Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

Haos, pljačka, nepotizam, burazerska ekonomija i tajne nagodbe vodećih ljudi Kliničkog centra Srbije

 

Usred zime, kontinuitet sa JUL-om

 

Piše: Insajder L - 12

 

Docent dr Đorđe Bajec nastavlja sa pljačkama u Kliničkom centru Srbije, a sve prema isplaniranim protokolima koje su odobrili njegovi mentori.

Komisija za rekonstrukciju Kliničkog centra Srbije, čiji je on predsednik, tražila je od Vlade  Srbije 448 miliona evra, umesto 115 miliona koliko je potrebno!

Zbog toga je Bajec svojim saradnicima, klanovima Bumbaširević i Peško, dozvolio da zgrade Klinike za ortopediju i Klinike za plastični hirurgiju lagano odvajaju od KC Srbije, i da ih  privatizuju.

Ministar odbrane Šutanovac odmah se složio sa raspadom KC Srbije i dao je Bajecu podršku u Demokratskoj stranci, jer hoće Vojnomedicinsku akademiju da digne na potreban nivo, da bi dobila status centralne NATO bolnice za Balkan, i tako tu zgradu prepusti NATO-u, uz masnu proviziju!

Srpski pacijenti će u tom momentu 2015. godine imati potpuno uništen KC Srbije i VMA, koja je dobro radila, ali sada prelazi u ruke NATO-a, pa naši pacijenti tu neće imati više pravo da se leče.

Ministar Stanković, koji sve zna i o pljačkama i o ovim planovima, nije imao drugog izbora nego da aktivira program pomoć regionalnim centrima, gde će najbrojniji stručnjaci da idu po unutrašnjosti Srbije, i rade sa kolegama kako najteži slučajevi više ne bi bili slati za Beograd.

Ovo je ministrovo prinudno rešenje, jer na taj način prećutkuje istine o zdravstvenoj mafiji i njenim milionskim pljačkama.

U razgovoru sa svojom komšinicom Svetlanom ministar Stanković se žalio da, iako ima pregršt dokaza protiv bande u KC Srbije, i to ne samo ono što mu je prof. dr Dragana Jovanović dala, nego i iz drugih izvora, ništa ne može da učini, jer sve odluke o toj ustanovi direktno donosi Vlada Srbije, pa će pre njega da skinu nego tamo nešto da promene!

Takođe, dodao je u ovoj neobičnoj ispovesti "pred komšinicom" da je svestan kuda vodi politika klana Peško-Bajec-Bumbaširević, ali i da se to uklapa sa onim što se u Vladi Srbije govori i traži!

Naprednjaci spremaju dr Vukanića, predsednika opštine Voždovac, za direktora KC Srbije, a profesora dr Lasla Puškaša za ministra zdravlja. Međutim, supruga Predraga Peška već je stupila u prijateljske kontakte sa suprugom dr Vukanića, preko anesteziologa dr Jeremićke, pa se hvali da sve drži pod kontrolom!

Docent Bajec će biti žrtveno jagnje klana Peško-Bumbaširević, čije se hapšenje očekuje neposredno posle izbora, upravo za mahinacije oko rekonstrukcije KC Srbije, a u procesu će mu biti pridodato paljenje KBC Dragiša Mišović.

Najgore za građane Srbije je što će pomenuti klanovi ostati na sceni i dobiti svako svoju zgradu - Bumbaširevići zgradu Ortopedije u strogom centru Beograda, a Peškovi zgradu Klinike za plastičnu hirurgiju.

Obe klinike, iako je planirano njihovo preseljenje, kako je sam direktor Bajec najavio, protekle dve godine sređivane su parama KC Srbije, da bi se u urednom stanju predale klanovima na upotrebu. U te svrhe potrošeno je oko 720.000 evra, a klinike su prikazane kao neuslovne za obavljanje hirurških delatnosti, te se zbog toga vrši preseljenje u novu zgradu KC Srbije. Dolaskom novog direktora Vukanića u KC Srbije svi kadrovi na koje Peškova žena prstom pokaže biće po kratkom postupku eliminisani otkazima, a kao navodna odmazda za trenutne otkaze koji se vrše po KC Srbije od strane Bajeca (čitaj, Peška i Bumbaširevića).

Novi sindikat zdravstva koji je vlasništvo Predraga Peška pre samo nekoliko meseci sproveo je akciju protiv Bajeca u kojoj su sindikalne vođe sa Živoradom Mrkićem lepile plakate protiv Bajeca, njegovih nastranosti, poroka, zloupotreba položaja itd.

Odmah čim je Peško napravio dogovor sa Bajecom, kampanja je prestala, ali je Peškova žena poslala svog čovek da redovno posećuje Vukanića u opštini Voždovac i u alkoholičarskoj atmosferi suflira mu koga treba da ukloni čim dođe u KC Srbije!

Time i dalje ostaju isti dilovi u KC Srbije pod patronatom Peška i Bumbaširevića, koji su aktuelni još od vremena JUL-a, a čiji su oni kandidati bili.

Bumbaširević je čak i stan od JUL-a dobio, a sad je ministar Dulić zalegao za njega kao da mu je iz oka ispao. Slično je i sa direktorom nove zgrade KC Srbije Sinišom Pavlovićem, takođe izbornim kandidatom JUL-a, koga je sada DS postavlja za direktora da bi svojim satrapima pomogao u pljački i zauzvrat dobio i on neki stan jer je džip dobio od JUL-a. Toliko o moralu u DS-a.

Uglavnom, ceo KC Srbije je izrešetan preletačima iz JUL-a u DS-u koji su svi vaskrsli na pozicijama određenim kao ključne punktove za pljačke. Nekadašnji predsednik Saveza komunista - Pokret za Jugoslaviju, Ratko Krsmanović, našao se u čudu pre nekoliko meseci kad je bezuspešno lutajući kroz KC Srbije tražio pomoć od nekadašnjih drugova, jer su se svi redom pravili da ga ne poznaju, iako je bio čak i predsednik UO KC Srbije u vreme vladavine JUL-a!

Sve govori da ni Bajeca za koji mesec neće imati ko da poseti u zatvoru, iako mu je direktnim naređenjem predsednika Tadića omogućen nastavak pljačke na isti način kao u vreme JUL-a (kontinuiteta radi), a sve pod parolom "Smirite se i dogovorite se!". Dogovor je pao, posle hapšenja Bajeca sledeće žrtveno jagnje je alkoholičar Vukanić!

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane