Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Buđenje pacova

Milovan Brkić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se probudio iz četvorogodišnjeg zimskog sna. Pune četiri godine se baškario u kabinetu, u zgradi Predsedništva, u kojeg je doveo i svoju Bubicu, zvaničnu suprugu Dragicu Nikolić, podarivši joj Fondaciju, savetnike, budžet... Skupljačica lekovitog bilja, koja liči na baba Rosku iz serije Bela lađa, proputovala je beli svet, gde god su noge njenog muža videle puta.

Ovih dana je gospodin Nikolić, srpski predsednik, okružen polusvetom, Stanislavom Pak i savetnicima koji bi mogli da budu zabavljači u cirkusu, ili kapidžije u zatvorskim paviljonima, počeo da se čuje. Ima i razloga tome.

Njegov ''politički sin'' Aleksandar Vučić ga je bacio na patos. Obrisao je pod sa njim, i sveo to vreme njegov politički otac je o njemu iznosio samo reči hvale, kao da je u pitanju Isus Hristos, a ne šizofrenik i spolno nedefinisana spodoba, čije su ruke krvave do lakata. Staljin je obožavao da ga hvale na sva usta saradnici kojima je tog dana uhapsio i likvidirao žene i decu.

I danas Nikolić hvali Vučića, ali i počinje i da postavlja pitanja, a odgovori na njih direktno optužuju Vođu.

Dok Vučić svima poklanja sve što se od njega traži, samo da ga još drže na vlasti, Nikolić mora da se bori kod ovaca svojih da dobije još jedan mandat, jer mu se vladanje osladilo. Puno para je u pitanju, a može abolirati sinove svoje, ako ih Vučić, kao što je to činio Staljin, uhapsi.

Tako je došao i dan kada je magarac riknuo kao lav...

Predsednik Nikolić je upitao Filipa Vujanovića u Sarajevu, zašto Crna Gora ne poštuje teritorijalni integritet Srbije, priznavši Kosovo, što Vučiću ne bi palo na pamet. Predsednik sada iz puna glasa tvrdi da nam ne treba članstvo u Evropskoj uniji, ako je uslov priznavanje Kosova. Poručuje da nam ne treba članstvo u NATO-paktu, da Srbijom ne treba da vlada samo jedan čovek, da treba izvesti na sud sve one što su u Savamali rušili objekte, mučili građane i usmrtili noćnog čuvara...

Dobro je da i predsednik Srbije počinje da vrši svoju dužnost. Vučić nas žive sahranjuje, a na Kosmetu NATO raspoređuje raketni štit, što će, sigurno, izazvati žestoku reakciju vojnog vrha u Moskvi, a moguće i Kremlja. Vučić se topi od miline, jer misli da produžava sebi mandat.

U Srbiji se bude pacovi. Ivica Dačić, sav uzbuđen, uneređen od straha, poručuje Vučiću da mu je žao ako ga je u Moskvi pomenuo Vladimir Putin, jer se pisalo da je tražio da Ivica uđe u Vladu. Kakav Putin, pa ne drži ova spodoba sa krmećom glavom pare u Moskvi, već u Londonu.

A Vučić piše ekspoze, kojim će da opiše svoju Borbenu Vladu. A, ko će sve u njoj biti, on sam još nije obavešten. U Ambasadi Sjedinjenih Država još razmatraju i proveravaju kandidate. Misle i na Ruse, da i njima nešto uvale, uvereni da mogu da ih prevare, je Rusiju u Beogradu predstavlja obaveštajni general u penziji Aleksandar Čepurin, koji misli samo na svoj konto. Hiljade Rusa u Beogradu pomaže Srbima da ne potonu, ali Čepurin čerupa.

I dok veliča sopstvene istorijske poteze i najavljuje ulazak u Zlatni period, zahvaljujući izvrsnoj N 1 televiziji, radio Sputnjiku, Povereniku za informacije od javnog značaja Rodoljubu Šabiću i Zaštitniku građana Saši Jankoviću, na videlo izlaze mnoge istine, od kojih Vučiću ni špricanje ne može da pomogne.

U pretprošloj godini saznajemo da je Vlada Srbije dala, iz budžeta TV Pinku 3,9 miliona evra kao podsticaj za ''izvoz Vučićevog kulta", TV B 92 oslobođena je plaćanja poreza u visini od tri miliona, a RTS će u ovoj godini inkasirati stotinu miliona evra koje će podeliti sa Vođom.

I poslanici se bude. Demokrate će, definitivno, zajedno sa Borisom, Sašom Radulovićem i sa DSS-om imati šta da pitaju Vođu i njegovu kamarilu. Boško je bio nameran da bude uz Vučića, ali izgubismo Boška, uz malo troška.

Vreme je buđenja, a pacovi se prvi bude.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane