Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

Bračni par Pajtić-Bolidovski komanduje zdrastvenom mafijom u Vojvodini

Biće rata i  oko doktorata

 

Haos u vojvođanskom zdravstvu ne bi bio potpun da u njemu ne učestvuju Bojan Pajtić i  njegova supruga Vesna Bolidovski - Pajtić. S obzirom da je "odvojena od kreveta i trpeze" od svoga službenom supruga, gospođa Bolidovski već odavno živi svoj život. Osim svih ovozemaljskih zadovoljstava koje je sebi o trošku države priuštila, njen nemerljivi uticaj na zdravstvo u Pokrajini tek će se osetiti. Naime, ovih dana, ova beskrupulozna osoba sprema doktorat. Tačnije, već su joj ga napisali. O uzrocima i posledicama ovog događaja, Tabloidu je pisala grupa profesora sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

 

Priredio: Arpad Nađ

 

Srpsko zdravstvo je dve godine zaredom proglašeno najgorim u Evropi. Pojedinci iz DS-a i njihovi doktori  miljenici  nemilice  uzimaju provizije od dobavljača opreme, farmaceutskih  kompanija, ordiniraju neispitane lekove za šta putuju bezbrižno po svetu…Reketiraju   pacijente nemilice. Profesor Dušan Jovanović,  bivši direktor Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici, još nije procesuiran i niko ne zna kada će to biti.

 Profesor Dušan Jovanović, bivši direktor onkologije u Sremskoj Kamenici i  član LSV, je prema oceni američkog stručnjaka za korupciju u zdravstvu (Stiven Kon,  izvršni direktor vašingtonskog Centra za zaštitu  u zdravstvu)  koji je objavljen u godišnjem izveštaju te kuće zadužene  za praćenje eminentnih institucija, kriv je za masovno ubistvo, a nije  pravio liste smrti pacijenata!

Ministarka Slavica Đukić Dejanović ćuti o ovom slučaju, jer mnogo veći  finansijski i politicki moćnici stoje iza cele priče, a ona je upravo učinila uslugu supruzi jednog od njih. Preciznije, reč je o Vesni  Bolidovski Pajtić i odbrani njene doktorske disertacije.

Naime, suprug Slavice Đukić Dejanović je imao čast da Bojan Pajtić i njegova ekipa mnogo pazare opreme od njegovih firmi u zdravstvu, pa je ministarka, izgleda, bila u obavezi da dugove vrati. Tako je, posle prigovora  o valjanosti doktorskog  rada, promenjena   komisija za odbranu disertacije, koja je ovaj rad ocenila ništavnim. Mentorka na doktoratu, dr Ljiljana Gvozdenović, pozvala je i svoju kumu u  Klinički Centar Srbije i predložila joj mesto upravnika anestezije u KCS-u,  u zamenu da predsedava komisijom za odbranu rada Vesne Pajtić! Kako i ne bi kad je gospođa Bolidovski - Pajtić prava direktorka Kliničkog centra Vojvodine,  dok Dragan Drašković samo figurira. Sva nameštenja, zaposlenja, degradacije i razmeštanja dešavaju se prostim telefoniranjem suprugu Vesne Bolidovski - Bojanu Pajtiću.

Koliko je supruga Bojana Pajtića moćna u zdravstvu pokrajine, toliki uticaj na sve kriminalne aktivnosti u zdravstvu Kliničkog centra Srbije ima miljenik Aleksandra Vučića i bivši član Zemunskog klana, Zlatibor Lončar, koji je gotovo sa ulice, bez bilo kakve titule postao direktor Urgentnog centra Srbije, zahvaljujući činjenici da je Vučića lečio od  hipertenzije!

Svi u Novom Sadu znaju ko finansira sve hepeninge u gradu Vesni Pajtić i njenim vernim doktorima  (uz obavezno prisustvo i Mladena Milivojevića Barona, modnog stiliste - Vesnine dvorske lude, inače najviđenijeg lokalnog geja).

Vesna Pajtić neguje i svog ljubavnika Andriju Gluhovića koga je pre četiri godine doveo iz Sombora izvesni profesor Ciga iz Šapca, koji je slavu stekao operisavši njenog oca -  takođe anesteziologa,  od teške boljke (koji je potom i umro).

Doktor Gluhović, poznatiji kao kaskader, padobranac i hazarder, nego kao doktor, naglo je napredovao uprkos gotovo 100-odstotnom smrtnom ishodu svojih operacija, tako da je nešto zahvaljujući reketiranju pacijenata, a nešto darovanju svoje milosnice, uspeo da kupi stan, nov Mercedes ML džip i rasnu kobilu za 35.000 evra, kojoj svako jutro tepa, ljubi nozdrve...

Dr Gluhović je potpuno zaštićen. Ovih dana posećuje Zagreb i za pet dana dobija licencu, odnosno obuku da presađuje jetru, iako nije ni jednu takvu operaciju do tada uradio, niti je član bilo kakvog transplantacionog tima. Tamo je krenuo sa svojim asistentom dr profesorom Cigom iz Šapca da presadi jednoj ženi jetru, ne konsultujući nikoga, pa ni eminentnog hirurga koji je to nebrojeno puta uradio u Novom Sadu! Operacija je bila  prava demonstracija eksperimenta na živim ljudima!

Dr Andrija Gluhović je doveden iz Sremske Mitrovice (i još jedan hirurg, dr Goran Ivić sa njim), neposredno posle paljevine operacionog bloka u tamošnjoj bolnici. Kada su sve nabavke ponovo završene i napravljen u Mitrovici  nov operacioni blok iz Fonda za zdravstvo Srbije, hirurg Goran Ivić se vraća pod isto tako čudnim okolnostima u Sremsku Mitrovicu. Sve neobično podseća na paljevinu celog sprata bolnice  na Dedinju koja je ponovo opremljena parama osiguranika Srbije, kriminalu koji  se pripisuje doktoru Bajecu.

Dr Ivan Levakov zamenik Dragana Draškovića u KCV je takođe ljubimac Vesne Pajtić. On je za kratko vreme kupio tri stana i dva superluksuzna  sportska BMW-a.Treći hirurg koga Vesna Pajtić prima pod misteriozim okolnostima je jedan doktor iz Zrenjanina koji je primao preteće poruke od brojnih  porodica pacijenata koje je reketirao, a koji su na nesreću i umrli! Tu je i Dejan Ivanov, inače "po struci" brat zeta Josipa Čikoša, poseduje "redovnu tarifu" prema pacijentu po 1.000 evra,  a  zajedno sa bratom i bratovim tastom krade i kupuje medicinsku opremu kojom se oprema zajednička ordinacija sve trojice! Ordinacija se nalazi  ispod  sedišta gradskog odbora SNS-a,  na trgu Modene u Novom Sadu. Da bi se sačuvali od bilo kakvih napada, dr Dejan Ivanov je svoju ženu, doktorku Olivera Ivanov učlanio u SNS! Uvidevši sve okolnosti iz ove kratke priče pune stranputica, sa uskoro tužnim krajem  svog supruga,  Vesna Pajtić rođena Bolidovski.  grozničavo  završava svoj doktorat i to naravno sve u stilu  lažnog  doktorata svog supruga!

Da bi se to ostvarilo pomažu joj sva tri ljubavnika! Mentor dr Vesne Bolidovski  Pajtić je dr Ljilja Gvozdenović, bivša  supruga njenog  drugog po  redu ljubavnika, psihijatra Gvozdenovića! Svi u Kliničkom Centru i na Fakultetu znamo da je doktorat napisala Ljilja Gvozdenović, a Vesna Pajtić joj je za naknadu dala mesto šefa poliklinike. Šef ispitne komisije za doktorat  je zamislite, kuma dr Ljilje Gvozdenović - dr Nevena Kalezić, koja je zauzvrat tražila i dobila  da bude šef anestezije u KC Srbije, što joj je  omogućeno preko dr Miljka Ristića, koji je opet slušajući naređenje ministarke zdravlja  Slavice Đukić Dejanović naprasno smenio načelnicu anestezije  doktorku Bumbaširević sa tog mesta!

Tako je doktorka Bumbaširević, koju svi znaju i cene u svetu anestezije, od najmlađih do najstarijih kolega, izgubila šefovsko mesto da bi se zadovoljilo  samoljublje supruge Vasilija Kalezića, koji je doveo pola Crne Gore na Medicinski fakultet u Beogradu.

Komisiju je, inače, sačinio dr Dragan Drašković, doskorašnji ljubavnik  Vesne Bolidovski Pajtić, koji je kao šef sudske medicine  ucenio i  jednog ostarelog profesora u penziji,  dr Boriševa, koji je karijeru proveo kao notorna  pijanica.

 Dr Vladan Popović  se u komisiji  našao jer ga je Dragan Drašković postavio za šefa pre doktorata,  jer su iz kaprica  smenili  intelektualnu veličinu Medicinskog fakulteta i vaskularne hirurgije profesora Svetolika  Avramova, pa sad siroti Vladan Popović mora da poravna dugove lepom pričom o ovom ishitrenom  doktoratu, koji je Vesni Pajtić , zapravo,  napisala Ljiljana Gvozdenovic!

Predstava se pravi  kako bi bračni par Pajtić uskoro mogao  uživati u svojim lažnim doktoratima. Kao što u pozorištu na pauzi  uživaju  svako ponaosob u telefonskim porukama, dok  im se deca tužno  i bezuspešno obraćaju… ''  -navodi se u pismu upućenom Tabloidu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane