Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac-Rajko Roki Dvizac

 

RTV Svetac-Rajko Roki Dvizac

 

Doček Deda Mraza

 

Decembar je. Vreme dolaska Deda Mraza sa darovima. Ali umesto iz Laponije ili sa Južnog Pola, u Srbiju je Deda Mraz poslat iz Brisela. Evo kako izgleda izveštavanje tam-tam tv spikera o ovom dugoočekivanom dolasku Deda Mraza u Srbiju...

"Dok Deda Mraz planira da poseti Srbiju i donese darove, partizani igraju Kozaračko kolo a četnici pevaju Ravna gora, pobediti mora (RTS)… "Deda Mraz se priprema za prijateljsku posetu Srbiji. Ne zna se još uvek da li je on iz Brisela ili Emirata" (B 92)...

"Kako ekskluzivno naša televizija saznaje Deda Mraz je završio sve potrebne pripreme za radnu i prijateljsku posetu Srbiji (TV Pink). Naš izveštač se javlja direktno iz Brisela da je Deda Mraz  poleteo avionom Er Srbija u prijateljsku i radnu posetu Srbiji. Sa sobom nosi i poveći džak pun poklona" (TV Prva).

"...Kako nam javljaju iz Beograda, Deda Mraz je sleteo u Srbiju gde će voditi duge, naporne ali verujemo i uspešne razgovore, jer nije došao praznih ruku (TV Vojvodina). Dragi Beograđani, sa vrha Beograđanke vidimo da je našu prestonicu posetio Deda Mraza i ovog trenutka vodi uspešne razgovore sa našom vladom. Još uvek se ne zna šta krije u džaku?" (TV Studio B).

"Javni servis Srbije prvi saznaje da je Deda Mraz upravo završio razgovore sa našom vladom i pri tome otvarao džak i izvadio šareni paket koji je predao našoj vladi. Opširnije o ovom važnom događaju u svim našim informativnim emisijama" (RTS).

"Vest dana je da je Deda Mraz posle uspešnih razgovora upravo poleteo nazad u Brisel,  u avionu  Nole Đoković čije mečeve prenosi samo naša televizija. U emisiji  Srednji prst  Deda Mraz će biti ekskluzivni gost" (B 92).

"Prekidamo „Farmu" radi saopštenja najnovije vesti. Gospodin Deda Mraz je upravo odleteo sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla odakle nam se javlja naš specijalni izveštač:

 -Javljamo Vam se sa aerodroma Nikola Tesla koji je dobio ime po jednom našem gastarbajteru iz Amerike a nije Ekrem Jevrić. Avion Er Srbija trenutno kruži iznad Beograda iz koga ispadaju šareni EU paketići. Nagradno pitanje za naše gledaoce glasi -koliko je Deda Mraz bacio paketića radosno/gladnim Beograđanima? SMS poruke možete slati preko svih mreža a srećni gledalac koji pogodi broj paketića dobija 2.000 dinara. Evo, iz režije mi javljaju da je to već 5.000 dinara…Ma skočilo je na 18. 000 dinara! Samo vi glasajte i glasajte avion još uvek kruži" (TV Pink)…

"Kao i uvek mi prvi saznajemo da je avion Er Srbija ovog trenutka sleteo na aerodrom u Briselu a Deda Mraz se još nije pojavio, možda zato što su vrata aviona još uvek zatvorena" (TV Prva).

"Bojan Pajtić je u dogovoru sa koalicionim partnerima odlučio da bojkotuje Deda Mraza zato što je i ovog puta Vojvodina zakinuta za svoj deo EU paketića . Deda Mraz se upravo pojavio na otvorenim vratima aviona(TV Vojvodina). Najpopularniji bivši gost Beograda Deda Mraz ušao je u aerodromsku zgradu u Briselu. A nama ostaje da rešimo pitanje našeg gledaoca, zašto se aerodrom u Beogradu zove Nikola Tesla kada se pouzdano zna da on nije Beograđanin. O ovom Problemu već sutra će razgovarati naš terminator Sarapa (TV Studio B).

  "Deda Mraz  je mahao svojim pristalicama koje su ga dočekale na aerodromu u Briselu hvaleći se da je srpskoj vladi utrapio poveći paket zajedno sa uputstvom" (RTS). Gospodin Deda Mraz je ušao u automobil  sa rotacionim svetlima i još uvek maše. Srećan je jer se oslobodio šarenih paketića" (B 92)

"Automobil sa rotacionim svetlima, krenuo je velikom brzinom sa aerodroma. Kako nam javlja naš reporter u automobilu se nalazi lično Deda Mraz. Dragi gledaoci, vi možete glasati kojom brzinom će automobil sa Deda Mrazom stići u Brisel. Šaljite vaše SMS poruke na poznati broj (TV Pink). Ispred zgrade sedišta EU u Briselu, nalazi se naš specijalni reporter koji nam javlja da je automobil sa Deda Mrazom stigao" (TV Prva)…

"Deda Mraz je, kako nam javlja naš dopisnik iz Brisela, baš sad izašao iz automobila i krenuo prema liftu" (TV Vojvodina).

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane