Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ko je Srbima u Vojvodini podmetnuo Sabahudina i Nedima?

Alahova izvidnica

Može li se stati na rep, ili za vrat, večitom predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Sabahudinu-Dinku Gruhonjiću i njegovom zemljaku Nedimu Sejdimoviću, koji nisu novinari, ali su vlasnici ovog društva, koji pune dve decenije laju protiv Srba, pozivajući međunarodnu zajednicu da nas izopšti, okupira, kazni, utirući put dolasku i naseljavanju Alahovih vojnika u ovoj srpskoj pokrajini

Arpad Nađ

Na tribini održanoj u Subotici, pod nazivom "Vojvodina otvoreno-zatvoreno društvo", između ostalih govorio je i Sabahudin Gruhonjić, predsednik Društva nezavisnih novinara Vojvodine, koji je devedesetih godina stigao nekim čudom u Novi Sad i tu započeo svoju antisrpsku "karijeru". Kao sestrić Nadire Avdić-Vlasi, žene Azema Vlasija, nekadašnjeg Titovog omladinca sa Kosova, Sabahudin je, uz pomoć zapadnih donacija i očiglednih simpatija koje kod takvih donatora uživa, postao aposlutni gazda vojvođanskog medijskog neba. I što više udara po Srbima i Srbiji, to mu više para daju!

Na pomenutoj tribini, Sabahudin reče između ostalog i ovo: "...Na sceni je posrbljavanje Vojvodine i Novog Sada, što je pokušaj da se Vojvodina jednom zauvek veže za Srbiju!"

Javnost je o Gruhonjićevom antisrpskim nastupima saznala svojevremeno iz članka jedne irske novinarke, gde su u podnaslovu citirane Sabahudinove reči o Beogradu i Srbiji, gde je rekao: „...Teško je verovati da može da postoji takva koncentracija zla na tako malom prostoru!"!

Za njega je „ovo društvo duboko degenerisano", a „Srbija nikada nije bila građansko društvo, to je od vajkada bila društvena margina". Srbija, srpsko društvo i država, Gruhonjića podsećaju na „svinjac". Čak i u okolnostima kada stremi svom snagom prema Evropskoj uniji, za Sabahudina Gruhonjića Srbiija je nalik „glist", i „pantljičari", pa iz toga zaključuje da takvo „degenerisano" i „prljavo" društvo, Vojvodinu može samo da „balkanizuje" i „siluje".

Ali, on se ni na tome ne zadržava nego ide dalje pa srpsko društvo naziva „duboko degenerisanim", a o Srbima, kao naciji, govori da su „mali primitivni narod". Poseban odnos ima prema svojim nekadašnjim komšijama, Srbima iz Banjaluke, za koje tvrdi da su „ljudi čudnih fizionomija i neartikulisanog jezika", proričući da će im u budućnosti „noge biti sve kraće, a pogledi sve tuplji"!

Sabahudin ima svoj web sajt koji se zove Autonomija. info, koji je pokrenuo još 2008. godine, kako je tada rekao, sa namerom "da raspravlja o ustavno pravnom i političkom položaju Vojvodine". Od pokretanja tog sajta, iz godine u godinu, bio je u svojim prljavim napadima na Srbe i Srbiju sve žešći, a njegova mržnja sve otvorenija. Video je da se niko ne buni, da ga niko krivično ne goni, da čak ima i podršku kriminalne vlade Bojana Pajtića, pa je nastavio da gazi i pljuje po narodu koji ga je devedesetih godina udomio kao očajnika prebeglog iz BiH i koji mu je pomogao da se iškoluje, postane čak i profesor Univerziteta u Novom Sadu i "večni" predsednik Društva nezavisnih novinara Vojvodine.

Kad se dokopao dobrih društvenih pozicija, iz njega je onda progovorio Alahov vojnik, pa je isukao svoj pogani jezik i počeo da seče kao handžarom! A, gde drugde, nego po srpskim vratovima!

Ali, umesto da ga neko pozove na odgovornost zbog širenja nacionalne i verske mržnje i da bude hitno izveden pred tužilaštvo, njega finansiraju iz budžeta Pokrajine! Tako je i za 2016. godinu, predviđeno finansiranje njegovog sajta, i to od strane Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise i nacionalne manjine i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, odakle povlači ozbiljne sume novca za ovakve i slične projekte, kao što je i gore pomenuta tribina.

Da se nekakav Sabahudin samo jednom ovako oglasio u Hrvatskoj, Poljskoj, Češkoj, Mađarskoj ili bilo gde u onoj Evropi koja drži do sebe i svojih vrednosti, to bi mu bilo poslednje što bi izgovorio uoči dugoročne zatvorske kazne i sigurnog proterivanja "u zemlju porekla"!

Peder i pisac perverznih knjižica, Nedim Sejdimović, Sabahudinov sabrat po Alahu, težak je preko sto pedeset kilograma i ima ogromnu zadnjicu, koju je smestio u sred Novog Sada, na radost lokalne gej-zajednice, a najviše na radost Bojana Pajtića, prvog među jednakima u toj zajednici. I dok Sabahudin telali po čaršiji kako su "Srbi silovatelji Bosne", dotle Nedim, spava u krevetu sa svojim "silovateljima", i ne žali se! Naprotiv, toliko mu je dobro, da se od divote raširio do neslućenih razmera!

Nezavisnom društvu novinara Vojvodine (NDNV) u kome drmaju Sabahudin i njegov jaran iz Bosne, Nedim, američka organizacija NED uplatila je 242.000 dolara, za period od dve godine, obrazlažući to kao donaciju za „obezbeđenje javnog dijaloga o decentralizaciji"!

Ali, što pre treba decentralizovati Dinka i Nedima. Poslati ih tamo odakle su došli, da se mole Alahu što im je omogućio da odu do Novog Sada i zgrnu milione evra, od ludih Srba koji ih nisu za noge obesili zbog svih ružnih reči koje su o njima izgovorili.

Pozivamo Regionalni centar BIA u Novom Sadu da sve javne nastupe Dinka i Nedima prosledi državnom tužiocu, jer njihovi nastupi nisu pravo na sopstveno mišljenje, već otvorena rasna i šovinistička mržnja prema Srbima, koji su ih, devedesetih godina, kad su došli iz Bosne i Hercegovine, dočekali raširenih ruku. Ali, takvi su Alahovi đaci. Njih dvojica su, postaje očigledno, Alahova prethonica, koja treba da utre put delovanju njihove braće, koje Vučićeva vlada planira da naseli u Vojvodini, otme imanja od paora i dodelili njihove njive, kuće i imovinu Sabahudnovoj sabraći po veri.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane