Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Pederi, lezbejke i travestiti prkosili gradanima Beograda i Srbije

Parada nasilja i smrada

Premijer Srbije ne odobrava gey parade, saopštio je sugrađanima Siniša Mali, koji se zajedno sa ambasadorima Kirbijem i Devenportom šetao sa pederima, lezbejkama i travestitima, koji su likovali što su pobedili građane Srbije. I Aleksandar Vučić je peder, ali, eto, kao razuman gey, ne odobrava da se u gladnoj i porobljenoj Srbiji šepure lezbejke, pederi, travestiti, od kojih je većina prisutnih na paradi, sa samog društvenog dna.On je u to vreme razgovarao u zgradi Vlade Srbije sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom! Veći deo paradera su uživaoci narkotika, alkoholičari i zapuštene osobe, koje su dobile crveno slovo u kalendaru - Dan parade ponosa! Koliko je to ludilo koštalo građane Srbije?

Marko Danilović

Crnim slovima treba zabeležiti 20. septembar 2015. godine. Dan kada je nekoliko hiljada policajaca i žandarma, pod punom borbenom opremom, pomognuto vodom konjanika i psima-napadačima, maltretiralo građane Beograda.

Od jutarnjih sati, policija i žandarmerija opkolila je širi centar grada. Špalire policije podržavala je i četa konjanika, a na svakom punktu podršku su im pružali i psi napadači, koji su lavežom i izgledom, gore od policajaca, plašili one koji su hteli da iz kordona izađu, ili uđu u taj deo grada, gde stanuju.

Bake nisu mogle da dođu unucima na rođendan, bolesnici su uzalud očekivali posete u bolnicama. Ni tica nije mogla proći. Takva je naredba bila. Od 7. sati ujutru, do 16 sati, širi centar grada bio je pod najcrnjom okupacijom. Stotine hiljada građana nije sa Karaburme, Zvezdare, Mirijeva i Vračara moglo da ode u Zemun, na Novi Beograd, ili Banovo Brdo. Sve autobuske linije su ''skraćene''. Ukinute su trolejbuske linije, tramvaji su svi završavali kod Gospodarske mehane.

Vlasti su otezale sa saopštenjem da li će dozvoliti paradiranje. I većina građana nije znala da će uslediti blokada. Molbe, preklinjanje da odu kod rodbine koja ih čeka, nije pomoglo. Sve mora da bude ''čisto''. Ulice avetinjski prazne. Ni tice ne lete. Helikopteri su nadletali Beograd. Ništa nije radilo. Ni prodavnice, ni restorani.

Samo je Aleksandar Vučić, u to vreme, u zgradi Vlade Srbije primio ruskog ambasadora Aleksandra Čepurina?

Nekoliko stotina domaćih pedera i lezbača, sa podrškom i belosvetskih pedera, svečano su šetali ulicama Beograda, promovišući ljubav! Sa njima u koloni bio je i ministar Ivan Tasovac, kome tu i jeste mesto, a pored njega u Vladi Srbije još šestoro ministara su pederi, plus premijer Vučić. Podržani su i od narkomanske populacije, koju su predstavljali Čeda Jovanović i dramski pisac Biljana Srbljanović, bivša žena francuskog ambasadora Gabrijela Kelera.

Pravo je svakog čoveka na osećanje sopstvene vrednosti, njegovo je pravo da bude poštovan u društvu.

Ni srpska gey grupacija odavno nema nikakvih problema pri zapošljavanju i ostvarivanju svojih drugih prava. Njihove sobe su njihov raj.

Ali, finansirani iz inostranstva, ovdašnji pederi i lezbejke, mala grupa njih, zgrću ogromne pare, samo da i Srbiju ''deflorišu'', da zaprkose građanima da su oni posebni, da su iznad ostalih.

Paradiranje američkog ambasadora Majkla Kirbija jeste podrška maloj grupi šetača pedera i lezbejki, ali je velika anti-američka propaganda. "Dosta nam je Jenkija" čuje se po celoj Srbiji. I Vrhovni sud Amerike je sa smo jednim glasom više omogućio pederima da mogu da sklapaju brakove.

Oni koji vladaju svetom žele da ga unište dovođenjem na vodeću društvenu poziciju one koji nisu spolno definisani. Na njih računaju, jer su sebični, grabežljivi, oholi i besprizorni. Sa njima bi ljudski rod prestao, jer se na čmar, ipak, ne mogu rađati deca i potomstvo. Od onih koji nemaju nagon za produženjem vrste ne može se ništa dobro očekivati. Njihovi seksualni odnosi su strasni, skoro patološki, sve se svodi na zadovoljavanje njihovih interesa, za druge ih nije briga.

Istorija nas uči da su svi turski sultani bili biseksualci. Sa ženama su imali susret samo jednom nedeljno, jer su morali da imaju naslednika. Zato su i ratovi koje su vodili bili surovi.

Poslednjih decenija izabranici su napali svet, posebno hrišćane i belu rasu, forsiranjem pederastije. Milion pedera skupi se u gradovima Sjedinjenih Država. Gologuzi pederi pokazuju svoje telesine, lezbejke ljube svoje partnerke, tu strašnu paradu uniženja seksa teško je gledati.

Širom Skandinavije promoviše se gey populacija, kao dominantna pokretačka snaga društva. Andrej Brejvik ih je zatekao na kamari, a potom pobio više od 80 mladih koji su vežbali da postanu vodeći gey aktivisti u Norveškoj.

Posebno su američki Jevreji uporni da preko mode zatru tragove beloj rasi i hrišćanima. Počev od Kelvina Klajna, modnog kreatora koji stvara anoreksične, izgladnele devojke, nesposobne za rađanje, pa do drugih ''stilista'', pederi se posebno ističu ''modnim trendovima''.

Srećom, predsednik Ruske federacije Vladimir Putin zabranio je gey osobama paradiranje, kao i mogućnost sklapanja brakova i usvajanja dece. Ali, takođe je zakonom zabranjena svaka druga njihova diskriminacija. Imaju sva prava kao i ostali građani.

Šta je ostalo iza beogradske Parade ponosa?

Angažovanje svih policijskih jedinica, konjanika, pasa i helikoptera, koštaće budžet Srbije oko dva miliona evra!

Demonstracija nasilja nad građanima, brutalna ''preventivna hapšenja'' mladih ljudi, a policija je saopštila da ih je uhapšeno oko 6o, jer su ''nameravali da napadnu gey aktiviste'', slike na svim te-ve stanicama ove skupine , od kojih je većina izgledala jadno, zapušteno, neuredno, stvoriće sliku o gey populaciji u Srbiji kao ružnim i zlim osobama.

Osramoćena mladež počeće da lovi gey osobe po Beogradu i Srbiji, što nije dobro, i što nedužnim gey osobama može zagorčati život, jer grupa njihovih predstavnika, rukovođena pohlepom, i velikom zaradom, koju dobiju od stranih fondacija za propagiranje pederluka u Srbiji, nije na njih i njihova prava mislila. Oni znaju da u Srbiji, kao nigde u svetu, u Vladi Srbije, ministarstvima, kulturnim institucijama i državnom aparatu, pederi i lezbejke su dominantni, i u većini. Oni vode politiku, koja je jalova, kao što su sterilni i njihovi odnosi. Bez potomstva su.

Protiv Parade ponosa, najgrlatiji protivnici treba da budu gej organizacije. Da se ne čuje na svakom koraku - U dupe ih njihovo....

Smrad koji je ostao iza parade, dugo će se osećati. Mada i od smrada, koji nam ostavlja Vlada Srbije, više se ne može živeti!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane