Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Misterije

Senzacionalno otkriće američkog magazina Globe

Nikson ubio Kenedija

Predsednik Džon F. Kenedi je ubijen po nalogu nemilosrdnog Ričarda Niksona, koji je kasnije organizovao krađu JFK-ovog mozga ( iz tajnog FBI sefa ) kako bi prikrio tragove zločina. Ovo je najnovije otkriće američkog magazina Globe

Priredio: Predrag Anđelković

Nikson je iskoristio odbegle CIA agente i njemu lojalne profesionalne ubice da bi izvršio ovo ubistvo - rivala Kenedija. Kako se veruje JFK je 1960.godine namestio predsedničku trku, otkriva za visoko tiražni magazin Globe jedan insajder iz sveta politike.

Sada se ovaj zločin konačno otkriva ( posle više od 50 godina ) pošto je ubica koji je u zatvoru priznao da je misteriozni „drugi pucač" u Dalasu.

Naim, Džejms Fajls ( 72 godine ) koji je u zatvoru u Ilonoisu zbog pokušaja ubistva dva policajca tvrdi da je ispalio „ jedan metak, i samo jedan metak" koji je pogodio Kenedija „pravo u glavu, odmah iznad očiju". Sve se to dogodilo 22. novembra 1963. dok je predsednička limuzina prolazila Dilej Plazom u Dalasu.

On tvrdi da je drugi ubica Čarls „Čaki" Nikoleti bio pozicioniran u biblioteci Teksaške Škole da bi uhvatio Kenedija u „unakrsnoj vatri".

Li Harvi Osvald koji je proglašen za ubicu nikada nije pucao, tvrdi Fajls. Osvald je „namešten" i poslužio je kao žrtveni jarac.

„Nije nikakva tajna da je Nikson mrzeo Kenedija", kaže izvor Globa. On je bio ubeđen da je Kenedi organizovao veliku izbornu krađu i tako mu ukrao predsednički mandat. A kao što je istorija pokazala Nikson je imao opsesiju da se rešava svojih protivnika na sve načine.

Nikson je verovao da dok je god Kenedi živ, neće uspeti da se dokopa Bele Kuće. „On je jako želeo da skloni Kenedija sa puta, kako bi postao Predsednik. Za sve to je imao saveznike i u samoj CIA, koji su verovali da želi da uništi Agenciju".

„To je bio brak stvoren u paklu, i sve je to u jednom trenutku promenilo istoriju Amerike. Kenedi nikada nije imao šansu."

„Ubice nisu imale pojma ko stoji iza njih. Oni su samo ispunjavali naređenja iz donjeg dela komandnog lanca. Nikson je bio dovoljno pametan da distancira sebe od ovog šokantnog događaja. Ništa nije moglo da ga poveže sa atentatom", kaže ovaj izvor magazina Globe.

Fajls koji je priznao ovaj zločin - verovao je da je radio za CIA, ali pravi nalogodavac je u stvari Nikson. On je organizovao atentat, kao i zataškavanje koje je posle toga usledilo.

Nikson je putovao u Dalas nekoliko dana pre ubistva. Zvanično, on je bio u gradu da bi zastupao klijenta - Pepsi Kolu.

„On se sreo sa glavnim učesnicima zavere, noć pre nego je Kenedi ubijen", kaže visoko pozicionirani službenik policije - koji je zatražio da ne bude imenovan. Nikson je otputovao iz Dalasa samo nekoliko sati pre nego je njegov plaćeni ubica izvršio atentat nad Kenedijem.

Kenedijev rastureni mozak je glavni dokaz da je Nikson kriv, i da je bilo više od jednog atentatora, kaže ovaj izvor u svetskoj ekskluzivi Globe-a i dodaje: „Sve što je u Americi rečeno o ubistvu bila je laž od samog početka".

"...Vorenova komisija iz 1964. godine je bila totalno zataškavanje, čak i slike sa autopsije su lažne. Sve je bilo usmereno na teoriju o 'usamljenom pucaču' i kako bi namestili Osvalda koji je već bio mrtav."

„Kenedi je pogođen sa najmanje dva metka u glavu i to je neoboriv dokaz o zaveri. Ljudi iza atentata su znali da dokazi moraju biti uništeni, ili će nameštaljka propasti".

Odmah nakon autopsije Kenedijev mozak je stavljen u kontejner koji je sakriven u FBI sef, kaže ovaj policajac.

Ipak 1966. kada su forzeničari hteli da preuzmu kontejner iz Nacionalne Arhive "je nestao bez traga, kao i svi pisani dokazi. Sve je to ličilo na CIA tajnu operaciju, kako bi se prikrili tragovi", kaže izvor.

Poznati patolog dr. Vilijam Manion kaže za Globe da nestali Kenedijevi organi ne daju mogućnost da se bilo šta sazna.

„U slučaju povreda glave, mozak je uvek najvažniji za patologa za istragu - jer pokazuje ulaznu i izlaznu ranu", kaže doktor."Možda postoje i delovi metka koji bi pokazali da je više različite municije korišćeno".

Niksonova desna ruka u zaveri je bivši direktor CIA Alen Dals, koji je regrutovao mafiju da pomogne. Dals je inače izbačen iz službe od strane Kenedija posle neuspele intervencije u „Zalivu svinja" na Kubi. Akcija je izvršena da bi srušili Fidela Kastra, i povratili uticaj mafije u kazinima na ovom ostrvu.

Neverovatno, ali odmah posle atentata Nikson je postavio Dalsa u Vorenovu komisiju „ kako istina o atentatu nikada ne bi isplivala na svetlost dana", kaže Globe-ov izvor iz Ministarstva Pravde. Posle nameštaljke da Osvald bude proglašen krivcem, i režiranja njegovog ubistva od strane mafijaša Džek Rubija - Dals je naredio da se napiše lažni izveštaj sa autopsije predsednika Kenedija.

Lažni fotosi sa autopsije su potvrdile teoriju o „usamljenom pucaču" i tako je pažnja skrenuta sa Niksona, CIA i Dalsa. Konačno je i mozak pokojnog predsednika SAD ukraden! Kako kaže svetski poznat patolog Ciril Veht „sada niko ne može da utvrdi gde je Kenedijev mozak. Bez sumnje radi se o zaveri."

Pet godina posle atentata na Kenedija, Nikson je pobedio na izborima - i tako je njegova osveta kompletirana.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane