Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Policija

Policija

Užice: Dragica Jevtović možda će da savetuje druge "kako se to radi"

 

Načelnica na istorijskoj prekretnici

 

Dakle, ili komišanje kukuruza na ekonomiji požarevačke Zabele, što je verovatniji ishod, ili mesto savetnika nekog visokog mozga srpske policije. Lepa perspektiva srpske policije je u svakom slučaju zagarantovana.

 

Insajder: P-18

Posle Tabloidovih podataka o kriminalu u užičkoj policiji, nikada se Užičani nisu više puta prekrstili u zadnjih pedeset godina, ali ne zbog toga što su postali veći Srbi, već zbog istine koju su saznali.

Nezvanično se priča i da je nakon pada narko-grupe na čeku sa Šopalovićem značajno skočila cena narkotika. Ali ostaci narko-grupe su nastavili da se obračunavaju sa konkurencijom i eventualnim svedocima njihovih kriminalnih aktivnosti. Gradom je prohujala vest da je u toku noći, u svojoj kući na spavanju pretučen jedan od mogućih svedoka protiv bivšeg načelnika Šopalovića. Dva nepoznata i maskirana napadača su pretukla i sa uperenim pištoljem Željku Gardoviću (jedan od užičkih dilera koji je drogu rasturao za Šopalovića) zapretili da će mu pobiti porodicu ako bude svedočio protiv narko-klana Ivana Šopalovića. Špekuliše se da je jedan od napadača verovatno jedan od policajaca iz kriminalne grupe, koji je još uvek na slobodi. Sada je prioritet užičke policije kako sačuvati ostale svedoke. I ponovo: jedan narko-klan sačinjavaju policajci, drugi policajci čuvaju članove drugog narko-klana, članovi drugog klana su svedoci protiv policajaca... i sve tako! Dokle?

Nekoliko dana nakon tog događaja usledilo je hapšenje i pritvaranje još jednog policajca i člana pomenute grupe, Vladimira Petrovića, a nezvanično se saznaje da hapšenja još nisu završena.

Spasoje Timotojević, građevinski tajkun, koji je učestvovao u postavljanju Ivana Šopalovića za načelnika, sada se postarao i da mu angažuje adekvatnu advokatsku zaštitu pa je angažovao advokata Tapuškovića i lično ga dovezao do Užica. Samo još jedna mala usluga prijatelja koji je još na slobodi prijatelju koji je u zatvoru.

 

Potkresivanje trnja

 

A gde je veliki "mag" srpske policije, magistar bezbednosti Dragica Jevtović!

Gradom kruži priča da užičku policiju zadnjih dana opsedaju službe MUP-a Srbije. Da li je to konačno kriminalu u ovoj instituciji odzvonilo, ili je to samo još jedna farsa. Navodno je u vezi sa pojedinim kriminalnim radnjama saslušana i dala izjavu. Ali, već sledećeg dana prohuja vest: Dragicu Jevtović "sklanjaju", ide u Beograd za savetnika, ne zna se čijeg i o čemu... Moguće je da je informacija procurela iz drugih službi bezbednosti, ali i da joj je "vlasnica" sama Dragica! Ako je tačna, koja li je to "glava" koju će ona da savetuje, kakav li je to fenomen, kojeg je Dragica Jevtović sposobna da savetuje. Svako ko je iole poznaje ili ko je imao tu čast da sluša njeno izlaganje, dobro je upoznat sa njenim intelektualnim, moralnim i karakternim osobenostima i sposobnostima. Njene sposobnosti su činjenice koje se jednostavno ne dokazuju. Možda će njena stvarna svrha biti "dizanje morala" u nekom od kabineta u MUP-u. Sada ispada da se Dragica Jevtović nalazi na prekretnici - ili komišanje kukuruza na ekonomiji požarevačke Zabele, što je verovatniji ishod, ili mesto savetnika nekog visokog mozga srpske policije.

Ali "marifetluka" sa svojom firmom Dragica nikako da se okane. Sada je i samu sebe prevazišla pa je smislila novi posao sa Opštinom Čajetina - potkresivanje trnja oko lokalnih puteva. Posao težak 50.000 evra. Sve u skladu sa zakonom. I to samo nekoliko dana nakon što je u  pokušala da ubedi direktora policije u svoju "nevinost". Da li će sledeći posao na koji će njena firma baciti oko biti zalivanje telefonskih bandera u toku letnjeg perioda... Takođe u skladu sa zakonom. Još samo da se usaglase oko cene. Ali, jedno ne ide bez drugog, pa i podatak da u dogovoru sa rukovodstvom građevinske firme Niskogradnja, pokušava da to javno preduzeće dovede do "prosjačkog štapa" kako bi ga otkupila za male pare. I nije to ništa novo. Sprega kriminala, policije i politike u Užicu datira decenijama unazad. Sadašnje stanje je samo "unapređena verzija", ispoljena kroz građevinsku i narko-mafiju. Narko mafija je konačno pala, ali građevinska se još uvek održava, štaviše širi svoje prljave poslove.

Količina novca koji je preko prljavih poslova stekla Dragica Jevtović poprilično je velika. Veliki deo mašina koje posluju u okviru sistema Telekop (firma Dragice Jevtović), na papiru se vode na druge vlasnike. Veći broj mašina je registrovan i na njenu majku (što je informacija za tužilaštvo kada se Dragici Jevtović bude oduzimala nezakonito stečena imovina), gospođu u osmoj deceniji života. I ne samo to, Dragica Jevtović je vlasnica i građevinskih preduzeća koje je registrovala i na pojedine - radnike. Nezvanično, jedno od preduzeća nosi ime Zlatiborski putevi. Ipak, sve to nije dovoljno, samo preko Dragice Jevtović moguće je  zapošljavanje u policiju, tarifa je nepromenjena, a i posrednik se dobro zna.

Dragica i oni oko nje bi da budu nedodirljivi i u svim drugim sferama života, daleko iznad običnih smrtnika. Tako je suprug Dragice Jevtović sebi dao za pravo da se ne zaustavi na znak policijske patrole, kada je prekoračio dozvoljenu brzinu. Neki pocepani i dronjavi policajac drznuo se da zaustavi građevinskog magnata. I ko je tog policajca tukao po ušima da sustigne "velikog Boću" i da mu napiše prijavu!? Sada neka "guli" patrolu, biće to jedini policajac u Užicu kojem Dragica Jevtović nije priznala već odavno završenu višu školu. Naprotiv, podneli su mu i disciplinsku prijavu...

Boća se toliko "okuražio" da je nakon pisanja Tabloida počeo i da preti, rečima "za ovo će mi neko platiti". Ne zna se da li je mislio na urednike Tabloida ili na nekog drugog. Možda čak i na gospodina Premovića, koji bi trebalo da izbegava Zlatibor, za svaki slučaj, i da se mane obećanih placeva i apartmana, da mu Boća ne pozvoni na vratima...

Kako to radi Škodrić

Bivši načelnici Drnderević i Despotović zavukli se negde, troše pokradene novce i čekaju da se prašina malo slegne. Ko još u ovoj državi njih sme da pošalje u zatvor! A Prljević će zatvor prolongirati bar još nekoliko godina, do penzije, jer mu je žao da se odrekne svih blagodeti i prinadležnosti koje koristi u komandi Žandarmerije. Uostalom, kao da je to neki prestup, pedesetak hiljada boksova ukradenih cigareta iz magacina MUP-a i još toliko boksova skupocenih cigareta zamenjenih "krdžama" poput morave, pointa, prime...

Tužilaštvo i dalje sedi skrštenih ruku. Oni "nisu informisani", po starom dobrom običaju. Izuzev o onome što im se, eventualno, servira na tacni, tada ponešto i urade. Što bi se oni nekima zamerali, a primaju po sto hiljada dinara mesečno, radili ne radili. Neko je, ipak, na papiru na stolu jednog tužioca (koji ni sam ne zna šta će njim da radi) zapazio sledeće: visoki policijski starešina Vladan Nejaki (Vladan Škodrić) zakinuo je državni budžet za sto hiljada dinara tako što je naredio policajcu da ne postupa po rešenju sudije za prekršaje, kojim je Željko Škodrić (rođak Vladana Nejakog) osuđen za navedeni iznos. I predmet je - zastareo. To mu nije dovoljno pa je policajca podmitio sa sto evra, a da bi sve to lepo uvio u foliju poštenja i postao Vladan Pošteni, policajcu je podneo disciplinsku prijavu. Valjda će mu nadoknaditi i iznos za koji nesrećni policajac bude kažnjen... Ma šta je za državu Srbiju sto hiljada! Niko se ne sekira ni što je pored Škodrića opštinski budžet u Čajetini oštećen za stotine miliona dinara. Ali, kako da se sekira kada ga je Spasoje Timotijević postavio baš na to mesto... da sedi i ćuti i izigrava potrčka Dragice Jevtović. Uostalom, to mu nije nimalo teško palo, jer je to jedino što ume...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane