Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Palma

 

Milan Pantić

 

San svakog praseta je da postane debela svinja.San svakog siromašnog dečaka je da postane gazda, a nejakog da odraste i bude kao Arkan. A  posole da se odrekne i junaštva, i srpstva, i Rusa....

Dragoljub Marković Palma, aktuelni gradonačelnik Jagodine i narodni poslanik, rođen je u selu Končarevo, u siromašnoj porodici. Po njegovom priznanju otac ga je često tukao, i to je odlučilo da počne da se bavi sportom. Kao dečak, bio je mršav, podhranjen.

Svi životni snovi Dragana Markovića Palme - ostvareni su. Više nije siromašan. Prebogat je.Toliko se nakrao da će sudska veća njegov lopovluk morati danima da utvrđuju.

Put ka slavi i novcu Palma je započeo kao Arkanov doborvoljac. Drugi su ratovali, Palma je pravio pare. Kleo se u Arkana, u srpstvo, u pravoslavlje. Ko bi njemu dirnuo u srpstvo, Palma se kleo u osvetu.

Arkana su ubili, a Palma je punih usta govorio da poštuje njegovu udovicu Cecu.

Štiteći se Arkanovom kapom, Palma je počeo da pravi posao. Monopol na prodaju uglja u Kolubari, Resavi... Milioni dolara dolaze bez uloženog truda. Palma nije čak ni vojni liferant, on je običan pljačkaš. Njegova grupa mogla bi da dobije doživotni zatvor, a plenidbom njegove imovine nahranilo bi se nekoliko hiljada gladnih usta.

Portal Vikiliks obelodanio je ovih dana depeše poslate iz američke ambasade u Beogradu, u kojima se opisuju i Palmine junačke posete onima koji su Srbiju bombardovali, a u tom ratu je i Arkan sa svojim tigrovima ratovao.  U objavljenim depešama navodi se da Palma tvrdi da je Arkan počinio ratni zločin. Javno, Palma bi zapretio batinama svakom ko dirne u lik njegovog ''brata'' Arkana.

Ali, brdo mesa koje se kreće nema ni brata ni prijatelja. Ameri tako javljaju da im Palma obećava da će sprečiti ruske investicije u Srbiji, i da on navija za američke pare. A koje su to američke kompanije koje, po Palmi, Srbiji donose dobro. Možda ona koja je smedervsku železaru kupila za 26 miliona dolara! Ili ona koja je za 460 miliona dolara kupila nišku duvansku industriju!  Zna, naravno, Palma da je Ujka Sem daleko, ali, brdo mesa voli da se ulaguje. Da osigura svoje stotine miliona evra pokradenih para. A da bi pare bile sigurne, on je uz ministra policije. Ne odvaja se od njega. Kada bi Ivica znao šta je i za njega Palma besedio kod američkih diplomata, pobegao bi od njega koliko ga noge nose.

Palma se, kada je trebalo, odrekao i svog pobratima Bidže iz Svilajnca, koji je od njega i stvorio čoveka. Posadio ga uz Arkana, primakao trpezi...

Palma je u Jagodini, tuđim param, podigao zoološki vrt. Kada ga uskoro uhapse, mogli bi u njemu da nađu mesta i za Palmu. Jer, vrtu nedostaje nilski konj.

  

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane