Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Čekajući šarenu lažu

Milovan Brkić

Iz Brisela su jasno i glasno, da svi čujemo, poručili da do 2025. godine na dnevnom redu neće biti razmatranje predloga o prijemu novih članica. I to pod uslovom da se i Unija do tada ne raspadne.

Svakog dana šizofreni premijer Aleksandar Vučić poručuje i preti građanima da je jedini put Srbije - Evropska Unija, i da nema alternative. Ili Unija, ili smrt.

Njegov mandat, i njegove Vlade je četiri godine. Svi ministri skotovi, kao papagaji ponavljaju Vučićevo obećanje i pretnju. I sprovode politiku surovog pljačkanja i uništenja Srbije. Sve pod parolom da idemo u Evropsku uniju, i da moramo da žrtvujemo Kosovo i Metohiju, državnu imovinu na KiM vrednu 200 milijardi evra, da se odreknemo Crkava, njene imovine i Srba na Kosovu, da se sukobimo sa Rusijom, da smanjimo rađanje dece, umanjimo subvencije, a sve sa ciljem da šizofreni ludak ima suficit u budžetu. Ko lud se zadužuje, i sve to prikazuje kao prihod. Ne plaća porodilje, ne isplaćuje socijalnu pomoć, ni invalide, ni veterane, ni seljacima subvencije, samo da ima suficit... A njegova banda krade li krade.

Aleksandar Vučić, po ocu Albanac, tako se i oseća. On se drži očeve psihologije da je na prvom mestu interes porodičnog klana. Zato Vučići nemilice pustoše Srbiju. Pljačakaju fondove, kreditne linije, budžete lokalnih zajednica, švercuju oružje i narkotike...

Ni gluvom šapći, ni ćoravom namiguj! Narod još ćuti. Jer i Vojislav Šešelj, na najpodliji način podržava Vučića. Nije samo reč o novcu koji dobija. Psihologija i odnos prema Srbiji im je isti!

Zašto se šizofreni peder odlučio da bestidno laže, i svakog dana obećava? Penzionerima da će im vratiti procenat od opljačkanih penzija, zaposlenima da će im povećati platu za jedan procenat koju je umanjio za najmanje deset odsto pre dve godine!

Sednicama njegove vlade prisustvuje, skoro redovno, šef misije EU Majkl Devenport, koji je sa svojim ljubavnikom Markom Blagojevićem, pokrao najmanje 270 miliona evra od pomoći koja je prikupljena za pomoć poplavljenima u majskim poplavama 2014. godine.

"...Zaraziti nekoga čekanjem, to je najsigurniji način vladanja njime. To znači učiniti ga nepokretnim i bezopasnim, potpuno i zauvek, i ta obmana čekanje tvrđa je od svakog zatvora i jača od svih bukagija, jer se, sa mnogo sreće i veštine, iz zatvora može pobeći i okova se čovek može osloboditi, ali te obmane, nikad ni doveka!" Ove reči je davno zapisao nobelovac Ivo Andrić. Kakva gorka istina!

Ali, uvek ima nade. Počnimo da se budimo iz Vučićeve opasne laži.

Prošle nedelje ubijen je vođa navijača Partizana A. Stanković, čovek koji je pravnosnažno osuđen na pet godina zatvora i ima pet ubistava koja su mu oproštena. Vučić ga je iz Zvezde prebacio u Partizan, da skrši navijače koji su mu skandirali - "Vučiću pederu", i da pomogne njegovom bratu Andreju da zastrašuju biznismene koje njih dvojica reketiraju, da mu pomognu u švercu narkotika...

Vučić je pobesneo i njegov seiz Neša Slina je najavio rat mafiji. Ne mogu da se ubijaju omiljeni Vučićevi kriminalci! Stanković je organizovao i premlaćivanje Miloša Vazure, ali Vučić je to razumeo! I opravdao Stankovića, kao i njegov ne odlazak u zatvor. Sada policija staje na stranu jedne zaraćene frakcije. Zna se ko je ubio Stankovića. Da li će im Vučićeva najava rata biti podsticaj i da njega smaknu? Poznajem te ljude, i sa njima nema šale. Oni ne opraštaju krv.

Opet pozivam da se Vučić smakne, po svaku cenu. Da ode, kao i Milo Đukanović ovih dana. Podsećam na stihove Vuka Karadžića iz Crvenog bana- "Gaće moje sokolovo krilo, đe je ono što je u vas bilo?"

Zar smo svi ostali bez muda, što bi naš Vuk danas zapitao?

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane