Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Mala dilema među istraživačima: FBI zna za Baćka, zna li Baćko za FBI

Mala dilema među istraživačima: FBI zna za Baćka, zna li Baćko za FBI?

 

Ministarkini kumovi dele pravdu

 

Batrić Radunović se nakon hapšenja Mila Đuraškovića nije sklonio kao drugi koji sada pokušavaju da pobegnu sa broda koji ih je lepo vozio i pružao im neshvatljive mogućnosti. Zašto?

 

Arpad Nađ

 

Član Upravnog odbora preduzeća za održavanje puteva Srbijaautoput Batrić Radunović (u nekim bolje obaveštenim krugovima on je ustvari njen pravi vlasnik!) došao je na čelo te firme uz pomoć svog zemljaka iz Berana (Crna Gora) Mila Đuraškovića, nekrunisanog kralja srpske putogradnje, koji je u međuvremenu došao u sukob sa zakonom i nalazi se u zatvoru.

Podaci o Batrićevim vezama u svemu tome su sklonjeni, verovatno radi prikrivanja tragova u putnoj mafiji. Zahvaljujući spletu ovih okolnosti, za jednog od direktora u "Putevima Srbije" imenovan je Zoran Stoisavljević, kako bi direktno dobijanje naloga i poslova van tendera kao i prednosti u toku naplate realizovanih poslova, lakše funkcionisali u korist - Srbijaautoputa.

No, Batrić Radunović nije običan "poslovni čovjek", kako izgleda na prvi pogled.

Ima ga u Skupštini FK Partizan, u Kinološkom savezu, vlasnik je poslova sa somborskim i novosadskim biznismenom u oblasti agrara Peđom Lučićem, kupio je lovište, zida ogromnu lovačku kuću u Srbiji za privatni lov, vlasnik je na desetine dugih i kratkih cevi (pušaka i pištolja), vreme često provodi u lovištu Karađorđevo, u kojem je više nego redovni lovac i posetilac, vlasnik je i vredne jahte na Dunavu, većeg broja lokala u Beogradu (neki su na ime njegove supruge, bivše, možda i sadašnje, sudije za prekršaje u Beogradu).

Iz posla u izgradnji poslovne zgrade Srbijaautoputa, sa izvođačem radova Draganom Nikčevićem, sazidan mu je stan od 400 kvadratnih metara, sa baštom na krovu, u novoj zgradi na Vračaru!

Otišao je iz Srbije u vreme ubistva tadašnjeg premijera Đinđića. U tom periodu živi nekoliko godina u Frankfurtu, kažu izvori iz Nemačke, i stalno je pod zaštitom trgovca oružjem i opremom za ratovanje u Hrvatskoj, Željka Jankovića, poreklom iz Bačke Palanke (koji ima deset odsto vlasništva u Srbijaautoputu, zajedno sa Milojicom Markovićem, biznismenom i trgovcem naftom iz Uba, koji takođe poseduje deset odsto vlasništva u Srbijaautoputu).

Veruje se da su neki podaci u Agenciji za privredne registre promenjeni zbog toga što je Batrić bio upućen u akcije oko hapšenja kralja puteva Srbije Mila Đuraškovića, pa mu je to omogućilo da skloni sumnju sa svoga imena i imena njegovih najbližih saradnika o saradnji sa određenim službama koje su mu mogle dati signale budućeg delovanja. Tu se pre svega misli na njegove kumovske veze sa ministarkom pravde Snežanom Malović, te učešće u postavljanju određenog broja sudija i tužilaca koji će njima biti njima lojalni u budućnosti i sl.

Tako i postavlja rođenu sestru, Irenu Španju, za zamenika opštinskog tužioca u Novom Sadu. Ona je, inače, u 32 godini završila Pravni fakultet u Prištini sa prosečnom ocenom 6,2 i radnim iskustvom manjim od jedne godine (pre toga studirala u Kragujevcu)...

Podaci o ovome bili su objavljeni i na internetu, postavljeni od strane neizabranih sudija i tužilaca. Novosađani znaju za kumovsku vezu Irene Španje i ministarke pravde Snežane Malović, kao što znaju i da je zahvaljujući njoj svakog jutra voze automobilom (audi 6), mada ima stan u neposrednoj blizini suda u Novom Sadu.

Poznate su i njene veze sa Pravnim fakultetom u Kragujevcu i prijateljstva sa profesorima koji su redom boravili u višemesečnom pritvoru zbog mita, posebno sa profesorom i bivšim sudijom Višeg suda Srđanom Đorđevićem, koji je takođe bio u pritvoru zbog primanja mita (reč je o još jednom prijatelju ministarke Snežane Malović!).

Upućenima u biografiju g. Radunovića poznati su boravci (već godinama) na Kopaoniku, u hotelu Grand, gde odsedaju i on i njegova porodica, ali i ogromna svita koja ide za njim, kako tu, tako i u Grčkoj i u metropolama širom sveta.

Tu su i dobre veze sa Crnom Gorom. Brat mu je poznati doktor (dr Miodrag Radunović) i važeći ministar zdravlja Crne Gore, pa su tu razvijene porodične i poslovne veze na radost obe bratske države.

No, sve bi ovo bilo malo i nedostojno istraživanja (tajkun manje ili više u regionu!), da nije velikog interesovanja američkog FBI-ja za Batrića-Baćka Radunovića!

To daje sasvim drugu dimenziju ovoj ličnosti i njegovom istraženom i neistraženom delu... Naime, prema podacima koje je ova "bezbednosna ustanova" dobila od svojih agenata na Balkanu, Batrić Radunović je viđen kao jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji i Crnoj Gori, ali i šire u regionu.

Prema izveštaju koji je dobio FBI, Batrić Radunović se nakon hapšenja Mila Đuraškovića nije sklonio kao drugi koji sada pokušavaju da pobegnu sa broda koji ih je lepo vozio i pružao im neshvatljive mogućnosti, pre svega sticanje velikih količina neoporezovanog novca. Naprotiv, tek sad je razgranao poslove, kupio još neke poznate firme i nije postupio kao u vreme likvidacije Zorana Đinđića kad je naglo krenuo "na duži put u inostranstvo".

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane