Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Sindikalna mafija u Beogradskom vodovodu i kanalizaciji

 

Sindikalna mafija u Beogradskom vodovodu i kanalizaciji

Niske strasti za pisaæim stolom

Radnici Beogradskog vodovoda i kanalizacije zaposleni u pogonu Bele vode, obratili su se javnosti povodom haosa koji vlada u ovom strateški važnom javnom komunalnom preduzeæu. Tabloid bez skraæivanja objavljuje njihovo pismo.

..........

Na èelu samostalnog sindikata nalazi se èovek koji je odavno trebao da bude u penziji ali kao miljenik svih direktora o tome nema govojedno on je i predsednik sindikata komunalaca Beograda pa je svima jasno kako se štite prava radnika i zašto su sindikati kod nas marginalizovani. Meðutim da je samo ovo problem ne bi bilo ni po jada, dotièni je svojoj švalerki potpuno prepustio voðenje sindikata i u stvari ta polupismena alkoholièarka koja sa radnicima razgovara ne vadeæi cigaretu iz usta i držeæi u ruci obaveznu èašu vinjaka odluèuje o svemu, jer kako bi drugaèije od vodovodskog materijala, prevezenog vodovodskim kamionima i vodovodskom radnom snagom za godinu dana napravila dve kuæe u svom selu kod Mladenovca.

Ista je preko moænog predsednika koji je njena pudlica izdejstvovala svom sinu koji je sigurnosnim kamerama pogona Bele Vode uhvaæen u kraði goriva ne samo da ne bude kažnjen veæ i da bude unapreðen u poslovoðu a inaèe je jedan bahati primitivac, poznat po tome što svaki èas menja skupocene automobile,verovatno od svoje plate. Predsednica ne bi to bila kada ne bi zbrinula i svog muža koji tri godine nije ušao u Vodovod ali za to vreme uredno prima platu i ne samo nju nego mu se plaæaju i smenski i prekovremeni rad.

To se može lako proveriti ako se pogledaju isplatne liste za radnika pod brojem 35827 u obraèunskoj službi. Zvanièni predsednik sindikata da ne bi ispalo da štiti samo svoju švalerku i njenu porodicu, zaštitio je i svoju æerku koja je uhvaæena u proneveri na blagajni ali je taj sluèaj zataškan a zapoèeti krivièni postupak nikada nije okonèan. Predsednikova æerkica je u kolektivu inaèe poznata i po tome što joj kancelarijski sto osim za rad služi i za neke druge aktivnosti.

Sve napred navedeno je samo mali deo onoga što se radi i što su pojedinci sebi omoguæili a u tome ih niko ne spreèava dok obièni radnici sve teže i lošije žive. Nadamo se da æete ovaj tekst objaviti i da æe bar pokrenuti neka pitanja sa mrtve taèke a možda se neko ohrabri pa preduzme i konkretne mere protiv ovih zaštitnika radnièkih prava. Mi bi najviše voleli kad bi se prozvani usudili da navedeno demantuju jer nas baš zanima sa èime bi to uèinili.

 

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane