Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Glista

Nikola Vlahovic

Na skupu koji je organizovala nevladina organizacija od imenom BIRN (Balkanska istraživacka mreža) koja se bavi istraživanjem broja žrtava u ratovima na prostoru bivše Jugoslavije, održala je skup u Prištini 12. novembra ove godine. Skupu su prisustvovali, takozvani "oficir za vezu" srpske vlade u Prištini, Dejan Pavicevic i Edita Tahiri, zamenica premijera samoproglašenog albanskog Kosova.

Iza organizacije BIRN stoji nekoliko americkih i evropskih fondova za razbijanje Srbije. Osnivaci BIRN-a su vodece licnosti antisrpskog krila nevladinog sektora, a sufinansijer je i neizbežni Fond za otvoreno društvo.

Na "sesiji" BIRN-a u Prištini, 12. novembra, Edita Tahiri se doslovno ostrvila na Srbiju, govoreci o njoj kao zlocinackoj organizaciji, rekavši izmedu ostalog, da je "duga i neiscrpna istoriji genocida Srbije na Kosovu".

U sali prepunoj predstavnika EU i SAD, Dejan Pavicevic je jedva progovorio dve reci kao reakciju na polusatno divljanje Edite Tahiri. Dan kasnije, kad su Srbi iz Kosovske Mitrovice tražili da se izjasni tim povodom, Pavicevic je rekao: "Ja sam oštro reagovao, obecano mi je da, ako ostanem - više se takve stvari nece ponavljati".

Pavicevic je bivši student privatnog univerziteta "Union" u Beogradu.

Do dolaska na ovu funkciju, bez ijednog dana radnog staža, bio je honorarni "savetnik" u nekoliko nevladinih organizacija. Vucicev režim je u njemu video idealnu glistu koja ce da puzi gde mu on kaže. Jasnije receno, Pavicevic je isto što i Marko Đuric, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju, samo što je Đuriceva gej-predstava svakodnevna, a Pavicevic deluje iz mišje rupe. Ovakva grupa sramotnih gmizavaca, predstavlja najcrnje ruganje sa Srbima na Kosovu i Metohiji, koje sprovodi Vucicev režim.

Cilj je uvek isti: da se njegova vlada predstavi evroatlanskom tutoru kao "tolerantna i konstruktivna", okrenuta priznavanju albanske države u Srbiji. Naime, Pavicevic je bio "poklon" Tadicevog režima Vucicu, sa ciljem da ovaj kadar bez korena, kao novi "šef tima za pregovore sa Prištinom", uradi sve ono što njegov prethodnik iz Demokratske stranke Borislav Stefanovic nije.

Dejan Pavicevic i Marko Đuric, i njima slicni Vucicevi emisari na Kosovu i Metohiji, dokaz su potpunog sloma dostojanstva države i nacije. Srbija vapi za jednim odrešitim snažnim covekom, ali, njega nema na vidiku. Vuciceva topla braca cvrsto se drže svojih gnezda, polažuci jaja buducim bednicima koji ce rasprodati još malo Srbije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane