Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Čepurin

 

N. Vlahović

 

Nedavno je zlosrećno nedonošče davno propalog političkog projekta DS-a Čedomir Jovanović bio spreman da izazove ambasadora Ruske federacije u Srbiji Aleksandra Čepurina na dvoboj! Baš tako je i izjavio za neke režimske medije. I da bi Čepurin u nekom ranijem veku za neke svoje reči bio izazvan na dvoboj!

Razlog Čedinog besa bilo je jedno predavanja na beogradskoj Akademiji za bezbednost i diplomatiju, gde je ruski ambasador rekao da "devojka ne može da računa na svadbu ako mladić shvati da je spremna na sve". 

Gde se to Jovanović prepoznao, nije teško pogoditi. Kome je sve ovaj bivši DOS-ov  "jakobinac" bio spreman da se proda i kome se sve prodao, od Londona do Vašingtona, i od nadzemlja do podzemlja, znaju i vrapci na grani. Ali, ambasador Čepurin, verujemo, nije mislio samo na Čedomira Jovanovića, nego i na veći deo današnjeg političkog vođstva u Srbiji. I uopšte nije pogrešio. Rečenica je bila na svom mestu. Čak je bio i uglađen i uzdržan u odnosu na ličnosti i (ne)dela o kojima je govorio.

Reč je o iskusnom i školovanom ruskom diplomati koji za svaku svoju rečenicu ima potporu u zvaničnom stavu svoje velike i moćne domovine. Samo kraći pregled njegove profesionalne biografije dovoljno govori o njegovim kvalitetima.

Aleksandar Čepurin je u septembru 2013. godine napunio 60 godina. Ranije  je obavljao dužnost direktora odeljenja za kadrove Ministarstva spoljnih poslova Rusije. Završio je prestižni Mosakovski državni institut međunarodnih odnosa 1975. godine, a od 1992. nalazi se na višim diplomatskim pozicijama u centrali Ministarstva spoljnih poslova Rusije i uinostranstvu.

Od 1996 do 2000. godine bio je ambasador Ruske Federacije u Kraljevini Danskoj. Na ovoj diplomatskoj dužnosti zamenio je Aleksandra Konuzina, i u svemu podseća na njega: držanjem, izjavama i odnosom prema zatečenom stanju u Srbiji.

Od 2000. do 2005. godine radio je kao zamenik direktora Četvrtog departmana zemalja ZND u Ministarstvu spoljnih poslova, a u novembru 2005. godine imenovan je za direktora Departmana za rad sa sunarodnicima u inostranstvu. Inače, Čepurin je i autor preko 150 publikacija o ruskim sunarodnicima u inostranstvu.

Kad se sabere njegov dosadašnji rad u Srbiji, posebno treba istaći da je ruski ambasador  imao ključnu ulogu u suočenju srpskih vlastelina sa njihovom, slobodno recimo, kriminalnom politikom prema izgradnji "Južnog toka". Ali, sada i to je prošlost. Čepurin je svoj zadatak obavio na najbolji način. Da je Srbiji takvih ambasadora, ne bi bila ovoliko ponižavana na svakom koraku...

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane