Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i seke

Likovi i senke

 

Ne daj Miško pare

 

Milica Grabež

 

Biznismen Miroslav Mišković je ponovo na dnevnom redu. Službeni glasnik Aleksandra Vučića - list Informer, svakodnevno prenosi njegove pretnje ovom biznismenu. Prvo je počeo sa zahtevom za preispitivanjem porekla njegove imovine, koju su, inače, preispitivale sve srpske vlade. A Miško je oćutao na te Vučićeve dimne signale da odreši kesu, i koliko god može, svoje novce preseli u Vučićeve džepove.

E, brajko, moj, kaže Gospodar Vučić, objašnjavajući svom Gospodaru Miodragu Rakiću, koji je takođe za svog zemana organizovao lov na Miška, sada ću ja da ti pokažem!

I pišu Vučićeva glasila da je srpska policija počela prisluškivati Pisocustog onog trenutka kada je on, navodno, pomenuo njegovu imovinu.

A Miško ćuti. I piše da podržava Vladu Srbije.

Bes Picoustog je sve veći - poručuje mu diskretnije - Mišković je finansirao Čedu Jovanovića! Kakav smrtni greh! Dao Čedi za kampanju svoje pare, a nije pitao Vučića? E, to već ne može tako! To što je gospodin Mišković dao kredite Srpskoj radikalnoj stranci, na molbu Tomislava Nikolića, dok su on i Picosuti još bili radikalni, to se ne računa. Te pare nisu za pominjanje.

A kad Miško ćuti, znači ne boji se Picoustog. Treba ga pritegnuti.

U subotu naveče je, navodno, jedan policijski pukovnik pokušao da zaobiđe kolonu u kojoj je predsednik išao u Niš, da se, u sitne sate -omrsi. Namestili su mu mlado devojče.

Zar pukovnik policije sme da vozi brže od Tominog obezbeđenja? To je onda pokušaj atentata, mada pukovnik nije naoružan, niti je znao ko su ti skotovi u crnim, blindiranim limuzinama. E, sada će, brat moj, Vučko da upre prst u pukovnika, koji, ako nikada nije video Miškovića, sigurno je čuo za njega, a ako je čuo, onda je samoinicijativno odlučio da ubije Tomu.

A Miško ćuti. Zabole ga za pretnje Picosutog i njegovog svodnika, evnuha Rakića.

More, Miško, nemo da se praviš lud, nego zovi Acu i daj pare, poručuje mu urednik Informera Dragan Vučićević, kome je Miško, dok je uređivao Press kupio džip, dao kredite za stan, plate od 'iljade evra.

Miško ćuti, i zabole ga.

Očekujemo da će kada ova novina izađe pred čitaoce - Službenik glasnik objaviti - Mišković organizovao atentat na Vučića!  I to preko bivšeg direktora policije Veljovića. Onog čoveka koji se ne odvaja od Tomine guzice.

Nikada niko iz Tabloida očima svojim nije video Miškovića. Ipak, poručujemo mu - Gospodine Miškoviću, ne dajte pare ovim skotovima!

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane