Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Svinjska prava i slobode

Milovan Brkić

San svakog praseta je da postane debela svinja. Danas je san svakog praseta da ga gaje i neguju u zemljama članicama Evropske unije. Prasad i svinje moraju da odrastaju u tovilištima, da im svira muzika, da imaju igračke za zabavu i razonodu. Kada dođe vreme klanja mesar mora da im, dok slušaju Bolero Morisa Ravela, stavi sedativ u vodu, da ih smiri, da ne osete da su zaklane. Svinje imaju u EU svoja zaštićena prava, i onaj ko ih krši, dobija zasluženu, strogu kaznu.

Srbija nije članica Evropske unije, ali i za naše svinje, ako njihovo meso izvozimo na njeno tržište, važe ista svinjska prava. Samo za ljude u Srbiji, kada je, reč o institucijama Evropske unije, ne važe ljudska prava i građanske slobode!

Ljudi koji žive u zemljama koje, kao ni Srbija, nisu u članstvu unije, mogu biti tretirani kao svinje, kao robovi, tučeni, mučeni...

Šef misije (zla) Evropske unije u Srbiji, ser Majkl Devenport, smatra, po svemu sudeći, da su građani Srbije, a naročito Srbi, gori od svinja, i da ne zaslužuju ni svinjska prava, a o građanskim slobodama da i ne govorimo.

Preteći nam štapom, kao što čobanin preti nestašnim svinjama, ser Devenport podstiče srpske vlastodršce da terorišu građane, da ih pljačkaju, da im uništavaju resurse i oduzimaju svaku nadu u mogući život, samo da te iste svinje koje su na vlasti u Srbiji, za njegov račun, i mafije koja stoji iza njega, ratuju sa svojim građanima, sa prijateljima Srbije, i da spreče ekonomske, trgovinske i kulturne odnose sa Rusijom i drugim zemljama, koje nisu po volji Vašingtona i Brisela.

Ser Devenport se pojavljuje na sednicama Vlade Srbije, na zasedanju Narodne skupštine Srbije, rukuje se sa šizofrenim Vučićem, tapše ga po ramenu. Samo napred, ser Vučić, udri, muči, otimaj, sve će to građani Srbije izdržati.

U izveštajima iz Brisela o stanju ljudskih prava, građanskih i medijskih sloboda, Srbija je zemlja mraka. Ipak, ser Devenport nikako da te reči prevali preko svojih usana, da to saopšti i onima koje ser Vučić već dve godine nemilosrdno zlostavlja i teroriše.

Na njegovoj meti je i Magazin Tabloid, list koji uređujem, i koji opisuje sva zla ser Vučića.

Prvo je zatvorena štamparija Grafoprodukt u Novom Sadu, koja je osam godina štampala naš magazin. Dva broja potom, odštampala ga je štamparija APM Print u Beogradu, i njen direktor nas je samo nezvanično obavestio da mu je naređeno od strane direktorke kompanije Jelene Drakulić Petrović da više ne štampa naš magazin, bez pismenog otkaza!

Štamparija Rotografika iz Subotice, i Mađar so iz Novog Sada, poslale su nam ponude koje su dvostruko veće od realne cene štampanja, a kada smo prihvatili cenovnik usluga, otkazale su nam štampanje.

Štamparija iz Banja Luke, NGD Dnevne nezavisne novine, vlasništvo Željka Kopanje, prihvatila je našu ponudu za štampanje broja koji je pred čitaocima sajta. Uplatili smo avans, po ispostavljenoj fakturi, ugovorili prevoz novina i carinske usluge, prelomili broj po standardima i formatu koji se štampa u ovoj štampariji.

U petak, 17. oktobra, oko 17 sati, kada su svi zaposleni bili na vikendu, stigla nam je pisana e-mail poruka da je ''došlo do kvara u štampariji'' i da nisu u mogućnosti da nas štampaju, a da će novac da nam vrate''. Kopanja je saopštio našem uredniku da ga je zvao Mile Dodik, i da je on to odlučio.

I u ponedeljak, 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda, šaljemo pismo predsedniku RS Dodiku, a iz njegovog kabineta za dva sata odgovaraju da nemaju nikakve veze sa Kopanjinim poslovanjem, niti bilo kog medija u Srpskoj (pročitajte hronologiju u tekstu VAŽNO SAOPŠTENJE).

Svinjsko ponašanje direktora štamparija ostaje nekažnjeno.

Pitamo ser Devenporta, koji ulazi u Vladu i Skupštinu Srbije kao u svoj toalet, da li on čuje naše vapaje, smetaju li mu mrak, teror i nasilje koje sprovodi njegov miljenik, ser Vučić? Da li ga on na to podstiče? I da li bi, u bilo kojoj zemlji, članici EU, bilo moguće da premijer te zemlje zabranjuje štampanje novina, koje, inače, unapred plaćaju štampariju, i nisu sudski zabranjene, niti kažnjavane?

Ali, oglašava se ser Devenport oštrim pretnjama, da Predsednik Putin nije dobrodošao u Beogradu, da treba da Rusima uvedemo sankcije.

Preti nam ser Devenport ako neki Rom dobije batine, užasava se što homoseksualci ne mogu da demonstriraju ulicama Beograda. A, o ljudskim pravima i građanskim slobodama građana Srbije, ser Devenport ne želi ni da čuje. Kada su ona u pitanju, on se pravi Englez.

Laku noć Srbijo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane