Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

 

Tabloid je pozvan

 

Članovi SNS iz Vladičinog Hana pišu otvoreno pismo Aleksandru Vučiću

 

Nema para bez državnog posla

 

Dvesta članova Srpske napredne stranke iz Vladičinog Hana i okoline, stalo je iza pisma koje je upućeno Aleksandru Vučiću, ali i magazinu Tabloid, kako bi ga on što pre pročitao. U pismu je reč o predsedniku opštine i predsedniku Opštinskog odbora SNS, Goranu Mladenoviću, čoveku koji je, prema njihovom svedočenju, duboko zagazio u samovlašće i kriminal. Redakcija ovo njihovo obraćanje objavljuje bez skraćenja.

 

.......

 

Kao članovi Srpske Napredne stranke i članovi Opštinskog odbora SNS u Vladičinom Hanu, teška srca Vam ovo pišemo uz dugo dvoumljenje, ali mi više ne možemo da trpimo sve one nečasne i nezakonite radnje predsednika opštine i predsednika OO SNS u Vladičinom Hanu, Gorana Mladenovića, njegovu bahatost, osionost i zloupotrebu službenog položaja u cilju pribavljanja koristi sebi i svojim bližnjima.

Čim je stupio na funkciju predsednika opštine Vladičin Han, odmah je zaposlio svoju suprugu Ivanu Mladenović u predškolskoj ustanovi "Pčelica" u Vladičinom Hanu. Ivana Mladenović je imala završenu srednju medicinsku školu a kako je za mesto blagajnika bila sistematizovana srednja ekonomska škola, njen muž je naterao UO da navrat-nanos promeni sistematizaciju radnih mesta i tako stvori preduslove za zapošljavanje. Čak je pre toga promenio i direktorku Vericu Ilić i postavio drugu koja je bila poslušna. Razlozi za smenu direktorke Ilić nisu postojali, pošto je ona odlično obavljala taj posao jedini razlog je bio to što nije htela da zaposli suprugu predsednika Gorana Mladenovića.

Posao održavanja opštinskih automobila poverio je firmi svog rođenog brata, Dalibora Mladenovića (firma Vrla Komerc iz Vladičinog Hana).

Ovaj osioni čovek na čelu opštine i SNS, svakim svojim gestom govori o sebi. Na primer, namerno drži stare i izanđale automobile u voznom parku i neće da ih proda (iako postoji odluka Opštinskog veća da se prodaju) jer na taj način njegov brat ima više posao.

Po stupanju na dužnost kupio je za sebe nov automobil Opel Insignia čije je održavanje takođe poverio bratu iako je morao u garantnom roku da to radi u ovlašćenom servisu. Na ovaj način je izgubio garanciju prodavca za Opel Insigniu koja vredi možda i 30 hiljada evra.

Čim je stupio na čelo opštine, dodelio je opštinski stan imenom i prezimenom dr. Zari Nikolić , odborniku u SO Vladičin Han i našem kandidatu za poslanika na prošlim izborima Ovo je urađeno nezakonski, pošto Zara Nikolić nije radnik Opštine. Firmi "Adler" (zapravo, svom kućnom prijatelju Srbi Stojkoviću) platio je zakup preko 10.000 evra bez sprovedenog postupka javne nabavke. Učinio je to takozvanom neposrednom pogodbom iz opštinskog budžeta, a na ime pokretanja pogona za proizvodnju štedljivih sijalica koji nikad nije proradio, a sve uz priču da će biti osnivač Slobodne zone i uz danonoćna pijančenja po kafićima i kafanama.

Jedan od osnivača "Adlera" je izvesni Mića Terić iz Beograda koji je višestruko osuđivan zbog privrednog kriminala, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

U opštinskom veću je imenovao Miroljuba Đokića koji odlučuje o najbitnijim pitanjima a on nije član SNS već Karićeve stranke. Takođe sa Miroljubom Đokićem je i ortak u svim nečasnim poslovima koji proističu iz funkcije predsednika opštine i člana Opštinskog veća. Mladenović je zajedno sa Đokićem imao ribnjak u kojem je radnike koji su radili na njegovom održavanju plaćao iz opštinskog budžeta o čemu postoji prijava izvesnog Slađana Stošića u Agenciji za borbu protiv korupcije.

Takođe su zloupotrebili i materijal -cement koji je kupljen za betoniranje ulica u selu Polom, jer su ugradili manji deo a veći prisvojili za sebe!

Iz projekta koji je bio namenjen za Rome a preko stranih donatora Miroljub Đokić je po blagoslovu Gorana Mladenovića prisvojio za sebe a to je mašina za presovanje i tri bicikla i sad oni rade privatni posao i zarađuju sa opremom koja je dobijena preko opštine i zarađuju.

Izgradnja tzv. "Žute kuće" koju je finansirala Evropska unija, predstavlja čist kriminal a započeli su ga članovi Demokratske stranke u saradnji sa Dejanom Nikolićem, a nastavio Goran Mladenović koji je ostvario i kompletno isfinansirao iz opštinskog budžeta, da bi  obezbedio bratu Daliboru Mladenoviću posao u iznosu od nekoliko miliona i zaposlio svoje rođake.

Njegov brat ima firmu koja se bavi trgovinom i popravkom automobila a nekoliko meseci pre ovog posla je s namerom kupio mašine za proizvodnju stolarije, jer je znao da će dobiti posao od a preko svog brata i predsednika opštine Gorana Mladenovića.

Preko opštinske direkcije obezbedio je posao za svog kuma i odbornika SNS Tomislava Simonovića u vrednosti preko 30.000 evra. Ovi poslovi nisu išli na javnu nabavku već su iscepkani da bi se zaobišla mogućnost da neko drugi dobije posao.

Izvesni "Britanac" rodom iz sela Manjaka, koji mu izvodi završne radove na privatnoj kući,  izveo je  raznorazne izmišljene radove u vrednosti od deva milioina dinara i uzeo poso kao izvođač "na crno " u rekonstrukciji i adaptaciji kafića "Svis" uz garanciju Gorana Mladenovića da vlasniku neće trebati građevinska dozvola ukoliko on bude izvođač. "Britanac" je bio vrlo maštovit u fakturisanju fiktivnih usluga pa pored ostalog i odlazak u prodavnicu za nabavku delova udaljenoj 200 metara od opštine u iznosu od 30.000.00 dinara! Ima još ovakvih primera...

Preko       fudbalskog kluba "Morava" gde je na funkciji predsednika UO, obezbedio je isplatu za sinove svojih prijatelja navodno talentovanih fudbalera (pomenutog Miroljuba Đokića, Stanka Trajkovića -sekretara Opštinskog veća, Ristića i ostalih...) tako da finansiranje fudbalskog kluba iznosi kao da igra tri ranga više, a on igra u poslednjoj ligi.

Angažovao je Zorana Rajkovića bivšeg savetnika Slobodana Kocića -uhapšenog gradonačelnika Leskovca i dao mu primanja oko 100.000.00 dinara i proglasio ga vrhunskim pravnim stručnjakom,  kao da mi u našoj stranci nemamo dobrih pravnika. Ovo nije jedino zapošljavanje izvan opštine i ako mi imamo preko 3.000 nezaposlenih među kojima smo dobrim delom i mi iz SNS i članovi naših porodica jer u prethodnom periodu kada je na vlasti u Vladičinom Hanu bila Demokratska stranka, mi nismo mogli da se zaposlimo.

Ne dozvoljava Goran Mladenović nikakva pominjanja i ispitivanja privatizacije preduzeća Balkan Brik zbog toga što je uzeo u zakup jezero na gliništu ciglane koji nikad nije platio od vlasnika i ličnog prijatelja Bobana Kocića iz Niša, da bi gajio šarane zajedno sa članom veća Miroljubom Đokićem, a u nekolko navrata uzimali su pare iz budžeta kao pomoć za tu proizvodnju, od prethodne vlasti DS-a.

Oprostio je Mladenović pokojnom ocu, odnosno sebi i svojim prijateljima, dug za gradsko građevinsko zemljište u iznosu od preko milion dinara. Sve investitore vodi na svoj objekat i uslovljava ih dogradnjom samo da bi nastavili pregovore o investicijama.

Preduzeću       KCN -kablovska televizija oprostio je dug za gradsko građevinsko zemljište vredno više miliona evra, i to na taj način što je prekinuo sudski spor koji je bio pred pozitivnim završetkom za opštinu vladičin han i tako oštetio naš budžet!

Takođe je u saradnji sa njim u situaciji kada postoje veliki problemi u budžetu opštine finansirao film Mali Budo sa više hiljada evra. Pored toga što je opština bila sponzor za film, plaćao je ekipi filma smeštaj i piće po kafićima u hranu a od para iz budžeta. U ekipi je bio ceo autobus ljudi.

Kompletno je opremio svoju kancelariju novim tepisima zavesama i nameštajem a ispred stavio stražare tako da ni mi članovi SNS ne možemo da dopremo do njega a kamoli obični građani Vladičinog Hana. Koliko se osilio, govori i podatak da on u kolima sa zatamnjenim staklima, na kojima je stavio nalepnicu Vlade Srbije, pa svi građani misle da se neki ministar, šeta Beogradom uz pravljenje nenormalnih računa za reprezentaciju i hotelske usluge.

  Preko Kancelarije za mlade avansno plaća ugostiteljske usluge mada ova kancelarija praktično ne postoji.

Sva ova pitanja mi smo pokušavali da pokrenemo na opštinskom odboru ali nam je prećeno  kako ćemo biti isključeni iz stranke i kako ćete nas Vi lično iz nje isterati.

 Ukoliko se ne ispitaju ove stvari i preduzmu odgovarajuće mere dobićete 200 potpisa naših članova kao dokaz.

 

Članovi Srpske Napredne Stranke

 

Vladičin Han

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane