Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od ju~e

Nismo mi od juèe

 

Epizoda 120

 

Zoran Milojeviæ

 

Velika srpkinja i pravoslavka, Marije Šerifoviæ, u srceparajuæoj ispovesti, najavila je da æe, kad bude poželela da ostvari materinstvo, otiæi u banku muških æelija i odabrati æelije neznanog i bezimenog oca za svoje dete.

I svi su oduševljeni prièom. A, što bi se u tom sluèaju rodilo dete bez oca, ah, Bože moj, to je tako "kul", to je "potreba javne liènosti da bude kao svi drugu ljudi".

Ali i pored saznanja da je sve ljude na neki naèin izujedalo vreme, kao i mene, ja taj virus budaliteta leèim u sebi jer nisam jednoæelijski organizam.

Iz Jajca se Srbima svašta rodilo, na èelu sa najveæim sinom srpskih naroda i narodnosti, koji u tom mestu simptomatiènog imena dobi ime AVNOJ.

Srbi èvrsto stegoše i u ruke i na grudi, svoje omiljeno èedo, naslaðujuæi se decenijama sladostrastima iz Jajca. A, Jajce, kao Jajce, ispuni želju svoga sina i rodi se Brisel.

I opet se Srbi složiše da èvrsto stegnu u ruke Brisel i priviju ga na grudi. Avnojevski sinovi iz zavièajnog kluba Kosovske Mitrovice, na drugi dan roðenja oca AVNOJ-a, burno proslaviše roðenje strica Brisela. AVNOJ sa ikonom boga Broza, blagosiljao je sinove svoje i brata Brisela.

Sve do zore, meðu mitrovaèkim zavièajcima odjekivalo je: Ne damo Kosovo!

Stric Brisel je poklonio Mitrovèanskim zavièajcima poklonio statuu evropske slobode koja pokazuje stisnutu pesnicu sa uspravljenim srednjim prstom.

Predsednik Srbije, èetnièki vojvoda Tomislav Nikoliæ okukava sudbinu kako ga prisluškuju "ostaci starih službi". Dijete Ivica odbija da je to istina. Nije mi jasno kako gospodin vojvoda misli da æe ga voleti deca i ðaci onih kojima je u Drugom svetskom ratu ðeneral Mihailoviæ bio jedini neprijatelj?

Drug-gospodin vojvoda Nikoliæ je dvadeset godina lamentirao nad našim Èièom! Sada je pomislio da bi crvena petokraka pristala da potpadne pod kokardu (grb Srbije!).

Drug-gospodin vojvoda Nikoliæ nije ništa razumeo iz sudbine svoga uèitelja, dr šešelja!

Ali, ne èudi me. Samozvani vojvoda Šešelj "proglašen" od samozvanog vojvode Ðujiæa, "proglasio" je samozvanog vojvodu Nikoliæa!

Od nièega ništa ne biva, ni zvanja ni nezvanja.

Leskovaèki penzioner (70 godina), plaæao je dami (48 godina), za masažu i druge "slobodne usluge" crvenim hiljadarkama koje su odavno povuèene iz upotrebe. Èièa se prevario što je dami kupovao gaæice kod Kineza. Da je kupovao kod Srba, a pogotovu Srpkinja, i dalje bi uživao o državnom trošku. Ja tu ne vidim nikakvu obavezu za tužioca. Penzioner je morao da se snaðe!

Gospodin papa Franja Prvi istièe da nije marksista ali da današnji sistem ne omoguæava prava u svetu. Drakèe Bakalin gleda papinu sliku pa nazdravlja:

"...Brate papo, æale si, keve mi! Život vredi onoliko koliko košta, jedino niste vodili raèuna o pravdi kad su Srbi u pitanju...".

Sve èešæe dolazim u sukob sa netalentovanim muzièkim svetom koji narodnu pesmu nazivaju "tradicionalnom". U "narodnjake" trpaju Cecu, Jacu, Æanu, Janu i ostale striptizete sa i bez iskustva, koje pevaju pesme "stvorene" a ne komponovane.

Nesreænici koji to èine, rade tako što u kompjuter ubace po tri melodije i muzièka kartica izbaci melodiju na koju nakaleme neki tekst.

-Koristim prednost novih tehnièkih moguænosti, kaže jedan od njih.

Kad sam ovo isprièao jednoj od njihovih striptizeta, ona mudro izvede zakljuèak: "...I u seksu i u životu, moraš mnogo rupa da zapušiš!".

Da imam negdašnji entjuziazam, poveo bih je sa sobom da proširim postojeæe o otvorim nove vidike!

Hristos se rodi, i sreæna Nova godina! Da budemo veseli, ništa nam drugo ne preostaje!

 

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane