Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

MOBING

Branko Dragaš

POLITIKA - Politicki ološ vrši mobing gradana. Šta vrše, pitaju gradani koji nisu moderni, nego tradicionalisti. Narodski receno - politicki ološ nas jebe u glavu! Tacnije, u zdrav mozak. Ko je posle pada despotije mogao da sanja da ce vaskrsnuti takve politicke protuve kao što je trijumvirat izdajnika?

Dovela ih je na vlast žuta gangsterska organizacija, koja je obesmislila demokratiju i opelješila državu i gradane. Danas oni trebaju da budu nova opozicija. Svašta! Kao da su gradani retardirani i ne znaju šta su nam sve radili. Nova opozicija mora da nikne iz utrobe siromašnog i prevarenog naroda. Sprema se neka nova politicka prevara. Novi mobing.

AD - Nastavlja se ludilo Ace Dramosera. Ne silazi sa televizijskih ekrana. Preti gradanima. Obmanjuje. Falsifikuje.Citav svet ga hvali. Drži placeno predavanje na Londonskoj ekonomskoj školi, koja je izgubila svaku reputaciju u ekonomiji, jer je kreirala neoliberalni koncept uništavanja svetskih finansija i privrede nezavisnih država.Šta AD zna o ekonomiji i privredi? Ništa. On je pravnik koji nije radio u struci. Ne zna ni prava. Politicko blebetalo i samoljubivi vlastodržac, koji zabranjuje medije. Ne dozvoljava nikakvu kritiku. Ne podnosi da ga kritikuju.Hvali se da pravi najvece reforme u istoriji Srbije. Rezultata pozitivnih nema. Sve obesmišljava i razara. Politicar koji lako obecava i još lakše zaboravlja obecano. Nesposoban, tašt i osvetoljubiv. Teško nama sa njim.

ATENTAT - Pisao mi je svedok cuvenog atentata na premijera. Nije bilo nikakvog atentata. Samo obest vozaca premijera i pratnje. Zakucali se jedan u drugog. Sve pod rotacionim svetlima. Koje premijer ne koristi. Tako je AD preživeo 8.667 nepostojecih atentata , kako tvrdi njegov hronicar i covek koji ga najbolje poznaje, novinar Predrag Popovic. AD izvrce i laže da bi dobio oreol mucenika, koji se žrtvuje za narod i državu. Patološko ludilo.

PRETNJE - Ucveljenja novinarka Olja Beckovic, tek kada je licno doživela da je ostala bez emisije, prihoda i kada joj je preceno, ispricala je vrlo interesantne stvari vezane za AD. Uprkos tome što nisam ljubitelj njenog lika i dela, smatram da je skandalozno da premijer zove novinarku, da joj preti i da tako pokaže da nije nikakav europski reformator, nego stari dobri ratni huškac i šovinista. Zar ste zaboravili da je on izgovorio tu cuvenu recenicu da ce za jednog Srbina da likvidira 100 muslimana?

Kako vreme bude odmicalo, tako ce AD pokazivati svoju nasilnicku i autoratitativnu crtu. Važno je da ustanemo u odbranu demokratije, jer on gazi sve pred sobom.

KONVERTIT - Problem konvertitstva je stalni unutrašnji osecaj nesigurnosti i straha. Tacit je pisao, da onaj covek koji je pomogao drugom coveku, kada mu je bilo najteže, stvara osecaj neprijatnosti kod coveka koji je dobio tu pomoc, jer ga svaki susret sa svojim dobrotvorom podseca na svoju nemoc. Iz tog osecaja nemoci se javlja mržnja prema coveku koji je pomogao. Takva ista mržnja se javlja kod konvertita prema ljudima koji su slobodni i imaju moralnu vertikalu. Pošto je izgubio moral, konvertit uništava moral društva da bi prikrio svoju izdaju i zlocin

IDENTITET - Ludilo AD svakoga dana je sve vece. Na optužbe iz javnosti da njegov rodeni brat ima firmu koja je godinama blokirana, da je tako pokraden novac i da je njegov brat prevarant, premijer odgovara novim neverovatnim lažima. To nije njegov brat, nego je ukraden identitet njegovog brata. Ukrali su mu licnu kartu, osnovali preduzece, uzeli pare, doveli firmu u blokadu i to sve na ime premijerovog brata, godinama pre nego što je postao premijer, sa osnovnim ciljem da jednoga dana oblate premijere.

Krada identiteta je toliko glupo smišljena prevara AD, izgovorena pred milionskim auditorijumom, da to pokazuje infantilnost jednog nezrelog klinca na vlasti, koji ne može da podnese da ga neko kritikuje i koji javnu funkciju doživljava kao svoju privatnu stvar. Sve doživljava licno. Ne može da se oslobodi japajizma. Prica budalaštine. Obecava laži. I preti svima.

STRATEŠKI MOBING - Zaposleni KBC Bežanijska kosa su mi pisali o suludom ponašanju njihovog direktora Predraga Stevanovica, koji anestezira svakoga ko ga kritikuje i koji mu ukazuje da ne radi dobro. Taj bolnicki kabadahija je najbolja metafora vlasti Ace Dramosera. Doktor je prošao sve vladajuce partije od nesretnog URS, mafijaške DS i nesposobne i izdajnicke SNS. Preuzeo je dužnost u trenucima kada je ta ustanova dobro stajala i kada je bilo stabilizovano njeno poslovanje.Posle više od godinu dana njegovog upravljanja bolnicom, sve je u haosu. Meni je najinteresantnije iz tog dopisa optužbe za strateški mobing. Šta je to strateški mobing? Nesposobni direktor postavlja za svoje zamenike i saradnike još nesposobnije od njega. Tako postaje dominantan i može da manipuliše. Njega iskljucivo zanima da dobije apsolutnu vlast i to mu nesposobni saradnici svesrdno dozvoljavaju. Istovremeno, bolnica se uništava i ništa ne funkcioniše. Samo podaništvo i licemerje.

KRIMINAL - Borba protiv korupcije je završena. AD je naložio da se ukine radna grupa koja je istraživala 24 privatizacije po nalogu Brisela, jer su svi prikupljeni dokazi jasno pokazivali da se radi o kriminalnom pljackanju države i manjinskih akcionara. Grupa je rasformirana jer država nema para da placa njen rad. Direktor policije je priznao da radna grupa nije odradila svoj posao. Tako se pokazuje tacnom moja tvrdnja, napisana nakon hapšenja Miškovica, da je sve to jedna velika prevara, da AD diže sebi rejting i da nikakve ozbiljne namere nema da se privedu zakonu oni koji su u privatizaciji opljackali državu. Nema zakona o reviziji citave privatizacije, nema zakona o konfiskaciji imovine politicara, tajkuna i kriminalaca. Sve što radi AD je prevara gradana i izdaja države.

00384 - Za koga je odreden pozivni broj 00384? Ne znate.Vratimo se dve decenije nazad, kada je došlo do raspada Jugoslavije. Pripremale su se nove države. Svaka država je dobijala svoj pozivni telefonski broj. Srbija je zadržala prvi broj -00381. Novostvorene države Hrvatska i Slovenija su dobile 00385 i 00386. Bosna i Hercegovina je dobila - 00387. Makedonija -00389. Zašto su preskoceni brojevi - 00382, 00383 i 00384?

Ostala je krnja Jugoslavija, nazvana SRJ. A onda se programirano odvojila Crna Gora. Koja je programirano dobila broj 00382. Posle je sve radeno da se odvoji Kosovo. Uspeli su u tome. Izdajnicki režim u Beogradu je priznao nezavisnost Kosova potpisujuci Briselski sporazum.

Tako je Kosovo dobilo pozivni broj - 00383. Ostao je još jedan broj. Kome je namenjen broj 00384? Šta mislite? Plan je da taj broj pripadne - Vojvodini! Republici Vojvodini! Sve se sprema da Vojvodina dobije državnost. Režim je pripremio da Vojvodina preuzme policiju.Tako se pocinje.I dalje verujete u slucajnosti? I dalje verujete ucenjenom AD? Jadna vam majka! Blago vama!

TAHIR HASANOVIC – Trilaterala i u Beogradu. Ko je dovodi? Tahir Hasanovic. Ko je taj? Evo još jednog u nizu bitangi naše tranzicije. Politicar koji menja mišljenja i ideologije kao prljave carape, koji je lakej svakom režimu i koji je bogat i uspešan, jer je Srbija siromašna i propala. Tu barabu poznajem još od studentskih dana, kada je bio skojevac, titoista, ideolog samoupravljanja, radnicke klase, bratstva i jedinstva, avangarde saveza komunista, kada nas je ubedivao da je socijalizam poslednji stadijum pred naš koncan ulazak u komunizam, besklasno društvo u kome ce svako dobijati stanove od društva, a ne samo studentski aktivisti u Univerzitetskoj konferenciji, crvena buržoazija, koja je imala velike plate, kola, vozace, sekretarice, stanove i koja se spremala da preuzme upravljanje socijalistickom državom. Zbog takvih skotova, studentskih aktivista u odbrani socijalizma i društvene svojine, imao sam velike neprilike, moj tekst za tadašnji STUDENT o studentskim buržujima, profesionalnim politicarima i otimacima društvenih stanova, izazvao je skandal i velike napade na mene. Ostao sam u tim napadima, naravno, usamljen, mada su svi znali da govorim istinu, jer je moc tih mladih komunistickih bitangi bila ogromna i niko nije smeo da im se suprotstavi.

Tahir Hasanovic i ostale njuške iz njegove bande za promovisanje socijalizma i tekovina revolucije imali su otvoren i siguran put, te 1982, kada sam diplomirao, prema državnom vrhu i niko ih nije mogao da zaustavi u njihovoj ogromnoj ljubavi za socijalizam i odbrani bratstva i jedinstva naših naroda i narodnosti. U sukobu Ivana Stambolica i Slobodana Miloševica, naš junak prepoznaje u Miloševicu novog gospodara Srbije i postaje veran pas gonic u lovu na uzimanje apsolutne vlasti u Srbiji. Nacionalsocijalisticka propaganda, ratovi, hiperinflacija, gubljenje teritorija, iseljavanja našeg naroda, to ništa ne smeta ovom pohlepniku da bude odani sluga svom gospodaru, a kada je ojacala Baba Jula, njegova odanost je prema Gospodarici Srbije.

Naravno, politika ne može bez biznisa, pa tako se TH povezuje sa proracunatim Dušanom Mihajlovicem i tako se otvara put za veliko pravljenje para.O ostalim njegovim mahinacijama citajte na društvenim mrežama. Moje je samo da osvetlim lik ove tranzicione protuve. Nadam se da ce osvetljavanje ovakvih likova pomoci našim gradanima da se probude iz opsesivne potrebe da bespogovorno veruju i glasaju za politicki ološ. Dakle, pišem o anatomiji politickog ološa. Raskrinkavam ih, jer je to jedini nacin da ih izložimo kritici javnosti.

Petooktobarski preokret je zatekao TH na strani onih snaga koje su rušile despotski režim, jer je on na vreme, njušeci promene, uhvatio kontakte sa buducim vladarima Srbije i tako je uspeo da svog konja za trku, Dušana Mihajlovica, progura da bude ministar policije u DOS -ovoj vladi. Tako je postao nedodirljiv. Reforme su bile idealne za znacajno uvecavanje njegovog pocetnog kapitala. Clan upravnog odbora Centro banke je optužen da je pregovarao sa Kipranima oko para. Inkasirao je za svoje akcije 2,3 miliona evra, kako pišu mediji, na nacin da je iz kredita odobrenog njegovoj firmi kupovao akcije banke u kojoj je bio clan Upravnog odbora. To je nedozvoljena radnja na finansijskom tržištu. Pošteno! Pa, šta? Tako braca rade. Tako se zida sopstveni kapital.

Danas vidim da je skojevac Tahir Hasanovic mason. Ima neku veliku funkciju. Ne razumem se u tajna društva i njihove cinove. Samo se hvali da je mason visokog ranga. Pregledao sam na internetu slike o njemu i jasno je da imamo posla sa uspešnim kapitalistom, bogatim covekom, tajkunom, koji se slika svuda po svetu sa velikim facama i koji je uspeo da dovede Trilateralu u Beograd. To je kratka slika o ovome komunisti, marksisti, lenjinisti,samoupravljacu, skojevcu, nacionalsocijalisti, julovcu, kandidatu za zeta, obaveštajcu, saradniku, politicaru iz senke, kapitalisti, tajkunu, lobisti, masonu, trilateralcu, vitezu nekih redova, reformisti, humanisti i apostolu Novog svetskog poretka. Evo šta je u jednom intervju rekao: „Mi smo bratstvo dobrih ljudi na dobrom glasu, koji placaju poreze, brinu o porodici, komšijama i cine sve da njihov svakodnevni život zraci lepotom, mudrošcu i snagom"

Divno! Dirljivo! Komunisticki odgovorno. Kapitalisticki humano.A na njegovom sajtu piše:„Tahir je jedan od dvoje ljudi na Balkanu koji imaju diplomu poznatog Dale Carnegie kursa za liderstvo i ljudske odnose u Sent Luisu i ovlašceni je Dale Carnegie instruktor. Danas druge uspešno poducava veštinama ljudskih odnosa, poverenju i entuzijazmu, koji su preko potrebni ovom delu sveta.

Predsedništvo EWB nedavno je imenovalo Tahira na mesto Izvršnog sekretara Srpske nacionalne grupe Trilateralne komisije.”

Poverenje u ovom delu sveta je izgubljeno. Tu je provereni covek da nam vrati poverenje. On ce nas nauciti veštinama ljudskih odnosa. Naucice nas entuzijazmu. Naucice nas kako se od socijaliste, komuniste i skojevca postaje kapitalista, tajkun, mason i trilateralac. Sluga Familije. Aferim! Šta još da napišem? Jebeš masone, tajna društva i trilateralu, kada je ovakva fukara i dripac njihov clan.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane