Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ku~evo

 

Kučevo

 

SNS na vlasti, treći mandat: sve izgleda kao da je došao sudnji dan

 

Dahije iz mrtve nahije

 

Predsednik opštine Kučevo, Zoran Milekić, u svome okruženju godinama drži  iste ljude koji ništa dobro za razvoj opštine nisu uradili, ali za sebe jesu. Kod njega je najvažnija rodbinska i prijateljska veza. Zaveo je običajno pravo, okružen je udvoricama, neobrazovanim ili poluobrazovanim "nameštenicima", lakim ženama i teškim neradnicima. Taman toliko, da Kučevo bude još više mrtvo nego što je inače...

 

M. Hadžić

 

Predsednik opštine građevinski tehničar na sve funkcije doveo je svoje privatne prijatelje. Neograničeno raspolaže sa sredstvima opštine. Osnovao je poljoprivredni fond i podelio novac stranačkim aktivistima. Naravno nikome ne pada napamet da to vraća. Za svog zamenika postavio je Novicu Janoševića.

Taj iako je samo veterinarski tehničar najviše zna. U predizbornoj kampanji predsednik opštine je doveo neke Italijane koji treba da grade fabriku cementa. Ta fabrika cementa bi bila iznad Kučeva i imala bi ogromne kapacitete.

Objašnjavao je Janošević kako je investicija vredna 70 miliona evra. Zaposliće se veliki broj ljudi. Životna sredina će biti potpuno čista. Pošto je stranački lider (prvi posao mu u opštini kao član veća) to je predsednikov čovek od poverenja. Jedan od sledećih predsednika opštine ako ovaj ne daj bože umre. Posebno mu je zaduženje da špijunira predsednika jer mu je supruga zajednička sekretarica.

Tako određenu poštu prvo nosi mužu pa onda predsedniku. Valjda je to nalog viših organa stranke. Ko hoće posao mora da ide kod Janoševića i da se upiše. Kad krene privreda tebe ćemo prvo pozvati da radiš. Zakon o zabrani pušenja za njega i ostale funkcionere ne važi. Doduše sam predsednik opštine je zbog zdravlja skoro prešao na neke ekološke cigare.

 U prošlosti je želeo da izda svog predsednika. Nudili su mu demokrate dosta, pa je morao predsednik da pristane da mu da visoke funkcije. Sad on vodi ekonomski razvoj opštine. Tri puta se kandidovao za Narodnog poslanika. Nikako da prođe.

   Pomoćnik predsednika opštine jeste Vlastimir Babić sa Vlaške liste, po struci je trgovac. On se u ništa ne meša u svoj posao, ali ima veliki kabinet i tu sprovodi Vlaško- rumunsku politiku.

Predsednik skupštine Dragoslav Mratić je u politici preko 20 godina. Taj je najveći kadar Pokreta socijalista u Kučeva. Iako je dipl. ekonomista upropastio je Zemljoradničku zadrugu. Ostavio velike dugove za električnu energiju. Nije radnicima uplaćivao radni staž. Iako je davno stekao uslov za penziju ne pada mu na pamet da ide. Veliki je ljubitelj fudbala. Pod njegovim nagovorom predsednik dosta novaca izdvaja za fudbal. Čudan je taj fudbalski klub u Kučevu- u njemu ne igra nijedan igrač iz Kučeva!

Sve dovode sa strane, daju im plate i smeštaj u hotelu Rudnik. Pre stečaja Mratić je izdao magacine zadruge predsednikovoj rođaki Vesni Josimović.

Doduše Vesna je 2004 godine skakala na Tadića kada je bio u Kučevu. Kada je bata postao predsednik bila je prva do njega. Taj pogon je toliko dobar da ga je u kampanji obišao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Predsednik Mesne zajednice Kučevo i član Opštinskog veća Stanislav Miladinović- Stanče je sledeći po hijerarhiji. Zastavnik u penziji. Bio u zatvoru zbog krađe naoružanja i automobila.

On je alfa i omega u mesnoj zajednici. Glavni savetnik mu je sekretar mesne zajednice koji je tu više od 20 godina. Za osam godina nisu sazvali ni jedan zbor građana. Novac troše kako oni žele. Pošto ih narod ne voli nisu mogli da sakupe potpise za samodoprinos. Naravno, onda su to falsifikovali. Veliki broj građana je u inostranstvu.

Matične brojeve imaju. Samo ih potpišeš i evo građani žele samodoprinos. Predsednik MZ je vojni penzioner i ne plaća taj samodoprinos. Iako je nerazvijena, opština je svim članovima opštinskog veća dala nadoknade i dnevnice. Nedavno su u ulici Svetog Save raskopali desnu stranu trotoara da postavljaju pločice. Pao je sneg pa su deca morala da idu kolovozom pa su i na taj način bili ugroženi.

Direktor JP Direkcija za izgradnju Novica Bulajić već odavno ima uslove za penziju. Nekoliko godina se sprema da ide u penziju. Zavisno od političke situacije. Svi veći poslovi idu preko direkcije. Pred izbore su rađeni putevi širine 2,5- 3 metra. Nema šanse da se dva vozila mimoiđu. Doduše davno su urađena dva malo veća mosta na reci Pek. Te poslove je izvodila firma brata direktora direkcije. Po selima su rađeni mali mostovi dužine nekoliko metara širine da može traktor da prođe.

 U kampanji je to prikazivano kao direkcija uradila 15-20 mostova. Devedesetih godina direktor direkcije je bio komandir policijske stanice. Bavio se švercom nafte i automobila i zbog toga je odstranjen iz službe. Svom zetu dodelio je opštinski lokal na zelenoj pijaci na 99 godina. Oterali dečka i lokal stoji prazan. On dođe ujutru na posao, bude 15-20 minuta i posle ide privatno da radi. Službeni "Jugo" je u bednom stanju jer ga vozi za privatne poslove.

Ćerka bila razmažena i nije htela da studira. Preko tatine "crnogorske veze" je završila  privatni fakultet. Sad je poreski inspektor u opštini.

Pre toga bila je i načelnik inspekcije. Načelnica Opštinske uprave Snežana Rančić dipl. pravnik,  je svastika od gospodina predsednika. Pre dolaska u opštinu radila je u trgovinskom  preduzeću. Ona je biser nad biserima. O pravu pojma nema. Njoj stalno nešto nije jasno. Poznato je da proganja mlade devojke i žene koje se oblače bolje od nje.

 Jedno vreme u opštini je radio i njen muž. Bio zamenik Javnog pravobranioca. Posle odluke Ustavnog suda vratio se na posao u sud.

Bivši direktor JKP Zlatan Zabukovec, dipl. pravnik je veliki predsednikov miljenik. Dok je bio direktor komunalnog preduzeća imao je veću platu i od samog predsednika. Radnicima je davao po 12.000,00 do 15.000,00 hiljada dinara. Zbog velikih propusta u radu i neuplaćivanja državnih obaveza u julu je smenjen. Pomislio narod da su počele smene...

Veroljub Petrović dipl. ekonomista, je veliki kadar našeg predsednika. Čovek velikih mogućnosti. Prvo je bio menadžer opštine. Onda član Opštinskog veća. Bavio se ekonomskim razvojem opštine. Radio je makete sportsko-rekreativnog centra. Od toga nema ništa. Nije otvoreno nijedno radno mesto. Dovodio je u opštinu svoje profesore sa privatnih fakulteta na kojima je studirao. Opština je kupovala knjige tih profesora.

Primio je predsednik opštine i svršene studente privatnih visokih škola koje u Kučevu imaju isturena odeljenja. Tako da su neki predsednikovi kadrovi polagali ispite u zgradi komiteta. Ovaj čovek ima veze svuda. Negde je zapeo pa je posle diplome mašinskog inženjera  prešao na menadžment.

 Kada je i samom predsedniku dosadilo postavio ga je za direktora Centra za socijalni rad. Koliko ima sreće posle nekoliko dana otvaran je lift u Staračkom domu i isti je imao čast da dočeka ambasadorku SAD, pošto je narod amerike bio donator pomenutog lifta. Poznat je po prekoj naravi. Često nasrće na svoje radnike.

U Staračkom domu ima oko 100 korisnika. Radnika ima sigurno 50. Polovinu ih je zaposlio predsednik.

Drug Vladimir Stojanović zvani Vlada šloga, je nova uzdanica Pokreta socijalista. Mnogo voli svog predsednika Vulina pa ga oponaša i u stilu oblačenja. On je iz one grupe kadrova što je Visoko obrazovanje stekao u komitetu. Ako bude češće uz predsednika i ako ga ujak Mratić podrži biće novi predsednik opštine.

Direktorka Doma kulture Jasmina Blagojević, je lični kadar našeg predsednika. Iako je završila filozofski fakultet zbog nedostatka posla dugo je kod predsednika bila sekretarica i kuvala kafe. Iako je par godina bila kadar DS-a predsednik je postavlja za direktorku. Kako je on rekao da ne bi crkla od gladi. Ona sve izvršava bez pogovora. Koliko ima radnika ni sama ne zna. Plate isplaćuje opština.

U gradskoj biblioteci u Kučevu, ima više zaposlenih nego čitaoca. Primljene su gospođe sa trogodišnjim školama trgovine. Najveći biser je Brka mali. To je sin od Brke velikog. Taj Brka veliki je mnogo pomogao predsedniku u privatnom biznisu. Brka veliki ima dosta prijatelja Roma. Za određenu proviziju nalazi poslove za našeg predsednika. Iz zahvalnosti predsednik prima njegovog sina u biblioteku. Pitamo se, da li je Brka mali u životu pročitao neku knjigu?

   Turistički razvoj opštine, za osam godina vlasti ceo turistički potencijal usmeren je na pećinu Ravništarku. Urađene su staze kroz pećinu i informativni centar. Jedini problem je što nema turista. I kad bi dolazili ne znam ko bi ih dočekao. U TO rade tri direktora. Jedan sadašnji i dva bivša.  Tu radi najveća uzdanica našeg predsednika Ljiljana Jović. Ona je nešto kao ministar finansija. Zadužena je za skupljanje priloga od članova.

Poljoprivredu razvija Ljubomir Mišić zvani Bube, on je nekada bio veliki kadar našeg predsednika. Poznat je po lovačkim i ribolovačkim pričama. Dosta voli kafane pa dobar deo radnog života je proveo u njima. Doduše i on je valjda dipl. ekonomista mada fakultet u životu nije ni video. Privatno na salašu drži svinje. To je njegovo iskustvo u poljoprivredi. Po dolasku na vlast 2004. godine prvo je od predsednika na 99 godina dobio opštinski plac na kojem je njegov otac devedesetih godina bespravno sagradio poslovni objekat-kafić. Određena je novčana nadoknada koju Bube nikada nije ni platio.

Veliki prijatelj pokojnog premijera Mića prof. dr Paunović, je izdao lik i delo doživotnog prijatelja i šefa i prešao na stranu SNS-e. Valjda se premijer u grobu prevrće. Sa sobom je poveo i veliki broj članova i simpatizera DS-a.

Šef špijunske službe Mirko Matić je bivši policajac koji  se bavio podvođenjem i švercom. Izbačen je iz službe i uslovno osuđen. Sada je portir u opštini. Jeste kukavica, ali za špijunažu je najbolji! Taj je u kampanji noću pisao grafite:  predsednik lopov, a preko dana je po nalogu predsednika išao i to prepravljao!

Najveći posao pored špijunaže je da sazna ako je u nekim novinama nešto napisano protiv našeg predsednika da sve te novine sa kioska kupi i odnese u opštinu. I šef predsednikovog obezbeđenja je poznata sudska mušterija. Taman izađe iz zatvora, i opet nešto zabrlja!

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane