Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

 

Trovači

 

Upozorenje građanima - štetna hrana je u prometu!

 

Kodeks masovne likvidacije

 

Upozoravamo građane da su se na našem tržištu pojavili prehrambeni proizvodi opasni po život i zdravlje, obeleženi znakom piramide i imenom Codex Alimentarius. Navedeni proizvodi su se pojavili na tržištu nezakonito, jer genocidni Codex Alimentarius nije usvojen, nije ,,usklađen", niti može biti, jer su odredbe Codex Alimentarius-a u suprotnosti sa Roterdamskom i Kopenhaškom konvencijom. Bilo kakvo menjanje ili ,,usklađivanje" zakona da bi se Codex Alimentarius počeo primenjivati je neprihvatljivo. Kada je na proizvodima Mesne industrije Matijević viđen znak Codex Alimentarijus,uzbudila se javnost i on je samo sa svojih proizvoda sklonio znak, a nastavio da nas truje. Zauvek zaboravite na mesare ove kompaije, koja je opasna trovačnica građana Srbije. Skandalozna priča o plitkim grobljima zaklane živine, dubokim džepovima besprizornog preprodavca smrdljivih bataka Petra Matijevića sa stranica Tabloida opominjala je građane da se klone njegovih mesara

 

 

Arpad Nađ

 

 

Istraživanje Tabloidovih novinara o nastanku, razvoju i perspektivi mesno-prerađivačke imperije Petra Matijevića, izazvalo je, svojevremeno, ogromno interesovanje, kako u Vojvodini, tako i u Beogradu i širom Srbije, ali i u susednoj Hrvatskoj odakle je ovaj višestruki prevarant i stigao tokom tragičnih ratova ranih devedesetih godina.

Nastavak obimnog istraživanja Tabloidovih novinara, udruženih sa izvorima iz same mesne industrije Matijević, o masovnom trovanju koje sprovodi ovaj brutalni seljački mešetar, dešavao se i neposredno pred otvaranje i nove klanice živine, u koju je on uložio milione evra, i to potpuno automatizovanu, kapaciteta 50.000 komada na dan.

 

Kolje do jaja

 

Petar Matijević, kao osvedočeni nekrofil i tvorac najdegutantnijeg izvora ekstraprofita u regionu (prodajom najgoreg smeća), nije mogao protiv svoje prirode. Njegova klanica je do sada klala po desetak hiljada pilića na dan, ali i iznošenih koka nosilja iz kojih se nakon klanja vade jaja i ne bacaju nego onako polupana prerađuju u pseću hranu. Isti proces sleduje i onim mesnim prerađevinama koje mu dolaze neprodate iz stotinak prodavnica širom Srbije.

O nekakvoj kontroli njegovih monstruoznih proizvoda nema ni govora. Od tri postojeća veterinarska inspektora, dvojica vode dokumentaciju, a jedan je u klanici za svinje i goveda!

Klanicu živine, otpremanje robe, povraćaj robe, samu proizvodnju, proizvodnju pseće hrane koja je posebna, stočni depo, kamione koji stižu iz uvoza, hladnjače i još mnogo toga - jednostavno nema ko da kontroliše. Po pravilima struke, u Matijevićevoj mesnoj industriji svakodnevno treba da radi najmanje devet veterinarskih inspektora, zbog redovne kontrole ispravnosti proizvodnje mesa...

Petar Matijević je, zahvaljujući gadnom običaju da zakopava leševe domaćih životinja i mesnog otpada na nepropisan način, postao novi Topalović iz slavne komedije Dušana Kovačevića "Maratonci trče počasni krug".

Ni njemu kao ni grobarima Topalovićima ništa nije sveto kad je profit u pitanju. Kolika je opasnost po građane koji kupuju njegove mesne proizvode i prerađevine koji izmiču veterinarskoj kontroli, ne treba ni govoriti. Važno je da gazda Pera inkasira milione evra, i prebacuje ih na račune u hrvatske banke.

Da je smrdljiva pileća tvrđava Petra Matijevića takoreći neosvojiva za sve postojeće inspekcije, govore i dokumenti do kojih je Tabloid došao...

U oktobru 2009. godine na adresu Republičke veterinarske inspekcije iz Kikinde stigla je prijava protiv preduzeća Galad i njegovog direktora, zbog toga što je u maju 2008. godine izvršen lager konfiskata (životinjskih leševa, mesnog otpada, prim. red.), i to suprotno pozitivnim zakonskim propisima, u svinjogojskoj farmi na potesu prema prasilištu gde je lagerovana slama u širini od 20 do 50 metara, te istovaren i zatrpan na dubinu od 1,8 metara. Na tom mestu i tom prilikom zakopano je preko 20 šlepera svinjskog konfiskata, čime su svesno ugroženi i životna sredina i zdravlje ljudi. U prijavi koju su podneli građani Nakova i Ruskog Sela, optuženi za ovo teško krivično delo protiv opšte sigurnosti upravo je Petar Matijević. Ali, kakva je veza između Matijevića i firme Galad?

Naime, mesna industrija Matijević, vođena podlom idejom ovog beskrupuloznog dinaroida, krenula je u čišćenje evropskog smeća njegovom preprodajom u Srbiji. Preciznije, Petar Matijević se već duže vremena bavi nabavkom mesa iz Evropske unije koje je pred istekom roka ili mu je taj rok upravo istekao (njegova poslušna administracija strogo prati šta evropski trgovci spremaju za bacanje). I ne samo to nego uzima otpatke iz klanične industrije mnogih evropskih proizvođača, a u Srbiju ih doprema u buradima ili kontejnerima. Takvo meso zatim odlazi u preradu, od njega, dakle, nastaju Matijevićeve čuvene mesne prerađevine koje u njegovim prodavnicama koštaju mnogo manje nego prerađevine njegove konkurencije.

Kad mu je ova prljava rabota toliko podigla zaradu, kupio je nove mašine za preradu mesa poslednje generacije, koje mogu da melju ne samo kožu nego i kosti, i to tako savršeno da je put do paštete po ceni od  20 dinara postao otvoren. Odatle pa do masovne upotrebe nečega što je takozvana sirotinjska hrana iliti otpad iz kontejnera u pakovanju Matijević, takođe nije bio dalek put. Izvori Tabloida sa carinskih prelaza predočili su podatke u zemljama iz kojih Petar Matijević uvozi mesni otpad. To su, s vremena na vreme, Grčka, Belgija, Danska, Holandija, Austrija, Mađarska, Francuska, Italija, ali i Hrvatska koja nije članica EU, Makedonija...

Ministar poljoprivrede je danas Goran Knežević, iz Zrenjanina. Pod okriljem njegovog ministarstva radi i veterinarska inspekcija. Gospodin Knežević je još nije poslao u mesnu industriju Matijević, da zamandali vrata na njegovim klanicama.

 

Genocidna hrana

 

Codex Alimentarius sadrži odredbe o korištenju veštačkog goveđeg hormona rasta i antibiotika u svim vrstama mesa namenjenih ljudskoj ishrani, što će imati nesagledive posledice po zdravlje sadašnjih i budućih generacija. Sve vrste prehrambenih namirnica se po odredbama Codex Alimentarius-a moraju zračiti, da bi duže trajale, a ne postoje bezopasne doze zračenja za ljudsko zdravlje.

U poljoprivrednoj proizvodnji Codex Alimentarius obavezuje upotrebu jedino genetski modifikovanog semena, a od 12 zabranjenih herbicida, kao najopasnijih hemijskih sredstava za zaštitu poljoprivrednih proizvoda, Codex Alimentarius na listu dozvoljenih jedinjenja vraća sedam, kao DDT, lindan, malation i druge otrove.

Zvanične preporuke Codex Alimentarius-a su smanjile minimalne količine hranljivih materija u ljudskoj ishrani, tako da će se u zemljama koje prihvate Codex Alimentarius, vitamini, lekovite trave (čajevi), korisni minerali biti zabranjeni u slobodnoj prodaji. 

Autori Codex Alimentarius-a su prilikom sastavljanja odredbi planirali smrt tri milijarde ljudi, jednu milijardu od neposredne primene odredbi Codex Alimentarius-a, a dve milijarde od posledica pothranjenosti i nemogućnosti lečenja, a sve u cilju smanjenja ljudske populacije na, za njih prihvatljivu jednu milijardu.

Codex Alimentarius je nastavak nacističke filozofije koga je osmislio Fritz De Meer, direktor farmaceutske kompanije I.G.Farben (danas Novartis) koja je proizvodila Ciklon B za plinske komore u konc-logorima tokom Drugog svjetskog rata. Zbog toga je u Nirnbergu 1945. godine osuđen zbog zločina protiv čovečanstva. Zato upozoravamo građane, umesto Vlade i resornih ministarstava koja su uvučena u kolo genocida nad vlastitim narodom: Ne kupujte namirnice sa znakom piramide uz koji stoji naziv codex alimentarius, jer taj znak predstavlja nadgrobni spomenik našem zdravlju i budućnosti. 

Obeležene namirnice zbog štetnih sastojaka u sebi kod korisnika i potomaka mogu izazvati maligna oboljenja, sterilitet, šećernu bolest, atrofiju mozga, impotenciju i još 60 najtežih oboljenja. Bojkotujmo te proizvode, zaobilazimo takve prodavnice, a ako skinu znak sa proizvoda i nastave sa prodajom otrova, sudićemo im! 

 

Razlog je profit

 

 Kako bi multinacionalne kompanije ostvarivale velike profite i bile favorizirane na svjetskom tržištu obaraju se sve dosadašnje kontrolne norme u oblasti proizvodnje hrane, aditiva i ostalih dodataka hrani. Ali da bi se ugušila konkurencija donosi se i veliki set propisa koji će ovih dana u Srbiju doneti monstruozni Codex Alimentarius.

Verovatno većina nas nije čula za Codex Alimentarius, zar ne? Ako niste čuli za njega, to znači da je elita postigla svoj cilj, jer im upravo to najviše odgovara. Kada biste znali šta je Codex, njihov opstanak bi bio ugrožen.

 Šta je zapravo Codex? 

Codex Alimentarius je skup pravila za regulaciju poljoprivrede i potpunu kontrolu hrane od semena do konačnog proizvoda. Pokušaćemo to na jednostavniji način napisati šta znači njegova primena:

 Pod Codex-om više nije potrebno obeležavati životinje koje su genetski modifikovane, to je do sada bilo obavezno. Uvođenjem Codex-a će sve životinje, koje se uzgajaju za hranu ili mleko, morati da dobiju Monsanto hormon rasta i Monsanto antibiotike. Inače, kompanija Monsanto je najveći proizvođač genetski modificiranih životinja na svijetu. Vrlo podla, jedna od najpodlijih kompanija na svetu, koja želi doslovnu svetsku dominaciju, pri čemu se koristi korumpiranim političarima iz Vlada SAD-a i EU, da bi to ekonomski i nametnuli svim zemljama.

Ljudi će obolevati zbog upotrebe genetski modifikovane  hrane. Kada se to dogodi, tu uskače farmacija, koja će im nuditi pomoć u obliku svojih lekova. Gotovo svi prirodni lekovi će biti zabranjeni i označeni kao opasni, a dozvoljeni će biti samo farmaceutski proizvodi.Prirodni lekovi su konkurencija farmaciji, pa ih zato žele ukinuti.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane