Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pisma

Pisma

 

Skandal u ministarstvu finansija: supruga državnog sekretara sa lažnim identitetom na službenom putu o državnom trošku

 

Lažna Gordana u Šangaju

 

Grupa službenika Munistarstva finansija, uputila je redakciji Tabloida pismo u kome opisuje tragikomičnu mahinaciju državnog sekretara dr Gorana Petkovića prilikom svoga puta u daleku Kinu. Zaplet i epilog ravni su Nušićevim komedijama, ali je "scenario" i ovaj put platila država

 

...

 

Državni sekretar u Ministarstvu finansija i privrede, dr Goran Petković, koga pamtimo po tome što je jurio profesore po Kalemegdanu pozivajući se na Zakon o turizmu, nedavno je zloupotrebio službeni položaj i službeno putovanje pretvorio u porodično!

Naime, turističke vlasti NR Kine uputile su poziv državnom sekretaru za turizam da zajedno "sa još jednim službenikom ministarstva", o trošku Kine, poseti sajam turizma u Šangaju, World Travel mart 2012. koji se održao od 14. do 18. novembra iste godine.

Ništa ovo ne bi bilo čudno i neobično, da nije usledio neočekivani tok događaja...Naime, je umesto sa kolegom iz ministarstva na put krenuo sa svojom suprugom Gordanom Petković, koja mu se pridružila tokom presedanja za Šangaju, na aerodromu u Moskvi!

Kako bi cela ova stvar bila uspešno zataškana, državni sekretar dr Goran Petković u saopštenju koje je izdalo njegovo ministarstvo po povratku sa puta, bez imalo srama izjavio kako ga je tokom sastanka sa kineskim zvaničnicima, pratila direktorka Turističke organizacije Gordana Plamenac! Vest se pojavila i na zvaničnom sajtu ministarstva.

Ali, stvari u kod srpskih političara nikada ne izgledaju onako kako bi trebale da izgledaju, pa je u duhu te filozofije, na videlo izbila neprijatna istina: gospođa Gordana Plamenac uopšte nije ni bila u Kini! U vreme kad je bračni par Petković šetao po Šangaju, ona je bila u Beogradu. Ni pre ni posle toga nije nigde putovala, kažu, "iz porodičnih razloga".

Šta je onda uradio gospodin Petković?

Uočivši  fizičku sličnost između Gordane Plamenac i svoje supruge, došao je do zaključka da bi lako mogao da ih "zameni"! Tačnije, da svoju suprugu Gordanu Petković predstavi kao Gordanu Plamenac! Dve Gordane, a samo je jedna prava!

Tako je gospođa Petković, donedavno visoki rukovodilac u Narodnoj banci Srbije, doputovala u Šangaj lažno se predstavljajući kao član delegacije Ministarstva finansija i privrede.

Treba podsetiti i na još jedan događaj da bi javnost znala o kakvoj se ličnosti radi...Nedavno, dok su mediji pisali o pravom linču koji je doživeo profesor razredne nastave koji je poveo đake na Kalemegdan da im održi čas istorije na otvorenom, i kad ga je spopala turistička inspekcija da ga sankcioniše "jer nema licencu turističkog vodiča", državni sekretar Petković se pozvao na Zakon o turizmu, izrekavši "ukor" svom inspektoru, verovatno jer nije bio taktičan...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane