Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Srbija na Ivici

 

Milovan Brkić

 

 

"Želimo vlast, da vratimo oteto od radnika, želimo jaku državu socijalne pravde, i ne želim funkciju da bih služio moćnicima i tajkunima, već da bih radio u interesu Srbije. Mi smo siguran izbor i želimo da pobedimo i Borisa Tadića", rekao je Ivica Dačić na konvenciji svoje koalicije održanoj u Jagodini.

"Dosta je bilo surove pljačke građana i Srbije", poručivao je gospodin Dačić na promotivnim skupovima, obećavajući da će oterati lopovsku vlast, valjda misleći na koaliciju u kojoj je učestvovao poslednje četiri godine, sa ograničenom funkcijom ministra unutrašnjih poslova.

Kada se kandidovao za predsednika Srbije, gospodin Dačić je upozorio da "narodu ne smemo da pričamo bajke, i da Srbiji treba predsednik koji neće pričati bajke. Treba nam predsednik koji je dokazao da zna da radi za ovu zemlju", kazao je.

U autorskom tekstu u Blicu pozvao je svoje protivkandidate da objasne gde su granice Srbije! "Stalno slušamo o nekoj crvenoj liniji na Kosovu koju ne smemo preći, a ona je postala sve bleđa i ružičastija", naveo je gospodin Dačić u ovom tekstu.

"Znaću gde je crvena linija", obećao nam je gospodin Dačić.

Za ovog mandata i gospodin Dačić je ponižavan od mafije Borisa Tadića, tako što mu je direktor policije visio za vratom, preteći mu stalno hapšenjem njegovih stranačkih kolega, a Borisov šef kabineta Ivicu Dačića tretirao je kao najamnika.

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić je još u večernjim satima na Đurđevdan obećao da će odmah stupiti u pregovore sa SPS-om i DSS-om oko formiranja nove vlade.

Ivica Dačić je te večeri izjavio da sebe već smatra premijerom Srbije.

Bivši srpski predsednik Boris Tadić, obraćajući se biračima, najavio je da će posle drugog kruga predsedničkih izbora odbaciti sve ucene oko formiranja Vlade Srbije. Premijersko mesto on je rezervisao za potpredsednika stranke Dušana Petrovića.

Sasvim je tačno da je sudbina Srbije danas u rukama gospodina Dačića. Pokaže li se da je on svojom retorikom prevario glasače trgujući njihovim glasovima, Srbija će dotaći samo dno, ali ni njegova sudbina neće biti bolja.

Nesporno je da opozicija nema kofere para koje može da mu ponudi, osim premijerskog mesta. Ko se kurvao sa nesrećom Srbije, nije ni sam dobro prošao.

 

 

  

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane