Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Skandali

Skandali

 

Srpski ministar finansija i diploma BK Univerziteta

 

Bogoljub nije Eli Jejl

 

Da javnost u Srbiji ne bi zaboravila na skandal u vezi sa nejasnom akademskom i privatnom biografijom ministra finansija Lazara Krstića, pobrinuo se Dragomir Karić, tvrdnjom da je ovaj do nedavno anonimni mladić završio Alfa BK Univerzitet. Ako je to tako, zašto ga je Vlada Srbije zaposlila sa diplomom srednje škole, a ne sa diplomom Karićevog univerziteta? Ako već nema diplomu sa američkog Jejla.

 

Milica Grabež

 

Najavljujući rekonstrukciju Vlade Srbije, njen prvi potpredsednik je poručio građanima da će u novoj Vladi Srbije biti i genije sa Jejl univerziteta, Lazar Krstić.

Pojava suvonjavog Laze, a potom i vesti koje su se širile brzinom munje, da je u Beograd došao sa svojim bračnim drugom, mladim Portorikancem, dovodile su u sumnju i stručnost ovog misterioznog čoveka.

Krug indicija da je reč o još jednoj velikoj prevari Aleksandra Vučića, počela je da se zatvara, kada je Lazin deda koji živi u Nišu odbio da novinarima pruži bilo kakve podatke o svom unuku, a ni Lazar nije ni poželeo da ga poseti u Nišu. Ni njegovim roditeljima se nije moglo ući u trag.

U Upravu za strance PU Beograda Lazarev bračni drug dobio je boravišnu dozvolu po osnovu ''spajanja porodice''.

Osim što se pojavljivanjem isticao fundamentalim nepoznavanjem ekonomske situacije u Srbiji, ministar finansija Lazar Krstić je i najneškolovaniji u Vladi Srbije. Prijavio je diplomu srednje škole, obrazlažući da nem dovoljno novca da plati nostrifikaciju diplome koju je, navodno, stekao na prestižnom američkom univerzitetu Jejl.

Urednicima Tabloida, koji su pisali ovom univerzitetu, zvanično je saopšteno da lice po imenu Lazar Krstić nikada nije studiralo na fakultetima ovog univerziteta!

Dakle, gospodin Krstić nikada nije pokazao svoju diplomu, a Aleksandar Vučić ga je predstavio kao najvećeg genija, koji ima snage da reformiše srpske finansije, i da Srbiju izvuče iz krize.

Na pitanje ko će plaćati Krstićev boravak u Beogradu, i kolika će mu biti plata, Vučić je odgovorio da to neće osetiti budžet Srbije!

Javnosti nikada nije objašnjeno ko je Krstića preporučio za ministar srpskih finansija. On je, ispostavilo se, kukavičje jaje podmetnuto Vučiću, ili je dovedeno uz njegovu saglasnost.

Misterija Krstić dobila je epilog, izjavom Dragomira J. Karića, koju je izneo na porodičnoj slavi Karića, Svetog Jovana Krstitelja, da je njihov Alfa BK Univerzitet završio i ministar finansija Lazar Krstić! Bio je, glasno je to izgovorio, stipendista Fondacije Braća Karić!

Iz kabineta ministra finansija stiglo je, potom saopštenje, da Lazar Krstić nije diplomac Alfa BK Univerziteta. Potvrđeno je da je Krstić zaista studirao na Jejl univerzitetu, ali ne i na kom fakultetu! Kopija njegove diplome, ni ovog puta, nije predočena javnosti, i za njeno pokazivanje nije potrebno platiti, jer u ministarstvu postoji aparat za fotokopiranje, ili skeniranje.

Sasvim je sigurno da Lazar Krstić ne čuva diplomu Jejla zbog straha da mu je ne ukradu, već zato što nikada i nije studirao na ovom prestižnom univerzitetu, čiji osnivač je ugledni bankar Eli Jejl, američki Židov.

Da je Srbija postala banana država, svedoči i ponašanje srpske opozicije. Nijedan poslanik, ili stranački funkcioner, nije postavio poslaničko, ili javno pitanje, tražeći da se formira skupštinski odbor koji bi utvrdio stručnu osposobljenost ministra finansija. Onog ko je Lazara predložio za ministra doživotno bi udaljili iz politike, i zajedno sa Lazarom, bio bi izveden i pred krivični sud.

A Lazar zna, ako je, kao što tvrdi gospodin Karić, završio Alfa BK Univerzitet, Bogoljub nije Eli Jejl, te uporno odriče da ima fakultetsku diplomu stečenu u Beogradu, kiteći se nepostojećom diplomom koju nije stekao na Jejlu.

Varanje građana Srbije sa diplomama svojih ministara započeo je Zoran Đinđić tvrdeći za ministra finansija Božidara Đelića da je diplomirao finansije u Parizu, a Boža je imao samo višu školu!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane