Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Naprednjaci žući i od žutih

 

Milovan Brkić

 

 Za vreme desetogodišnje vladavine Borisa Tadića Srbiju su njegovi mafijaši opelješili za preko 50 milijardi evra! Na računima pomenutog Borisa slilo se preko tri milijarde. Operaciju bezočnog pljačkanja vodio je njegov šef kabineta Miodrag Rakić. I tadašnji predsednik i njegov šef kabineta lečeni su od bolesti sa lošom prognozom, ali su nastavili sumanuto da kradu, i da to  omoguće i stranačkoj eliti, ministrima, direktorima javnih preduzeća...

Kada su u Vašingtonu, Briselu i Berlinu sabrali iznose opljačkanog novca, tadašnji predsednik Srbije označen je kao opasan po bezbednost u regionu, i odluka je pala - mora otići s političke scene, zauvek.

I dok se Boris koprcao, kopao i nogama i rukama da postane predsednik Vlade Srbije, ispovedao se gde je pogrešio -  izdali su ga, kazao je, oni koje je stvorio, odnosno lideri Srpske napredne stranke. Trebala mu je, kazao je, opozicija, a najbolje je kada je u opoziciji Tomislav Nikolić!

Naprednjaci su ćutali. Kada je Ivica Dačić saopštio da ide u koaliciju sa SNS-om, oni su bili šokirani. Počeli su da se pravdaju poraženoj Demokratskoj stranci i njenom lideru da oni nisu krivi, već glasači!

Evo, nije prošlo ni sedam meseci, iz sveg glasa, koliko ih grlo nosi, naprednjaci najavljuju izbore! Ono što Tadićeva kamarila nije završila, nastavili su naprednjaci. Da pohapse Miškovićevu porodicu i sve biznismene koji su bliski Socijalističkoj partiji, koja im je, inače, pružila ruku da zajedno formiraju vladu.

Količina grozote, uvreda i mizernih podmetanja kojima su lideri SNS-a od prvog dana obasipali Ivicu Dačića, nije upamćena u istoriji. Istovremeno, Tadićevi mafijaši dobili su još bolju vojno-policijsku zaštitu, pojačano obezbeđenje, potpunu amnestiju od istrage za proarčene milijarde evra. Ni da pisnu. Žuti su svete krave za naprednjake!

Tužno je posmatrati predsednika Nikolića koji dvominutni susret sa gospođom Merkel prikazuje, isto kao i njegov prethodnik, "konstruktivnim razgovorom" u kojem je njemu od strane najmoćnije žene sveta poklonjena puna pažnja! I to u samo dva minuta slučajnog susreta!

Izbori su neminovnost i Srbijom će ponovo jahati koalicija žutih i ''naprednjka''.  Životinjskom upornošću SNS je nastavila da na mestu direktora policije održava Milorada Veljovića, jednog od najopasnijih neprijatelja srpske države i poretka, koji je vođa opasne mafije koja je bila na uzdi Tadićeve klike, pokrivajući njihove pljačke. mada su mu pre dve godine istekli mandati!

 Srpska napredna stranka nam je, umesto da dovede kompanije iz Izraela, koje su svetski poznate po navodnjavanju zemlje i proizvodnji hrane, dovela Ujedinjene arapske emirate, koje čine posao Bedžetu Pacoliju, sa ciljem da opkole glavni grad Srbije i ostave ga bez zemljišta i hrane!

Takođe, umesto da sarađujemo sa Rusijom, koja ima i novca i načina da investira, dok pišem ovaj tekst Srbija još nije usvojila Zakon o Južnom toku, pokazujući da nije u koloni moćnih evropskih država koje su to godinu dana ranije učinile!

Naprednjaci su, podržavanjem poražene politike Borisa Tadića, još više nas udaljili od Berlina, Pariza, Brisela, a, nažalost, i Moskve. Samo su sebe približili novoj pljački. Blindirani džipovi, poklon  šeika Zajeda, pokazuje da su naprednjaci septička jama od čijeg smrada možemo brzo da se ugušimo, ukoliko ih ne pomlatimo. Zajedno sa Tadićevim mafijašima.

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane