Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Sloboda najamnika

Milovan Brkić

U nedelju, 3. maja, u svetu je proslavljen Dan slobode medija, a tim povodom su se, saglasno, oglasila novinarska udruženja (NUNS i UNS) i Ministarstvo kulture i informisanja, pozivom da se i srpskim novinarima omogući nezavistan rad (!).

Srbija je, inače, zemlja medijskog mraka, u kojoj nam PINK, RTS, Informer, Novosti, Kurir i Politika svakodnevno sole pamet o velikim uspesima srpskog premijera Aleksandra Vučića. I dok on puca od sreće, hvaleći svoje nepostojeće uspehe, poredeći sebe sa Carom Dušanom, javni dug Srbije, za samo četiri meseca ove godine, porastao je za više od milijardu i 500 miliona evra!

U nedelju, u dnevnoj Politici, listu kome je još uvek nepoznat vlasnik, ali ga kontroliše Vučićeva mafija, a uređuje Ljiljana Smajlović, oglasila se ona uvodnikom, posvećenim zaštitniku građana Saši Jankoviću.

Smajlovićeva je puna brige i tuge za porodicom Gojković, čiji sin je stradao pre 23. godine u stanu svog najboljeg druga Saše Jankovića, na Novom Beogradu. Tim povodom su policija, tužilaštvo i sud sproveli istragu, zaključivši da je smrt bila samoubilačka.

Nakon 23. godine, kada je ombudsman pokrenuo slučaj navodnog prebijanja brata premijera Vučića, njegova mafija je digla dreku do nebesa. Iz arhiva je izvađen taj predmet. I, opet ništa. Vučićev ministar i tužilac su objavili sve dokaze iz spisa tog predmeta, sprovedene su sve predistražne radnje, čak Janković i nije bio u stanu kada se pokojni Predrag Gojković, očigledno iz nehata ubio.

Već danima, Pink i Informer vode hajku na Sašu Jankovića. Nakon što je Vučić tužno izjavio da neko moćan štiti Jankovića, (reč je o Kući u kojoj se i on Bogu moli), u pomoć je pritrčala i Smajlovićeva, tvrdnjom da treba otvoriti istragu. Mimo suda i tužilaštva. Barem ona zna kako se to radi, jer je bila u Komisiji koja je ''pronašla'' ubice Slavka Ćuruvije, koje, istina, nije prepoznala njegova tadašnja supruga Branka Prpa, koja je bila uz Slavka. Ali, nema veze, Ljiljana voli da se bavi policijskim poslovima.

Osim što rukovodi Udruženjem novinara Srbije, ona je i predsednica parapolicijskog Saveta za štampu, koji sudi novinarima, bez njihovog prisustva. I za sve to je plaćena 10 hiljada evra mesečno.

Politika je prazna novina, praznih reči, koja veliča umobolnog premijera i njegove lopovluke diže pod nebesa. Naravno, Smajlovićeva se uvek javi, kada njoj Vođa javi. Ni za živu glavu nije opisala ulogu njegovog sina Danila, koji je prošle godine krenuo na paradi ponosa da bije pedere, a onda tata po njega poslao brata Andreja da ga smiri, i tako se sukobio sa onima koji su paradu obezbeđivali. Ona je žestoko osudila BIRN, istraživački portal koji je doveo u pitanje poslove Andreja Vučića.

Sin gospođe Smajlović je vlasnik stana u najstrožijem centru Beograda. Ulični je svirač, a čime se Neven Kogović, kako se predstavlja, bavi, to ni Gestapo ne bi mogao da utvrdi, a to tvrdi njegova mama.

Saša Janković je, u nekom centru moći, određen da zameni pomahnitalog Vučića. Otuda i svakodnevni napadi na njega kojima se, ustvari, stvara njegov kult, a intelektualci su prinuđeni da ga brane, jer tako brane instituciju, slobodu, pa i sebe, od zločinačke vlasti.

Nisam srećan što se stvara novi kvisling-vođa, jer je Janković, mimo ovlašćenja, predložio Zakon o usvajanju dece, dakle mimo Ustava Srbije, (to nije uradio poverenik za rodnu ravnopravnost) kojim gey populaciji omogućuje da budu ''očevi'', ili ''majke''.

Tako se on preporučio za novog kvislinga.

Napad na zaštitnika građana, kao jednu od dve preostale institucije (pored Šabića), izvršen je i na Dan slobode medija. Jer, najamanici moraju da odrade svoje ogromne apanaže. A, što je najgore, Smajlovićeva preti kolegama, navodeći ubistva ruskih novinara u Ukrajini, koja nisu Zapad ni dotakla! Ej, kakva poruka! Ako to Zapad ne osudi, onda si džaba poginuo. Čak ni njena komisija tu ne pomaže.

Nema slobode, sa najmanicima.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane