Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja strana

Zadnja strana

 

Kad izadžem biče svašta

 

Piše: Vojislav Šešelj

 

Pišem novu knjigu od 3.000 strana. U njoj če biti isto toliko kriminalaca, probisveta i bandita koji su danas neka vlast u Srbiji i koji su jedva čekali da ja odem u Hag, a sad im je srce u petama jer ču iz Haga doči za manje od tri meseca. E sad če da vide šta ču da im radim! A posebno kako če da prodžu Toma grobar i tamo neki Aca Vučič, engleski špijun i saradnik žute mafije! Tomi je bolje da ne izlazi iz groba!

Neka se sam zakopa! A Vučič neka traži azil kod svojih stranih sponzora! Jebaču im mater obojici, ja sam to obečao još pre nego što su izdali svoju braču iz Srpske radikalne stranke, i to na stranicama ove novine pod naslovom "Da ja izadžem a da oni udžu".

Neče proči nekažnjeno, ni oni ni njihovi žuti prijatelji koji su sad malo manje žuti a više onako smedži, hoču reči, usrali su se čim im je ona odvratna Kandička rekla da ja dolazim! A njoj treba verovati!

 I ja sam joj oduvek verovao. Ona zna kad džavo dodže po svoje. Ona misli da sam ja gori i od samoga džavola pa je prvo otišla kod Hrvata da im javi: "...Doči če Šešelj iz Haga!". I sad pišu hrvatske novine: "Bomba iz Haga, stiže Šešelj!".

Vidi čuda: sad se Hrvati ne plaše bombe, a digli su onoliku galamu oko jedne zardžale kašike"!

Evo ima osam godina kako su me utamničili u Hagu, i sad je neko došao do zaključka da sam ja opasniji kad sam na robiji nego kad sam na slobodi. Zapravo, ja sam njima opasan u svakom slučaju!

 Ništa mi nisu mogli osam godina, sve sam ih razbucao, i sad ču da ih tužim, i njih i državu Srbiju, i svima ču da skinem gače, da me dobro zapamte!

A pripremam se ja za taj trenutak kad ču doči u Beograd... Čim sletim na Surčin (zbog toga Surčina sam i požurio da odem u Hag, ko se još seča, ja sam tamo dobrovoljno otišao), pročitaču jedan spisak imena, onih spodoba i kurvinih sinova koji mi radili o glavi! Ali, ništa im nije uspelo, sad ču ja njima da očitam opelo i to bez popa! I šta če nam ti popovi ustvari, mi smo to prevazišli!

Pa je li drug Mičunovič jašio popa u Kuršumliji, odmah posle Drugog svetskog rata i pokazao svima da je to prevazidženo, ta religija! Je li taj Mičunovič i dan-danas šef neke skupštinske delegacije u Savetu Evope? Pa šta mu fali? Vidim da lepo živi. Onda je poruka iz te priče sasvim jasna: dok nekoga ne pojašiš u Srbiji, nema ti ni života ni uspeha u karijeri i u životu!

Bilo je dana kad sam i ja hteo da zajašim one tužioce u Hagu, da ih malo zauzdam i poteram oko one fontane ispred Tribunala. Onda sam došao do zaključka da nije za jednoga vojvodu da jaši obično kljuse, nego ako več mora nekoga da zajaši da to bude pravi konj! Zato sam rekao sebi: sačekaj Vojo da se vratiš u Srbiju, pa zajaši Borisa Tadiča, to je jedan lipicaner! A sad vidim da sam malo zakasnio, njemu nije dobro, sad izgleda kao sipljivo ždrebe koga drže u štali jer nema snage ni da galopira ni da kaska. On je skroz propao!

Možda ču Tadiča da amnestiram kad je tako propao, ja razumem ljude kad su bolesni, ali neču dok mi ne donese lekarsko uverenje, da ja vidim njegovo zdravstveno stanje od nezavisne lekarske komisije. Posle ču da vidim šta ču...

Što se tiče Srpske radikalne stranke, došao sam na ideju da je malo kadrovski ojačam tako što ču dati tri dana svim radikalima koji su pošli za Tomom grobarom i njegovom grobarskom idejom, da se pokaju u dodžu nazad! Tako čemo da zaobidžemo neke neprijatne stvari koje mogu da se dese.

Inače program stranke neču menjati! Naša je politika jasna, mi srpski radikali idemo do kraja! Jer mi  nismo kao neke druge stranke koje nisu ni za rat ni za mir. A, kao što jednom rekoh, nema mira bez rata!

I da se mi dobro razumemo: sad kad dodžem i kad se malo odmorim, uči ču u Skupštinu! Biče to jedan govor za pamčenje. Da ga svi dobro upamte. I posle toga više ništa neče biti isto. Preuzečemo mi radikali sve najvažnije funkcije u državi, pohapsičemo bandu, zatvoričemo sve što je žuto, progoničemo sve što je crveno, ali nikoga bez dokaza i bez svedoka! Ja najbolje znam šta znači kad krenu na tebe bez dokaza i sa lažnim svedocima! Sve sam ja to doživeo i ne bih da sad ja sprovodim takve metode. Ali, da če biti svašta, biče...

Smatram da neke stranke odmah treba da se ukinu! I to ne samo takozvana Srpska napredna stranka, koja i nije stranka, nego jedna obmana!

Nekad je to bio Srpski pokret obmane, a sad je Srpska nazadna stranka! Eto, u svakom režimu i pod svakom diktaturom po jedna takva stranka, koja pomaže da diktatura živi što duže.

 Imam ja to u mojoj novoj knjizi, pa če se čitaoci, gradžani i birači sami uveriti da je ono što sam godinama pričao tačno, i da je sve ovde lažno osim istine koju teškom mukom, zbog medijske blokade, u javnost iznose srpski radikali. E, sad čemo malo i oko medija da se pobrinemo mi radikali!

Ja več sad znam da bi neke televizije sve dale da se ja na njima pojavim čim stignem u Srbiju, ali če malo da pričekaju. Jer ču ja malo da radim na tome da dodžemo i mi radikali u posed nekih medija, da se i naš glas čuje malo dalje. A nama ne treba puno. Jedna novina, jedna televizija, jedan radio program, i žuta neman je gotova.

Nego, kako vidim i kako čujem, demokratija je u Svbiji več umrla. Zapravo, nije je ni bilo nikad! Što da se lažemo bračo Srbi! I niste vi za neku preveliku demokratiju! Ja očekujem da vam ovih dana drug Vladimir Putin ovo isto kaže, ali malo diskretno, na uvo, da se ne čuje kod dušmana na Zapadu! Neka oni veruju da ovde cveta hiljadu cvetova i da mi hočemo i Evopu i demokratiju! Što duže u to veruju, to bolje po nas. Manje če nas maltretirati.

Ali, bračo Srbi, da ja vas upozorim na dogadžaje koji slede... Kad vam dodže onaj veliki bratski narod kome pripada i  Putin, a to je blizu, za godinu dana, najpre če da kupuju veliku zemlju po Vojvodini, pa če onda da kupuju vile, kuče, stanove i hotele, a onda če da grade gasovod i biče nam to u ovom veku najbolji posao i šta če nama onda neka demokratija sa Zapada, koja je ustvari, dokazano, jedna obična prevara!

Na kraju, i to da kažem: kad dodžem u Srbiju, neče dobro proči niko ko je  bio kriminalac i ko je saradživao sa izdajničkom Demokratskom strankom, a svi drugi ne moraju da brinu! Jer je poturica gori od Turčina! Neka znaju žuti janičari: dolazi vam Voja Šešelj da se obračuna sa domačim izdajnicima, stranim plačenicima i pravosudnim apsandžijama! Biče ono što biti ne može!

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane