Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

RASIPNICI

Branko Dragaš

BUDŽETSKA INSPEKCIJA - Savet za borbu protiv korupcije je objavio 16.06. 2016 IZVEŠTAJ O KAPACITETIMA BUDŽETSKE INSPEKCIJE.

To što tamo piše je zaista tragična priča kako se se država odnosi sa parama poreskih obveznika.Potpuno je jasno da smo propali zato što nas konstantno kradu sve političke nomenklature na vlasti.

Šta piše u tom Izveštaju državnog Saveta za borbu protiv korupcije? Korisnika budžetskih sredstava ima od 12.000 - 13.000 , tako piše. Kako to? Zar država ne zna tačno koliko korisnika ima koji uzimaju novac poreskih obveznika? Otkuda tolika razlika?

Čitavih 1.000 korisnika visi u vazduhu. Kako je to moguće? Zašto nijedna vlast do danas nije napravila tačan broj korisnika budžetskih sredstava? Slučajno? Nema slučajnosti kod ovih lopova na vlasti. Sve je tako podešeno i namešteno da se novac odliva iz budžeta u privatne kase političara, stranaka i tajkuna.

Budžetska inspekcija prosečno godišnje iskontroliše samo 38 korisnika ili 0,2%. Kakva je to kontrola kada se kontroliše 0,2% korisnika budžeta? Zašto uopšte postoji kontrola, kada se tako beznačajno mali broj korisnika budžetskih sredstava kontroliše?

Ono što je svakako najzanimljivije u čitavoj ovoj državnoj stvari, ono zbog čega moramo svi biti zabrinuti, je podatak koliko novca godišnje država potroši na korisnike budžetskih sredstava.Država godišnje potroši oko 15 milijardi EVRA i kontroliše samo 0,2% od te sume, koja je 50% zvaničnog BDP države.Ponavljam - 15 milijardi evra novca građana Srbije je potpuno nezaštićeno pred pohlepom političkog ološa, kriminalnih stranaka i halapljivih tajkuna. Svake godine! Toliki novac je izložen pljačkanju i preusmeravanju u privatne i partijske kase. Toliko mali broj inspektora, koji kontrolišu 38 budžetskih korisnika od 13.000 korisnika, samo je dokaz da se arče državne pare, da curi na sve strane i da se otvoreno krade, tu, pred našim očima. Vlasti se menjaju, ali krađe građana se nastavljaju. Tu se ništa ne menja.

Nijednoj političkoj grupaciji na vlasti nije palo na pamet da napravi detaljnu kontrolu trošenja budžetskih sredstava. Posebno je interesantan podatak da je država odredila 9 / DEVET/ kontrolora da iskontroliše 12.000 -13.000 budžetskih korisnika.Devet jadnih kontrolora na toliko hiljada nekontrolisanih budžetskih korisnika. Da li je to normalno? Nije. Da li je to neki propust? Nije? O čemu se onda radi? To je, gospodo drugovi, organizovana pljačka državnog budžeta, koji je potpuno nezaštićen i koji je izložen političkoj volji korumpirane i kriminalne vlasti.

Uopšte nije važno koju ideologiju vlast zastupala, svi oni su ujedinjeni u združenom poduhvatu otimanja novca iz budžeta države. Namerno su odredili tako mali broj kontrolora da bi sakrili velike budžetske krađe koje se odvijaju pod partijskim pokroviteljstvom političara na vlasti.Budžetski kontrolori, kako piše u navedenom Izveštaju, nemaju ni softversku ni harvardsku podršku, što dokazuje da je sve farsa od strane vlasti, koja je glavni organizator ove krađe. Ne samo, dakle, da ima samo devet inspektora, nego ti inspektori ni nemaju uslove da normalno obave svoj posao.

Ta licemerna i pokvarena, izdajnička vlast, koja nas svakoga dana bombarduje svojim lažima o navodno postignutim uspesima, koja se hvali da smo najdinamičnija privreda Evrope i da ćemo imati veći privredni rast od jedne gigantske privrede Nemačke, nije se udostojila da opremi državne inspektore da mogu da kontrolišu kako se odliva novac iz državne blagajne, stvarajući uslove da se nesmetano obavlja ova organizovana pljačka države i građana.

Kada budžetski inspektori pronađu da se novac iz budžeta nenamenski koristio, odnosno da je pokraden, oni, budžetski kontrolori , nemaju nikakve mogućnosti da nateraju korisnike budžetskih sredstava da vrate uzeti novac koga su nenamenski potrošili. Nema nikakve mogućnosti da se lopovi kazne. Sve što rade budžetski kontrolori je unapred obesmišljeno. Pošto su budžetski kontrolori ljudi od krvi i mesa, koji primaju platu od države, pošto je njihov rad u startu obesmišljen i služi samo da se pro forma prikaže postojanje demokratskih institucija, onda mogu da razumem državne kontrolore da, uprkos svojoj savesnosti, ne žele da se sukobe sa moćnim političkim gangsterima, preko kojih se organizuje ova legalna pljačka države. Dragi prijatelji, nađite na sajtu Saveta ovaj Izveštaj i pažljivo ga pročitajte.

Pred vama se nalazi zvanični državni izveštaj.Ovo je dokaz kako nas političari na vlasti kradu.Svi! Kradu nas - Legalno! Novac poreskih obveznika nije pod kontrolom.Ogroman novac - 15 MILIJARDI EVRA!!!!! Političari se bave politikom samo da bi dokopali kontrole nad ovim novcem. Krađe se odvijaju preko bužetskih korisnika.Koje kontrolišu političke stranke na vlasti. Budžetski korisnici su privatno vlasništvo partija na vlasti. Postoji prećutan dogovor, svih partija koje dođu na vlast, da se ponašaju na isti način.Niko se decenijama ne procesuira. Oni što su ranije krali, a svi znaju da su oni krali, ne procesuiraju se namerno da bi novi, koji su se dokopali vlasti, varajući naivne građane na izborima, mogli da nastave da kradu. To je suština predstavničke parlamentalne demokratije. Koja je obesmišljena i koju moramo da menjamo. I to je prokleta istina o našoj lopovskoj politicii našim kriminalnim političarima.Dokazana ovim javnim državnim Izveštajem. Da li se neko uzbudio zbog ovoga? Ne! Svako gleda svoja posla, dok pljačka i dalje traje.

SITI - Englezi su izglasali Izlazak. Tako su otvoreno pokazali da više ne veruju Briselu. Veliki istorijski događaji se ne dešavaju sami po sebi.Valjda smo to naučili iz istorije. Iza velikih istorijskih događaja uvek stoje veliki interesi.Koji se tako otvoreno ne prikazuju.Martin Luter je bio osnivač protestanske crkve u Nemačkoj, ustao je protiv Vatikana i pape jer su iza njega stajali osnaženi nemački grofovi, koji nisu više hteli da plaćaju danak nezasitim i pohlepnim vatikanskim papama i koji su doneli odluku su da podrže Lutera u reformisanju crkve.Zašto bi novac odlazio van Nemačke, kada može da ostane u Nemačkoj i da služi za dalji razvoj privrede Nemačke i za zapošljavanje nemačkog naroda. Tako je nastao protestantizam, na koga se toliko poziva nesretni Vučić, koji radi protiv interesa svoje države i svog naroda i koji omogućava briselskim papama da pljačkaju Srbiju.

Francuska buržoaska revolucija je bila organizovana i smišljenja da se sruši truli feudalizam i da mlada kapitalistička klasa dobije prostor za svoje narasle poslove, jer u postojećim društvenim, zastarelim odnosima se nije mogao razvijati kapital preduzetničke klase u usponu, pa su oni odlučili da organizuju revoluciju i da skinu parazitske kraljeve sa vlasti. Narod je bio samo topovsko meso ove dobro pripremljene i izrežirane revolucije, puko sredstvo za rušenje prevaziđenog feudalnog sistema.

Projekat revolucije je uspeo jer su se podudarili interesi mlade buržoazije u razvoju i opljačkanoga i osiromašenog naroda. Slično je bilo i sa ruskom Oktobarskom revolucijom. Familiji nije odgovaralo da Rusija, bogata rudama i svim prirodnim sirovinama, postane kapitalistička država, jer bi, već u prvoj polovini XX veka, Carska Rusija, pravoslavna, Treći Rim, postala najmoćnija država na planeti.Vatikan to nije mogao da prihvati.Država čiji car nije dozvolio privatnim bankarima Familije da osnuju Centralnu banku Rusije, da je uzmu u svoje vlasništvo, da štampaju novac prema svojim potrebama, jer onaj koji štampa novac, taj upravlja državom; taj ruski car je bio osuđen da bude svrgnut.

Lenjin i njegova banda pljačkaša banaka je dobila od Familije novac i čitavu logistiku prebacivanja novca u Moskvu za profesionalno organizovanje i vođenje Oktobarske revolucije.Narod je bio siromašan, opljačkan, porobljen i nezadovoljan carskim režimom. Vapili su za slobodom i boljim životom.Tako su se poklopili interesi Familije, da unište Rusiju i da je stave pod svoju kontrolu, interes Lenjina i njegovih gangstera, da dođu na vlast i uvedu državni socijalizam, i interes naroda da se oslobodi robovanja carskoj vlasti.Zadržaću se na ovim primerima. To je sasvim dovoljno da objasnim engleski Izlazak.

Odluka nezadovoljnih Engleza da izglasaju Izlazak iz bankrotirane EU i da se oslobode nadzora briselskih satrapa, posledica je pada životnog standarda većine građana koji pripadaju srednjem staležu i interesa finansijskog Sitija da se odupre nametnutoj kontroli kako međunarodnih finansijskih institucija, briselskih administratora, tako i stranca-uljeza, koji je doveden na čelo Centralne banke Engleske.Finansijski tajkuni sa Sitija su odradili kampanju i građani su glasali za izlazak.

Obostarni interesi su doveli do ovakvog rezultata. To što ih prepotentni i arogantni Brisel godinama unazad nervira, to što funkcioneri imaju plate 45.000 evra mesečno, a poslanici 15.000 evra mesečno, to što su sebi obezbedili druge novčane privilegije, razne zaštite kada ostanu bez plaćenih funkcija i druge pogodnosti o trošku evropskih poreskih obveznika, to je samo dolilo ulje na upaljene vatre nezadovoljstva.Odluka je bila ispravna, bez obzira na sve medijske laži i podmetanja briselskih gubitnika, vladinih zvaničnika i razmaženih londonskih skorojevića.Mada su berze u prvom danu značajno pale, samo nedelju dana kasnije one su se vratile na početni nivo i počele su da jačaju.Englezi su u pravom trenutku napustili TITANIK.

ŠAMARČINA - Njegovi prijatelji iz Brisela su mu zavalili šamarčinu. Vruću.Njegovi prijatelji ga prodaju. Otvoreno. Pustili su ga niz vodu. Teraju ga da ispuni sve preuzete obaveze. Ili mora da ode.Pritiskaju ga i gaze. Ponižavaju ga njegovi prijatelji iz Brisela na svakom koraku. Ne otvaraju namerno neka besmislena poglavlja. Koja on mora da ispuni. Protežiraju Crnu goru i Tursku.Sprdaju se sa Dramoserom. Rugaju se jednoj političkoj kreaturi.

Čitav njegov politički koncept propada.Nakon izlaska Engleske, nema više EU.Kojoj on toliko stremi.A koja ne može ni sama sebi da pomogne.EU je u potpunom raspadu.Što se pre bude raspala, to će biti bolje za Evropu.

Perverzno je da odlazeći Englezi podržavaju da Srbija uđe u EU. To je bolesno. To je zajebavanje u zdrav mozak. Posade mučenika u Parizu u vrh sofe, na koju su pozvali sve balkanske poglavice, ukazuju mu počast da bi se sprdali sa njim, jer nema nikakvu državni politiku, običan je sluga, lakej, potrčko, mali od kužine, kelner, on odlepi od sreće što je važan, što ga uvažaju, što ga pitaju i što mu se smeškaju, ne vidi, bednik, da ga lože, pale, da mu spremaju svilen gajtan i da mora da ispuni sve što jen obećao, pre nego što ga šutnu, zgaze i cipelom zgnječe.

On, egzaltiran, poludeo, prolupao, odlepio, viče iz sve snage, da ga mogu da čuju briselske poguzne muve, da nema referenduma u Srbiji, on ne da nikakav referendum, on je odlučio da nema referenduma, može i dva miliona ljudi da izađe na ulice i da protestuje, ali on neće dozvoliti da se održi referendum jer, kaže, Srbi bi glasali protiv EU, isto kao i Englezi, pa je on odlučio da ne sme da se organizuje nikakav referendum u Srbiji.Sve što radi u politici je promašeno.

Pogubno. Bio je šovinista i propala je njegova ideologija. Sada je eurofanatik i ta ideologija je propala. Mani se, čoveče, politike. Sve što radiš, upropastiš! A, referendum? Neka izađe dva miliona građana na ulice. Tada ćemo videti da li će biti referendum.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane