Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Policija

Policija

Lazarevac

 

Kriminalci u gostima kod policajaca

 

Poštovani gospodine Brkiću,

 

Kao prvo da Vam zahvalimo što ste pre nekoliko meseci objavili članak pod naslovom: "Načelniče, čuvaj se svojih saradnika", čime ste pomogli da se razotkriju malverzacije starešina i pojedinih policajaca PS Lazarevca.

Moramo da naglasimo da ste, iako nebrojeno puta, objavljivanjem našeg pisma pokazali da ste veliki borac za pravdu i istinu. Pošto je prošlo više meseci od objavljivanja našeg pisma, možemo da navedemo šta je sve potvrđeno...

Naime, dokazano je da je Milan Stefanović postavljen za načelnika PS Lazarevac preko bivšeg direktora RO Kolubara Dragana Tomića i braće Pavlović, iako nije ispunjavao uslove, jer je sa mesta pomoćnika komandira policijske ispostave postavljen na mesto načelnika PS Lazarevac. Dokazano je da je njegov venčani kum Nenad Živojinović preko svoje firme Neol gradnja kroz zakup mašina oštetio državu za veliku sumu novca, a takođe je i načelnik imao radne mašine. Pošto je od svoje skromne načelničke plate između ostalog izgradio ogromni poslovni objekat u naselju Stubica GO Lazarevac...

Takođe je dokazano da je Rade Matijašević, iako osuđen, došao na mesto šefa FTO Kolubara Usluge, gde radi i dan-danas. Dokazano je i to da je Nenad Pavlović Nex u prisustvu više policajaca udario pomoćnika komandira PS Lazarevac Dušana Pešića, a da zato nije odgovarao, da su braća Pavlović sadašnjem komandiru Bojanu Simiću a tada zameniku komandira poklonili kamion marke Man i da su mu stan opremili kompletnom tehnikom. Dokazano je i da komandir Simić poseduje stan od 150 kvadratnih metara  na tri nivoa, što je nemoguće kupiti od plate komandira Policijske ispostave.

Dokazano je da je Vlada Šimšić, vlasnik firme ,,Papirus", koristeći svoje mesto i preteći saobraćajnom policijom, obezbeđivao poslove za svoju firmu, da su Simić i Šimšić sklonili veliki broj prijava, odnosno da su privatizovali saobraćajni sektor...

Dokazano je da je Željko Arsenijević vlasnik agencije Tim Alfa i da obezbeđuje više firmi na teritoriji opštine Lazarevac, a u međuvremenu i gradi zgrade po Lazarevcu kao veliki investitor.

Ovim putem obaveštavamo javnost o još nekim, manje poznatim detaljima...

 Nakon objavljivanja navedenog članka kao i emitovanja emisije "Insajder" na RTV B92, ceo Lazarevac je oblepljen umrlicama protiv navedene televizije. Iako je bilo svedoka tog akta, načelnik Milan Stefanović i komandir Bojan Simić, znajući da je organizator lepljenja umrlica Nenad Pavlović zvani Nex, pokušali su da čitav slučaj zataškaju.

Samo zahvaljujući učešću naših kolega iz Beograda slučaj je rešen i uhapšeni su Nenad Pavlović i više lica.

Veoma je značajno da su u decembru 2010. godine starešine PS Lazarevac organizovale proslavu na kojoj su glavni gosti bili sada uhapšeni privrednici u aferi Kolubara, bivši direktor RO Tomić, direktor Pomoćne mehanizacije Sveta Mirković, vlasnik firme Neol gradnja... Inače, ovu policijsku stanicu su posećivale brojne kontrole iz Beograda, ali do sada ništa nije rešeno.

Molimo Vas da objavite ovo pismo, jer ste Vi jedini čovek koji je podržao našu borbu, i na taj način još jednom upoznate javnost o skandalima u našoj Policijskoj stanici. Napominjemo da smo se u vreme objavljivanja članka pismom obratili i Kabinetu predsednika BorisaTadića, Unutrašnjoj kontroli MUP-a Srbije, mnogim javnim glasilima i niko osim načelnika Stevana Bjelića nije se potrudio da otkrije pravu istinu i vrati ugled koji policajci u ovom malom gradu i zaslužuju.

 

                       Unapred zahvalna grupa policajaca

                                             PS Lazarevac

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane