Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Procesi

Da li je turski sultan učio od našeg Vođe

Erdogan iz našeg sokaka

Prošlog leta, tačnije 18. avgusta, sve te-ve i radio stanice, novinske agencije i listovi objavili su vest da je policija uhapsila zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid Milana Malenovića, zbog navodne pretnje na svom fejsbuk profilu upućene Aleksandru Vuičiću, predsedniku Vlade Srbije. Posle 11 mseci, tužilac je Malenovića optužio da je pretio Neši Slini, a on zna da je reč o ministru unutrašnjih dela dr Nebojši Stefanoviću, i traži da sud Malenovica osudi na na godinu i devet meseci zatvora. Za sve to vrme Vučić pravi bahanalije u vili Bokeljka i u vili u Jajincima, a Neša Slina u kućama na Bežanijskoj kosi i u Petrovcu na moru. Tužilac zaključuje - šala, šala, pa vešala. Da li je turski sultan Erdogan Prvi učio od srpskog Vođe Vučića?

Milica Grabež

Bespoštedna rafalna paljba na urednika Milana Malenovića trajala je danima, a u njoj se, naročito isticao Informer i TV Pink. Malenoviću je sudija za prethodni postupak Raša Janković, koji je, inače, predsednik sudskog veća, odredio pritvor, da ne ponovi krivično delo!

I dok je Malenović boravio u zatvorskoj bolnici, u koju je prebačen jer je reč o čoveku koji se jedva kreće, na insulinu je i sa više operacija, Velika propaganda laži je tražila njegovu glavu. Kao što danas Redžep Taip Erdogan satire i istrebljuje sve ''izdajnike''

Nakon što je iz KPD Bolnice iz Bačvanske sudu stigao dopis da je Malenovića teško lečiti u zatvorskim uslovima, krivično veće Višeg suda u Beogradu odlučilo je da mu pritvor zameni kućnim pritorom, uz zabranu napuštanja stana i korišćenja interneta.

U čekanju da pravda dođe po njega, Malenović je tražio da mu se omogući da ide kod lekara, ali sudija Verica Vasojević nije marila za njegovo zdravlje. Rešenjem predsednika suda Aleksandra Stepanovića, na zahtev osumnjičenog, ona je izuzeta iz vođenja ovog postupka i predmet je dodeljen sudiji Nebojši Živkoviću.

I 11. februara ove godine sudija Nebojša Živković donosi rešenje da se Malenoviću ukida zabrana napuštanja stana. Tako je urenik Magziana Tabloid proveo 5 meseci i 25 dana u pritvoru i u kućnom pritvoru.

"...Od podnošenja krivične prijave od 18. avgusta 2015. godine pa do sada, javni tžilac je u pogledu sprovođenja dokaznih radnji, pri čemu je sudija za prethodni postupak imao u vidu priznanje osumnjičenog lica da je autor postavljenih komentara na svom fejsbuku, pri čemu je u svojoj odbrani naveo razlog takvog ponašanja, javni tužilac je do sada pribavio izvštaj MUP RS - Kabinet ministra unutrašnjih poslova i zatražio izveštaj Republike Srbije - Generalštab Vojske Srbije... Pri tome, reč je o prethodnom krivičnom postupku, pa prema tome javni tužilac u dužem vremenskom periodu nije opredelio da li će optužiti osumnjičenog Malenović Milana za krivično delo za koje preduzima istražne radnje, a reč je o krivičnom delu Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 u vezi stava 1 KZ, pri čemu je oštećeno lice u ovom predmetu Aleksandar Vučić, predsednik Vlade, ili se radi o nekom drugom krivičnom delu, a iz spisa predmeta javnog tužioca se ne vidi da je oštećeno lice pozvano da se izjasni u pogledu ozbiljnosti pretnji.. " - navodi se u obrazloženju rešenja sudije Višeg suda u Beogradu Nebojše Živkovića.

Dakle, Malenoviću je oduzeta sloboda 5 meseci i 25 dana, a za to vreme zamenik javnog tužioca Ratko Marković nije preduzeo nijednu istražnu radnju, ne računajući dopis ministru unutrašnjih dela i načelniku Generalštaba Vojske Srbije!

Nezadovoljan odluklom sudije Živkovića, zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu uložio je žalbu, zahtevajući da se ponovo odredi pritvor zameniku glavnog urednika Magazina Tabloid, ali je vanraspravno krivično veće Višeg suda u Beogradu ovu žalbu odbilo kao neosnovanu.

Konačno, Višem sudu u Beogradu zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu Ratko Marković podneo je 11. jula, skoro 11 meseci od dana kada je uredniku Malenoviću određen pritvor, optužni predlog protiv okrivljenog, zato što je "...dana 16. 08. 2015. godine u Beogradu, ulici Resavska .... u stanju uračunljivosti, svestan svog dela i da je ono zabranjeno, pri čemu je hteo njegovo izvršenje, ugrozio sigurnost ministra unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije, Stefanović Nebojše, pretnjom da će napasti na njegov život i telo, na taj način što je putem interneta i društvene mreže Facebook, sa svog profila pod nazivom ''Milan Malenović'' uputio pretnje sledeće sadržine 'ubij, ubij, ubij Vučića, la la la... a koga od tih skotova neka zamisli Neša Slina, lično bih ga zaklao ovim proređenim zubima', čime je izvršeno krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3. u vezi stava 1 KZ..."

Tužilac predlaže da se pred sudom održi glavni javni pretres, pročita optužnica i osuđeni oglasi krivim za optužujuće krivično delo i osudi na kaznu zatvora u trajanju od JEDNE GODINE i DEVET MESECI.

Prtivor uredniku Magaziana Tabloid određen je jer je, navodno, pretio predsedniku Vlade Srbije Vučiću, ali ga tužilac ne optužuje za tu radnju, jer nije navedeno da je reč o predsedniku Vlade Srbije. U izrazu ".., a koga od tih skotova neka zamisli Neša Slina", tužilac je prepoznao da je reč o ministru unutrašnjih dela dr Nebojši Stefanoviću.

Dalje tužilac navodi - "...Obaveštenjem MUP-a RS - Direkcije policije - Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata 03-5 broj 1348/16 od 30. marta 2016. godine, dokazuje se činjenica da zbog upućenih pretnji ministru unutrašnjih poslova Vlade Srbije Stefanović Nebojši, Jedinica zadužena za obezbeđenje navedenog ministra preduzela je pojačane mere bezbednosne zaštite određenog lica i to ministra unutrašnih poslova Vlade Republike Srbije Stefanović Nebojše..."

Zamenik tužioca Ratko Marković jasno identifikuje da je Neša Slina ministar unutrašnjih poslova, a da je rečenica - .. neka zamisli Neša Slina, lično bih ga zaklao ovim proređenim zbima'' podigla na noge Jedinicu za obezbeđenje ministra unutrašnjih poslova, jer, ne daj Bože, da neko zakolje proređenim zubima Nešu Slinu, ministra njihovog.

I to sve košta godinu i devet meseci zatvora!

Sudija Slavica Nikolić prihvatila je optužni predlog i zakazala je suđenje za 4. avgust, pre nego što Neši Slini istekne mandat.

Skoro šest meseci Milan Malenović je bio u pritvoru, po optužbi da je ugrozio sigurnost predsednika Vlade Srbije Vučića, ali ga je na mestu oštećenog zamenio njegov trbuhozborac Nebojša Stefanović.

Umesto da je u zatvoru, Nebojša Stefanović je štićena ličnost. Za samo tri godine, zaradio je kuću na Bežanijskoj kosi, vilu u Petrovcu na moru u Crnoj Gori i nekoliko miliona keša, koji su platili biznismeni sa Kosova. Iza visokih zidina njihovih kuća i vila, ove skotove nije moguće zaklati proređenim zubima. Oni se mogu smaći samo ručnim bacačima, ili raketama. Zamenik urednika Magazina Tabloid je nedeljama bio na crnoj listi Vučićeve Velike propagandne laži. Onda se, umesto njega, kao ''žrtva'' javlja Nebojša Stefanović, njegov ministar. Srpsko pravosuđe je za žaljenje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane