željko Vasiljević, lažni borac i lažni invalid, odlučio je da se poigra sa našom redakcijom, trošeći stotine hiljada opljačkanih para od invalidskih organizacija.

   U subotu, 12. februara, gospodin Vasiljević je u zgradi na Savskom trgu broj 9 skinuo strujomer i iz naših prostorija isključio struju.

   Pozvali smo patrolu Policijske stanice Savski venac, ali se pojavio i pomenuti Vasiljević koji je zabranio električaru da uđe u portirnicu, gde se nalaze osigurači. Patrola nije intervenisala iako je postojala mogućnost da se zgrada zapali. Dvojica policajaca, koji su upućeni na lice mesta po nalogu komandira Policijske stanice Vladimira Popovića obavestili su nas da je intervenciju zabranila dežurna zamenica Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, gospođica Samardžić.

   Na naš poziv 17. februara ove godine dolaze monteri iz Elektrodistribucije, ali ni njima ni policijskoj patroli Željko Vasiljević ne dozvoljava da pristupe strujomeru.

   Zamenik šefa Odeljenja kriminalističke policije PS Savski venac Boris Vitorović obaveštava nas da dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu nije dozvolio policiji da pruži asistenciju monterima Elektrodistribucije Beograd.

   Dana 23. februara Elektrodistribucija Beograd obavestila nas je da je podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica koji su samoinicijativno skinuli plombu sa strujomera i samovlasno isključili struju.

 Iz zapisnika o kontrolnom pregledu proizlazi da postoji mogućnost paljenja zgrade, zbog nestručnog povezivanja električnih kablova, te je naloženo da se kućište s električnim brojilom izmesti iz portirnice.

   Urednik našeg magazina pismeno je zatražio od tužioca Ljubivoja Đorđevića odgovor na pitanja: koliko je novca dobio od Željka Vasiljevića, da li je tužilaštvo s njim postiglo pogodbu i da li je to lice dobilo uslovnu kaznu zbog falsfikovanja 10.000 potpisa overenih lažnim pečatom Trećeg opštinskog suda u Beogradu, u nameri da osnuje svoju stranku!

   Očigledno, sprega gospodina Vasiljevića i tužilaca iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je papirnate prirode.

   Podsećamo čitaoce da je Željko Vasiljević bio svojevremeno i poslanik u Narodnoj skupštini Srbije.

   U Republičkom fondu za invalidsko i penziono osiguranje saopštili su nam da je Željko Vasiljević iz Beograda, ulica Milana Dedinca broj 6, proglašen vojnim invalidom sa 90 odsto invaliditeta, na osnovu potvrde o lečenju u Medicinskom centru Sremska Mitrovica, mada u tom gradu postoji Zdravstveni centar, kao i na osnovu potvrde lekara specijaliste Dijane Lazić (njoj se trenutno sudi pred Višim sudom u Beogradu zbog primanja mita) iz bolnice Laza Lazarević u kojoj piše da Vasiljević boluje od šizofrenije! Obećano nam je da će se hitno izvršiti revizija njegovog penzionisanja.

   Krivične prijave protiv Željka Vasiljevića biće podnete i Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, na čijem je čelu Ljubisav Đorđević.

   Posebna je priča kako je Željko Vasiljević opljačkao više od milion evra iz fondova invalidskih udruženja. Tim parama on potkupljuje tužioce, policiju i svakoga ko može da mu bude od koristi u njegovom grabeškom pohodu.

   Izvinjavamo se čitaocima što i ovaj broj, usred XXI veka objavljujemo u vanrednim uslovima - sa strujom iz utikača u hodniku, tri kompjutera i bez svetla.

  

 

  

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane