Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juce

Epizoda 142

Na dan glasanja za Savete nacionalnih manjina, gledam dr Sulejmana Ugljanina, mog druga sa Baira (živeo je kraj džamije) iz našeg kosovskomitrovackog detinjstva. Suljova supruga zabradena stoji smerno kraj njega. A, secam se da je njegova rahmetli majka išla nezabradena! "Slinavi Suljo" (tako smo ga zvali zbog stalnog izliva iz nosa) se poarapio! Kao dete je govorio srpskim jezikom, ekavicom i bez tudica uvezenih iz Turske. Suljo više nije slinav, ali je nastavio sa izlivima.

Srbija daje pun doprinos pomirenju crvene i bele Rusije. Bice podignut (vec je postavljen samo nije svecano otvoren), spomenik caru Nikolaju Romanovu. U isto vreme, slave se srpske pobede u Velikom ratu, a niko ne pominje vrhovnog komandanta srpske vojske. O spomeniku niko ne sme da kaže nijednu rec. Ali, to je srpska istina: daci, sinovi i unuci pobednika iz Drugog svetskog rata su na vlasti. Njihovi dedovi, ocevi i ucitelji su pucali u znamenja i vojsku cija pobede slave kao znak sopstvene velicine!

Državni mediji i privatni mediji koji su naklonjeni vlasti, na sva zvona su objavili kako je u Nišu nadeno konacno rešenje "za trajno zbrinjavanje sto srpskih porodica sa Kosova i Metohije". Ova vest ne znaci ništa drugo nego da se tih sto porodica nikada nece vratiti na svoja imanja na Kosovo i Metohiju. Kad je u pitanju Kosovo i Metohija, srpske vlasti odavno prave ludim srpski narod po redosledu: ovo lažem, ovo je istina!

Miškovicima i Đuraškovicu vraceni pasoši. To znaci da nema dokaza da su opasni po okolinu! Nema dokaza da su se oni obogatili parama koje su komunisti opljackali od Srbije.

Zašto Srbi ne citaju knjige o vekovima kada su imali srece, ali obožavaju novine u kojima se opisuju tude nesrece? Zašto Srbi ne vole da citaju knjige o ljudima koji su voleli Srbiju, ali obožavaju novine u kojima se slave oni koji su opljackali Srbiju?

Demokratska stranka mi je najsmešnija pojava u Srbiji. Svi zajedno izgledaju ulitani od sopstvenih iznutrica sa pogledima upucenim Srbima iz kojih se cita: "...Ko je vama Srbima dozvolio da nam oduzmete vlast?". A, uz sav smeh, Boca Ljubin (Boris Tadic) napravio novu stranku!

Moj deda Todor, sreski nacelnik iz Aleksinca, govorio je još tridesetih godina: "...Za demokrate je batina, za liberale zatvor, za naprednjake ludnica, a za nas radikale je stid i sram što nismo ništa bolji od njih!".

Đeneral Milan Nedic je saradivao sa okupatorom "da bi spasao svaku svaku srpsku glavu koja može da se spasi". Bilo je to u ratno vreme, kad su srpske glave padale. Šta god ova ili ona istorija mislila i pisala o Nedicu, jedno je važno znati: on nije dozvolio da Srbi na glave stave šlemove sa nacistickom "svastikom", niti da idu na Istocni front da se tuku protiv ruske brace. Ali, zato su sada Vucic i Dacic sklopili sve saveze sa NATO okupatorima, pa cak i nekoliko srpskih vojnika ide da ratuje o belom svetu za racun ove zlocinacke alijanse. Istina je, ja sam samo pisac i rekoh ovo da dušu olakšam. Zna se da sam protivnik Evropske unije a danas mislim da nas na kraju puta ka EU ceka turski nužnik. Britanski špiclov, Majkl Devenport danas predvodi srpsko stado koje u savršenom redu ceka ispred te septicke jame.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane