Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Za čije interese rade samozvane vođe navijača Partizana?

Ništa belo, samo crno

Neposredno pred zaključenje ovog broja Magazina Tabloid, redakcija je primila pismo u kome se iznose detalji o nasilju koje se iznutra i spolja sprovodi nad fudbalskim klubom "Partizan", sa posebnim osvrtom na to ko i kako je opljačkao klub i stavio ga u ruke savezu kriminalna i politike

......

Proteklih nedelja ponovo smo svedoci incidenata koje izazivaju huligani i to ne na tribinama kao što je obično slučaj, već su se tuče, neredi, maltretiranje članova uprave klubova, fudbalera, preselili na ulice grada. Predstavnici vlasti se povlače se pred hordom nasilnika i huligana, pitanje je zašto?

Poslednji primer kome smo prisustvovali je brutalno prebijanje u sred dana, pred brojnim svedocima i kamerama člana obezbeđenja direktora FK Partizan. Ceo slučaj se završio privođenjem trojice aktera prebijanja, gde su dvojica zadržana u pritvoru a treći ekspresno oslobođen. Pretpostavka je da će se i ostala dvojica nagoditi sa tužilaštvom što otvara pitanje za koga i u čijem interesu rade huligani sa tribina?

Jedan od takozvanih vođa navijača Partizana je i Nenad Vučković zvani Vučko. Za njega se tvrdi iz dobro obaveštenih izvora, da je spona između aktuelnih policijsko-političkih krugova i južne tribine. Naime, Vučko je aktivni pripadnik Vojske Srbije tj. lice koje prima platu iz budžeta države. Ovo ga je svojevremeno u policijskim krugovima preporučilo da može da bude odličan „ubačeni element" među navijače, koji će lako pridobiti njihovo poverenje tako što će im rešavati sitne probleme koje imaju sa zakonom. On je smatrao da će tako lako držati tribinu pod kontrolom a svako ko nije hteo da se stavi pod Vučkovu kontrolu bio bi „slučajno" privođen od strane policije i sledile su mu razne nameštene prijave za nerede, dilovanje narkotika i slično.

Vučković je ekpresno ubačen u skupštinu FK Partizan ispred navijača (ukupno ih je 5) iako nikakave zasluge na tribini nije imao! Konstantno je vodio hajku protiv navijača koji bi za Partizan i život dali jer je znao da ne zaslužuje mesto koje je dobio kao „taster" policije. Kao član skupštine 2014. godine, zdušno je podržao Zorana Popovića u izboru za predsednika FK Partizan i za tu uslugu dobio 100.000 evra koje je podelio sa par svojih kolega. Svi smo kasnije bili svedoci koliko je Zoran Popović oštetio Partizan za više milionske iznose.

Sem određenih policijskih krugova, iza Vučka su stali i pojedinci iz kriminogene sredine na tribini, pre svih Aleksandar Stanković zvani „Sale Mutavi", poznati osuđivani diler narkotika sa južne tribine, koji je i glavni akter prebijanja člana obezbeđenja direktora FK Partizan. Bez njega Vučković ne bi uspeo da tako lako zastrašuje svoje protivnike. Vučko je takođe pokušao u protekle dve godine da stavi i fudbalere Partizana pod svoju kontrolu tako što bi im pružao menadžerske usluge. Tu je naleteo na velike i nimalo naivne igrače u ovom biznisu, pa je morao da se povuče i živi od potkazivanja „kolega sa tribine" i novca koji mu je daje Sale Mutavi od dilovanja narkotika.

Kao glavna osoba iz vrha policije koja pruža zaštitu Vučku i njegovoj ekipi spominje se čuvena Dijana Hrkalović, sekretar Uprave kriminalističke policije, kojoj Vučko redovno podnosi raport. Više puta su viđeni u „Terminalu", poznatom beogradskom baru gde su večerali i razmenjivali informacije.

Naravno iza cele ove kriminalne strukture stoje otac i sin tj. Vojislav i Novak Nedić koji pokušavaju da stave poslovanje FK Partizan pod svoju kontrolu. Osetili su da Zoran Popović i pre njih Dragan Đurić nisu izvukli sve iz kluba i da su tu ostale još desetine miliona eura koji pre svega prodajom igrača i daljim zaduživanjem mogu da se izvuku na njihove privatne račune. Napravili su spregu samozvanih vođa navijača, para-policijskih struktura i politike u kojoj se Novak nalazi kao najbliži saradnik premijera i to eksploatišu na najbrutalniji način.

Ko će im stati na put, pitanje je za verne navijača Partizana, koji su trenutno samo nemi posmatrači onoga što se priprema od strane takozvane „crno-bele familije" a iza kojih nažalost iza kojih stoji klan Nedića.

S poštovanjem,

"Istražni organi''

podeli ovaj članak:

Natrag