Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zrenjanin

Paničan predizborni strah od gneva sugrađana obuzeo naprednjake u Zrenjaninu

Banatski Isus, blažen među ženama

Strah je prvi, pravi predizborni osećaj vladajuće koalicije u srednjem Banatu, koji misle samo na sebe. Panika od neizbežnog gubitka vlasti sirovih i surovih „parazita" na grbači naroda, ogolila je bezočno uterivanje nazadnjaštva u građane. Goran Knežević, alijas Regionalni Isus i njegovi stranački i koalicioni klonovi, „silom prde" amo-tamo po srednjem Banatu, pokazujući svu nemoć i bedu političkih kukavica i kukavaca

Zoltan Horvat

Da može još gore od najgoreg, poručuje ovdašnja predizborna interesna grupa duboko ogrezla u kriminalu i korupciji. Ponižavajuće i providno, jer su ovdašnji rezultati SNS-SPS mandata nula, „lete" prema građanima predizborni paketi sa deterdžentima, paštetama i kalodontima za krezave zube, asfaltira se brzinom munje par stotina metara ulica, najavljuje se prvomajska vojna parada gde bi tenkovi za staro gvožđe trebali da „špartaju" novim granitom u centru grada?!?

Knežević se, naravno „u interesu" svih sugrađana, trenutno isključivo bavi organizacijom završne SNS predizborne konvencije u Zrenjaninu, gde bi se premijer, na tri dana pre izbora, lično uverio u „remek delo" petog potpredsednika stranke, ničim izazvano idolopoklonstvo srednjeg Banata, pink-informer-rts...ikoni.

Interesna grupa još uvek vlasnika vlasti, pod ofiranim radnim nazivom „Udri do zore pijankama", izbornom listom kandidata saopštila je srednjem Banatu da se zvanično proteruje stručnost, sposobnost i ozbiljan rad.Moj do moga je spisak pajtosa i pajtoskinja (da im, čast izuzecima, orah iz ruke ne uzmeš) koji uređuje „redakcijski SNS-SPS kolegijum", Goran Knežević - Željko Malušić. Kako to izgleda u praksi?

Danijela Paunović, odbornica SPS-a, veoma je ozbiljno i odgovorno shvatila svoju ulogu (bez dinara nadoknade) koordinatora Ženske odborničke mreže pri gradskoj skupštini.

Kao timski igrač, zvanično braneći rodnu ravnopravnost, organizovala je uspešne i veoma posećene tribine sa temama vršnjačkog nasilja i nasilja nad ženama. Rad na ozbiljnim i uznemirujućim temama je bio logičan signal da socijalisti sačuvaju vrednu i istaknutu članicu, ali, ne lezi vraže...Nad koordinatorima za džabe, „lebde" koordinatori koji rade za narodnu lovu, pa je Stojanka Lekić, pokrajinski poslanik SNS, retko nepotreban lik u političkom životu Zrenjanina, zaključila da renome obične odbornice „smeta" (bogom danim) funkcionerkama - neradnicama. Gospođa Stojanka, koja „uživa ooogroman ugled" u nazadnjačkoj stranci, da li zbog „rata s padeži" i konfuzije pri javnim obraćanjima, zapošljavanja svojih sinova ili usled vrhunskih karijerističkih ambicija, osnovala je „privatno preduzeće", Uniju žena SNS-a. Potpomognuta odbornicama Radmilom Marković i Snežanom Uzelac, vrhovnik je ženskog roda u Zrenjaninu, gde su Ženske odborničke mreže, Saveti za rodnu ravnopravnost, Ženske edukativne mreže i preostalo, bitne kao sneg u avgustu.

Muški princip, sprečiti sve koji žele da rade i urade nešto, kolegijalno su prisvojile i aktuelne zrenjaninske ženske gromade, pa je diskriminacionu eliminaciju obične odbornice Danijele Paunović preuzeo muški rod.

Na sastanku gradskog odbora socijalista, sastavljena je relativno pristojna lista kandidata, gde je Danijela svrstana među prvih deset kandidata. Noć pre predaje liste, osvanula su neka (sačuvaj bože) imena, gde je šef gradskog odbora 5 minuta pre sastanka saopštio u četiri oka Danijeli da jednostavno nije u kombinaciji, ali da će je, čim pre, negde, „uglaviti". (Ne)očekivani šok nije bio kraj sramoćenja časne odbornice grada Zrenjanina.

Ljuba Janjić, gradski funkcioner socijalista, inače uvaženi deoničarski tehničar JP Voda Vojvodine, poneo se kao „vrhunski poštovalac" rodne ravnopravnosti, pa je tim povodom ladno saopštio Danijeli, da li u šali da ga svi čuju, da bi, citiramo, „...značajno popravila svoju situaciju ako bi jednom od prisutnih funkcionera sela u krilo".

Sedenje u krilu ili klečanje pred raširenim muškim nogama otkopčanih pantalona u službenom automobilu su, ko dobar dan, deja vu izumi vlasnika vlasti u Zrenjaninu, ali je Danijela, ogorčena i osramoćena izrečenim, uzela ispisnicu iz stranke i demonstrativno napustila „uvaženi" skup funkcionera socijalista i njihovih pajtosa iz satrap stranaka. Na ovakvo verbalno nasilje nad koleginicom, očekivano nisu reagovale Stojanka Lekić, Radmila Marković i Snežana Uzelac, prstom nije mrdnula ni Eleonora Marjanović iz redova stranačkih dama, predsednica skupštine grada, Željku Milošević, predsednicu Foruma žena SPS u Zrenjaninu ovaj slučaj interesuje kao i letovanje na Marsu, a vrhunsku nezainteresovanost za Danijelin slučaj pokazale su i urbane legende Zrenjanina, Slaviša Mihaljica, sekretar izvršnog veća gradskog odbora SPS („istakao se u predizbornoj akciji„ protivzakonitog iznošenja dokumentacije iz arhiva gradske uprave u stranačke prostorije) i „nestašni" Radoslav Jocić, ovdašnji večiti odbornik socijalista (svojevremeno osuđen na kaznu zatvora od dve godine uslovno na 6 meseci).

Ovo i ovakvo društvo Kako ćemo - Lako ćemo, izlaz iz ove teške situacije potražio je na veseloj i raspojasanoj žurci omladine zrenjaninskih socijalista u restoranu Kamelot, gde su kao „omladinci i omladinke" sa prosekom od po pedesetak godina mlade starosti, naterali autentičnu mladež socijalista da ih poslužuje iza šanka. Inače, dama Eleonora je treća na izbornoj listi kandidata, i ima pratnju kandidata kakve zaslužuje, uvaženi Slaviša je četvrti, Jocić sedmi, sa šefom Željkom kao nosiocem liste.

Dr Tošića, doajena zrenjaninskih socijalista, zaštitno ime i pokriće ovdašnjih socijalista, nema na listi, jer je i on, od ovdašnjih stranačkih gromada, sramotno skrajnut. Danijela, osramoćena skromna žena, majka uspešne studentkinje, ćerka pokojnog gospodina Mrkonje, nekadašnjeg visokog čelnika grada Zrenjanina koji je svojevremeno značajno pomogao Željku Malušiću da uđe u svet javnih ličnosti, dostojanstveno „vida rane" nakon vrhunskog kolegijalnog uterivanja rodne ravnopravnosti. Navodi, da razume „maštovitost" jednih te istih ljudi koji vode Zrenjanin, svesna je njihovog nanošenja bola svima koji ih podsećaju na davno zagubljene principe časnog i odgovornog čoveka. Ponos srednjeg Banata, jake ljude koji su zajednički stvorili treći najjači grad bivše Jugoslavije, nasledili su preusmerivači nepostojeće pijaće, u fekalnu vodu Zrenjanina, kaže Danijela, poželevši šefu svoje bivše stranke, kao osvedočenom ljubitelju konjičkog sporta, puno, puno dobrih konja i kobila.

Šta ćemo sa razvalinama grada, pitaju očajni radnici rasturenih preduzeća koji se hapse ispred ovdašnje Palate (ne)pravde i sudski procesuiraju. Zgrada Motela u naselju Šumice je horor razvaljen objekat, za koji je Regionalni Isus svojevremeno rekao da ima spasonosno rešenje. Navodni spas u liku Spasoja Rajića, dokrajčio je i ZIP, Zrenjaninsku industriju piva, osnovanu 1745. godine. Samo idioti od gradskih čelnika mogu da dozvole luksuz da se jedna ovako moćna pivara ugasi, na čemu je dođoš-spas radio dok ga nije strefio zatvor. Danas je ZIP u vlasništvu države i gomile neplaćenih poreza, pa se kao jedini akter prodaje preostale imovine pojavio kupac sekundarnih sirovina. Ima tu na desetine tona mesinga, bakra i drugih metala, ako je gvožđurija iz Šećerane posečena i odneta, što se neki gradski guzonja ne bi ugradio u ovaj posao i „pomogao" da se počisti teren od golih zidova do sravnjivanja.

Pri kraju, u rubrici dobrih vesti, imamo dve različite, jednu jako dobru i jednu dobru vest. Prva se tiče nezvaničnog svetskog rekorda kancelarije SNS u Zrenjaninu, koja je u vremenu od 02 do 08 časova prvog dana predaje izbornih lista, u prisustvu 30 overivača, propisno overila i predala dovoljno hiljada komada overenih potpisa koje su preuzeli „overeni" članovi gradske izborne komisije iz redova ovdašnje vlasti. Vest o senzacionalnom uspehu je poput munje osvanula na društvenim mrežama, botovi su imali pune ruke posla, pa je ovakav podvig lično pohvalila i Maja Gojković, prva na pokrajinskoj listi SNS. U prisustvu Regionalnog Isusa, ponosno je stala pred mikrofone najavivši veličanstvena obećanja novih sigurnih vladara zgrade novosadske zgrade Banovine. Što ne siđeš malo među narod, da vidiš šta stvarno misle Zrenjaninci o svima vama, stranačkim prevrtačima, reče neko ispod prozora, nakon čega je najbliži funkcioner SNS, u najboljem maniru, nakon veličanstvenog troskoka, zatvorio prozor.

Dobra vest tiče se člana ovdašnjeg Zrenjaninskog Poslovnog kruga (ZREPOK), Dragoljuba Bjeloglava, suvlasnika privatne firme BB Trejd trgovinskog lanca Per Su. Dragoljub je član Strateškog tima za razvoj grada Zrenjanina, solidno plaćena je to funkcija, ali se jedini, za razliku od preostalih kolega i svih članova svih gradskih komisija, saveta i preostalog, lako odrekao apanaže u humanitarne svrhe. Ako bi ovome dodali da zaposleni u marketima Per Su imaju najveće plate u odnosu na ovdašnju konkurenciju, onda bi to bila naredna dobra vest, odnosno, čist marketing.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane