Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Fahrijin sin

 

Milovan Brkić

 

Nakon što je u Narodnoj skupštini Srbije većinom glasova prihvaćen sporazum koji je srpska vlada potpisala sa Vladom Kosova, predajući zauvek Kosovo i Metohiju Albancima, i žrtvujući dvesta miliona državne imovine, manastire, javna preduzeća, groblja i preostalih 200 hiljada Srba u  južnoj pokrajini, oglasio se podpredsednik Demokratske stranke Miodrag Rakić, sa zahtevom da sada treba da dođe, i to hitno, do prekomponovanja vlasti!

Nekoliko meseci nakon osnivanja Srpske napredne stranke, Vladan Batić me pozvao na kafu u hotelu Moskva. Bili su prisutni novinari Milomir Marić, Predrag Sarapa i moj pomoćnik Nikola Vlahović. Vladan nas je obavestio da mu je Rakić javio da je Vučić, pred kamerama Rakićeve tajne službe, dao svečanu zakletvu da će kad mu se naredi, razbiti tek osnovanu partiju, da će je  odvojiti od Tomislava Nikolića i da će zajedno sa žutima večno vladati Srbijom.

Meni je bilo nelagodno, a odgovorio sam kratko -da, u Srbiji je sve moguće - mada sam imao operativne informacije koje su potvrđivale strasnu ljubavnu vezu Aleksandra Vučića i skota Miodraga Rakića. Naime, nakon što je Vojislav Koštunica podneo ostavku, Vučić je, istog tog momenta, prekinuo svaki kontakt sa njegovim šefom kabineta Aleksandrom Nikitovićem. Dugo sam pratio, po potrebi posla, njihove kontakte i šetnje pored Dunava, i često mi se, dok sam referisao, povraćalo, jer političko delovanje Vučića je za žaljenje i prezir. Njega zanima samo tuđe dupe, i novac. On je opčinjen šefovima kabineta  Važnih Drugova.

Potpisujući sporazum o predaju Kosova i Metohije, Aleksandar Vučić je želeo da nam saopšti koliko je on tu žrtva, napominjući da je rizikovao i svoju karijeru! Ej, koga u Srbiji zabole za njegovu karijeru! Njegova je karijera, poručio nam je, ispred Srbije! Čak i ako padne Vlada Srbije, poručio je Aleksandar, ovaj sporazum ima da ostane na snazi.

U Briselu su, pred svim članovima srpske delegacije ovom picoustom nadmenku pretili da će mu uništiti karijeru i otvoriti njegov, i dosijea još nekih tipova iz delegacije. Tretirali su ih kao stoku, ali ponosni Aleksandar Vulin nije hteo da poklekne.

Podneo je i ostavku na mesto direktora kancelarije  za KiM. Hvala mu što se nije sagnuo, što nam je objasnio kako su, kao poslednju stoku, u Briselu tretirali našu delegaciju, znajući o kakvim skotovima je reč.

Miodrag Rakić, Vučićev makro i najveća ljubav, snimao je razgovore sa Vučićem i Nikolićem, snimao je predaju novca. Ogromne količine novca su u pitanju. U Beču,  gde je nastavio lečenje, diskete je predao i agentu obaveštajne službe jedne istočnoevropske zemlje, koji mu je platio lečenje i zaštitu, jer je u SAD-u Rakić primio ''poklon radnih ljudi i zaposleni'' u CIA. Operisan je, izvađena mu je prostata i odstranjeni testisi. Ali mali skot nastavlja da nas j...

Pokajnička poseta Aleksandra Vučića Zagrebu u medijima u Hrvatskoj je bila neprimetna. Ignorisali su ga, amo je Vučić, nadmen i napućenih usana, sve obećavao. Kakav Karlovac-Ogulin - Virovitica. On se to samo šalio, da navuče lude Srbe.

Aleksandar ide dalje. Za mesec dana, po nalogu Rakića, počeće nezapamćena kampanja protiv Dačića, da njega u Vladi Srbije zameni njegova sudbinska ljubav Miodrag Rakić.

Pita me prijatelj - zašto ne objaviš ko je Vučićev biološki otac, misleći na Albanca Fahri Musliua. Zna se, odgovaram. Zato je i tako revnostan u predaji Kosova i Metohije.

U sledećim brojevima objavićemo opet detalje iz mračne biografije Aleksandra Vučića i njegovog okruženja, Prve pederske lože u Srbiji. Zbog Vučićeve želje za tuđim dupetom, on je spreman da tuđinci dođu, uz njegov potpis, u Srbiju, i zauvek nas okupiraju.

 

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane