Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Na licu mesta

 

Kako je Vranje, zahvaljujući naprednjačkom haosu, postalo kriminalno leglo

 

Đavolov advokat i njegova tarifa

 

Suluda politika koju vodi vrh Srpske napredne stranke, došla je glave i odboru ove stranke u Vranju. Grupa ogorčenih članova SNS obratila se pismom redakciji Tabloida kako bi javnosti predočila tragičnu situaciju u ovom gradu, sa posebnim osvrtom na "kadrovska rešenja" koja su im nametnuta od strane "voždova" iz Beograda. Redakcija prenosi skraćenu verziju njihovog reagovanja na predizborni haos u stranci i oko nje...

 

......

 

Članstvo Srpske napredne stranke iz Vranja, duboko je razočarano načinom vođenja politike svojih lidera, jer je u pitanju vređanje inteligencije Vranja i poštenih građanina ovog grada. Od samog formiranja stranke u gradu mnogo nas je videlo šansu i ideje za bolji napredak ali od toga ništa.

Sa advokatom Draganom Nikolićem poznatijim po mafijaškom nadimku Don Nika, Srpska napredna stranka u Vranju je postalo mafijaško udruženje koje se održava i nastavlja dalje. Mnogo nas je razočarano i ne vidi sebe u toj mafijaškoj organizaciji. Mnogo puta smo se predsedniku stranke na tonama papira obraćali i ukazivali na dešavanjima ali od toga ništa. Tek kada je odbornik naše stranke Slobodan Petrović napadnut i ozbiljno povređen, tada je predsednik stranke, nemajući gde, jer je pukla bruka u celoj Srbiji, zatvorio kancelarije i raspustio odbor novembra meseca 2013. godine i ništa ga nije više zanimalo.

Tako je nastala situacija kada su i odbornici grada Vranja bez komande počeli da se ponašaju kako se kome prohte i radili kako im se hoće jer ih je sve postavio Don Nika pa su trgovali sa SPS sve i svašta. Zamenica gradonačelnika iz naših redova Bojana Veličkov a potpredsednik gradskog odbora SNS za grad Vranje našla se u zagrljaju i na stolu gradonačelnika zloglasnog socijalistu Zorana Antića koji joj je napravio dete pa je tajno opštinskim kolima poslata da "to reši" na privatnoj klinici!

Ta ljubav je postala velika pa je i ona verna gradonačelniku do jaja i radi za njega. Onda je, usled haosa, svoju priliku iskoristio i Dejan Tričković, aktuelni predsednik gradskog odbora i predsednik skupštine grada Vranja, pa je za sebe sa gradonačelnikom napravio dogovor oko 8. miliona dinara za njegov Azil pasa, a pritom je i svoju suprugu smestio u fotelju načelnika na školskom odeljenju Doma zdravlja. Ovo je odgovaralo i interesima lokalnog odbora Socijalističke partije Srbije. Sve je naš predsednik stranke mirno posmatrao, jer njega jug Srbije nikada nije ni interesovao.

 Ipak, u jednom trenutku je naredio da se svi povuku sa javnih funkcija, ali, bilo je za to isuviše kasno. Naime, niko nije hteo da se povuče jer im je bilo lepo i nisu morali više da od svoje bedne plate (14.0000 dinara), da svakog meseca daju 30 % Don Niki na ruke, koji je, tobože, sve to lepo skupljao i nosio predsedniku stranke u Beograd!

SPS tako sam formira većinu u Vranjskom parlamentu sa DS a mi izlazimo iz vlasti u opoziciju. Ni to nije bilo bitno, sve do trenutka kada su raspisani izbori. Tada se naš predsednik setio nas i rešio da pobedi socijaliste i njegove (odnosi se na nas Vranjance poštene članove).

Iz Beograda šalje svog izaslanika, izvesnog Bosketa rodom iz Surdulice, (po zanimanju konobara), koji dobro poznaje ovdašnje prilike i rešiće situaciju kako je na prošlim izborima i rešio u Surdulici. Rezultati su mu bili ravni nuli, jer je ubedljivo izgubio u svom mestu.

 Boske konobar pravi svoju ekipu za propast i dovodi za poverenike za Vranjski okrug dvojicu svojih ljudi. Gorana Tomića iz Vladičinog Hana (na mestu direktora prodaje u Simpu)i Slavišu Bulatovića iz Ujedinjenih regiona Srbije (delio jaja u preizbornoj kapanji za prošle izbore!). Njih dvojica su totalni anonimusi i nikada nisu bili članovi SNS niti ih neko od članova poznaje. Ali, baš njima su dodeljeni ključevi od stranačkih prostorija, da organizuju nas Vranjance, jer, pobogu, u Vranju nema pismenih i časnih ljudi!

Konobar Boske se dogovorio sa predsednikom da se više niko ni sa kim ne svađa ali i da ne pita ništa nego samo da donose svi glasove i to sigurne. I ne manje od 45 %!

Doneta je odluka da će Simpo biti u prvom planu i da će ovi novi poverenici iz Simpa na čelu sa generalni direktor Simpa koji je u pozadini i gura celu mašineriju (visoki funkcioner SPS i kandidat SPS za narodnog poslanika) obezbediti 4500 glasova radnika Simpa kao što je ranije bilo sa SPS-om kada su radnici simpa grupno autobusima voženi na glasanje i kada je svaki radnik morao da svom šefu pokaže (i dokaže) za koga je glasao, inače leti sa posla!

Konobar Boske je to sve lepo smislio i računa da će sigurno pobediti i SPS uzeti glasove. Međutim, ovaj polupusmeni konobar je zaboravio da su to davna i prošla vremena i da radnici u Simpu nisu primili plate od septembra prošle godine i da jedva nekako zavaravaju narod isplaćenom polovinom zarade za septembar mesec prošle godine i da fabrika ne radi jer nema repromaterijala!

Dok radnici ne primaju ništa, direktori primaju i dalje enormno visoke redovne plate. To će mu biti lep izborni rezultat isti kao u Surdulicu prošle godine.

Mnogo je glup konobar Boske ako misli da će glasati Simpovi radnici, jer je jasno, imajući u vidu mentalitet ovog naroda, da će svi iz revolta i nemaštine u koju su dovedeni, raditi sasvim suprotno i ponašati se suprotno.

Međutim, možda je Boske sve ovo predvideo pa se "udilovao" sa nekim miliončetom u svoj politički "projekat"? Ali, da se zna: baš taj Boske je uveliko javno pljuvao stranačke vođe SNS, a ipak je postao to što jeste! Eto, to je rezultat vođenja ludačke politike i konačni propast SNS a u Vranju!

Konačno, treba znati već sada da je ovo oko izbora očigledno zamajavanje naroda jer ništa novog neće biti. Don Nika i njegovo zloglasno udruženje do kraja će uništiti ovaj grad i ove nesrećne ljude koji tu žive.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane