Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Epizoda 141

Zoran Milojević

Voz koji se 20. oktobra 1944. godine zaustavio, vracen je sa sporednog na glavni kolosek, a iz njega su izašli putnici, vidljivo umorni od puta. Posle sedamdeset godina, pružili su svoj staracki korak, ogrnuli se zastavama sa crvenim petokrakama i došli do spomenika koji im je za života podignut. Ponosno i zdušno zapevaše: "...Prije cemo mi umreti, nego svoje zemlje dat!". Žao mi je bilo te starosti, pa ih nisam pitao: a, kako ste dopustili da "umrete" devedesetih" kad vam zemlju uzeše? Pobedonosno su pevali, jer su zaista pobedili.

A, kad je stigao Putin, bilo me sramota od snishodljivosti naših vlastodržaca i neznanja ruskog jezika koji su pokazali. Bolani Vucic i Tonik Šljivka, stvarno su prašina na državnom pragu koji treba ocistiti.

Dr. Sanda Raškovic preuzela je DSS. Odmah sam se setio 9. marta 1991. godine. Dok se narod okupljao, sedeo sam u restoranu za susednim stolom u odnosu na Jovana Raškovica, slavnog psihijatra i Sandinog oca. Lepo sam ga cuo šta je pricao: "...Ne znam šta je Vuku (Draškovicu, prim. red.) trebalo da ljude sabija ovdje, na trg! Trebalo je ic' pred saveznu skupštinu, ode se ne može ni disat' normalno!". Nadam se da ce kcer svoga oca, Sanda Raškovic, shvatiti da narod sve teže diše i da mu sve cešce treba veštacko disanje!

Samo neznalice izjavljuju da se "pripadnici islamske države" tek sada pojavljuju na Kosovu i Metohiji. A, oni imaju više od pola veka svoje baze i vežbališta u Drenici, Šalji, Bajgori, Podujevu, Štimlju, Suvoj reci, Đakovici i još dvadesetak mesta. To su znale i komunisticke vlasti i svi komandanti kasarni nekadašnje JNA, na Kosovu i Metohiji.

Redovno su mobilisali sav albanski ološ, kriminalce i najgore ubice. Svi oni su bili više decenija "pitomci" koje je obucavala CIA, BND...Išli su organizovano da ratuju u Avganistan (prva država koja je priznala albansku državu na Kosovu i Metohiji)., LIban, Siriju, Irak...Dakle, svuda gde su Amerikanci "donosili demokratiju". I to je to.

Moj roman "Ferdana", raznima muti razum. Dame iz NVO me smatraju fašistom. Za DS i SPS sam velikosrpski nacionalista i cetnicki pisac. Za LDP sam, "štetna pojava", za DSS "onaj koji prodaje pamet", a za ove Vuciceve sam "Pinkov šarlatan". sada sam izrastao u "podmuklog seljobera"!

Neki iz vrha gore navedenih, su clanovi udruženja beogradskih svingera, koji nicu kao pecurke posle kiše. Oni okupljaju parove sa "seksualnom inteligencijom, koji su emotivno zreli". Kažu da su za sebe našli smisao i sadržaj u nacinu upražnjavanja seksa. Može da bude! I ja sam, brate, nekada voleo seks, ali se neki red znao. Zato ga se valjda tako i secam. Ali, zanimljivo je da su clanovi udruženja svingera svi odreda levicari, poznati po levicarskom totalitarizmu. Odricu se Tita, upražnjavaju ekonomski nemoral, žele bombardovanje Sirije i "islamske države", a po nacionalnosti su "odocneli Srbi" koji se javno i upadljivo krste, da se to vidi i iz aviona.

Želim srecan pocetak rada svim primaocima socijalne pomoci. Neka im sve ide kao voda. Jer nadležni ministar rece, da socijalnu pomoc nece dobiti oni koji ne rade, nego oni koji rade? Istina, i njima treba pomoc, ali, šta cemo sa nezaposlenima i gladnima? Oni, izgleda, nisu briga ove države.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane