Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Niš: bivši premijer Zoran Živković ponovo pozicionira svoje ljude od najvećeg poverenja u Nišku policiju

Dezertirao u policiju

Nekoliko radnika Policijske uprave Niš, uputilo je redakciji Tabloida pismo sa namerom da upoznaju najširu javnost sa stanjem u policiji na jugu Srbije. Redakcija ga objavljuje bez skraćenja

...

Povratkom na mala vrata u političke vode Srpskog parlamentarizma, Zoran Živković je iskoristio da pozicionira, tj. postavi svoje ljude od najvećeg poverenja na rukovodeća mesta u niškoj policiji. Tako je Predraga Grujića postavio za načelnika u Aleksincu. Inače, Grujić je u vreme najveće moći Živkovića (posle 5 oktobra) bio načelnik Odeljenja policije PU Niš, kada je načelnik Niške policije bio „čuveni" Radisav Gvozdenović.

Ko je Grujić? Dobri poznavaoci njegovog "lika i dela" sećaju se da je završio Vojnu akademiju, a da je u policiju došao nakon dezertiranja iz Vojske Jugoslavije! Inače je neoženjen i ima blizu pedeset godina.

Nakon dolaska u tadašnji SUP Niš, uzurpirao je i protivzakonito ušao u državni stan u niškom naselju Duvanište. U niškoj policiji je poznat po tome jedino što je „oteo stan". Oduvek je bio desna ruka Zorana Živkovića i njegove supruge Biserke.

Druga kapitalna investicija Zorana Živkovića je Ljubiša Zdravković kog postavlja za načelnika Odeljenja policije PU Niš. Bliskost Živkovića i Zdravkovića datira još od petooktobarskih promena. Inače, Ljubiša Zdravković i njegov brat, su bliski saradnici odbeglog niškog narko bosa Zorana Ajkovića-Ajkule.

O sprezi braće Zdravković sa Ajkovićem postoji nekoliko službenih beleški koje je pisala Grupa za suzbijanje narkotika PU Niš, a tadašnji načelnik OKP Dragan Bradić prosleđivao je te predmete nadležnim institucijama.

Ljubiša Zdravković je 16. januara, 2014. godine, na slavlju u pijanom stanju (inače je Zdravković sklon čestom konzumiranju alkohola, i u takvom stanju maltretira porodicu, pa je bilo više prijava za nasilje u porodici) izazvao masovnu tuču na slavlju u Niškom vikend naselju Sićevu...

Po tome se ništa nije postupalo. Puno svedoka je svedočilo u vezi tuče koju je izazvao Zdravković, i svi su potvrdili šta se događalo. Ali, zašto sadašnji načelnik niške policije Srđan Grekulović nije ništa preduzeo? Umesto toga, Grekulović je unapredio Zdravkovića i postavio ga za načelnika Odeljenja policije!

Grekulovićeva poslušnost, kao i status klike koju je doveo sa sobom iz Beograda, a koja ovu državu košta sa platama, dnevnicama i stanovima preko 10. 000 evra mesečno, ima svoju "tačku oslonca". To je, naravno, Zoran Živković. Ova policijska družina i njen politički oslonac, "učvrstili" su svoje pozicije po niškim i beogradskim kafanama. Grekulović razmišlja o svojoj budućnosti, jer mu je Zoran Živković obećao da će on biti direktor policije kada se on bude vratio na vlast za par godina...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane