Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

Srećna Nova 2027

Odmetnik od zdrave pameti

Branko Dragaš

Ne morate ništa da znate o ekonomiji da biste bili srpski premijer. Ne morate da imate ni dan radnog iskustva u privredi da bi vam građani Srbije poverovali da ste veliki i uspešni privrednik i da ste zaslužili da vodite razorenu i rasprodatu privredu Srbije o kojoj, poput svih ostalih pretendenata za političke prevarante, ništa ne znate. Niti vas to intersuje da saznate. A zašto biste i znali? Šta zna o srpskoj privredi NATO premijer? Ništa. Šta ga je kvalifikovalo da upravlja srpskom privredom? Ništa. Politikant i prevarant nema jedan dan radnog iskustva iz privrede.Politička demagogija, lažna obećanja, neprekidne ucene, spinovanja, bezobrazluk i konstantne krađe. To je njegova ekonomska politika. Kojoj se toliko divi. O istorijskim uspesima brabonja.

Svakodnevne konferencije za štampu. Na kojima ludak sam sebi postavlja pitanja i sam sebi daje odgovore.Mediji dosledno prate ovo ludilo i podržavaju odmetnika od zdrave pameti.Mediji su porobljeni, potkupljeni, zastrašeni i cenzurisani. Ovako kako šarlatan Aca Dramoser vodi našu ekonomiju, tako bi mogao da je vodi svaki gradski pijanac, klošar i probisvet. Dramatično zadužuje državu i tvrdi da se dug smanjuje.

Sve je kod njega, dakle, sumanuto. Potkupljeni estradni ekonomisti veličaju ekonomske uspehe NATO premijera. Kada su u julu 2012 dovedeni na vlast NATO premijer i kamarila izdajnika javni dug je bio 15,2 milijardi evra. Kada danas uđete na zvaničan državni sajt Javni dug Srbije -sat javnog duga, vidite da je javni dug narastao na uskoro 27,2 milijardi evra. Koliko je porastao javni dug, gospodo drugovi, poltroni ekonomske struke, licemerja i ulizništva? Znate li vi matematiku iz drugog razreda osnovne škole? Javni dug je porastao za 12 milijardi evra. I? Ništa!

Nikoga to ne zanima u parlamentu. Poslanici primaju svoje prevelike plate iz toga zaduživanja i glumataju da su vlast i opozicija. Igraju se politike. Zajebavaju se sa zaduženim i osiromašenim narodom. Sprdnje i podjebavanje! To je ekonomska politika NATO premijera.

Za narednu 2017 država mora da se zaduži ukupno 858,8 milijardi dinara ili skoro 7 milijardi evra, kako bi finansirala nesposobnost, neznanje, krađe i pokvarenost NATO premijera i njegove gangsterske bande razbojnika i pljačkaša na vlasti.

U toj nenormalno velikoj cifri sadržan je sav diletantizam, arogancija, prostakluk, žvalavljenje, brbljanje, torokanje, nerad, parazitizam i podlost izdajničkog i konvertitskog režima, koji ne može da pokrije sve budžetske deficite, otplatu godišnje glavnice, otplatu 1,4 milijarde evra samo kamate, direktne i indirekte obaveze, gubitke javnih preduzeća, subvencije stranim investitorima, koji investiraju našim novcem, dospele garancije, gubitke lokalnih samouprava i sve ono što se u budžetu falsifikuje, lažno prikazuje, izbacuje iz budžeta, prebacuje u narednu godinu i namerno umanjuje samo da bi preplaćeni poltroni iz Fiskalnog saveta, neznalice i paraziti, konstatovali da imaju neke primedbe, ali da sve ide u dobrom i željenom pravcu.

O, fiskasli mrmoti i mrsomudi! O, vi podli manipulatori! Štreberi i tezgaroši! Koji primate mesečnu nagradu za izdaju struke i svog naroda u iznosu dvogodšišnje plate tekstilne radnice ili kasirke u vašem supermaketu. Sram i stid da vas bude!

Zašto ne kažete koliko država duguje preduzećima na ime povraćaja PDV-a? Kolika je to cifra? Zašto nije uneta u budžet? Zašto učestvujete u falsifikovanju budžeta, bednici? Zašto učestvujete u zločinu protiv države i naroda? Zašto nekažete narodu koliki su realni gubici gradova i opština u Srbiji? Zašto građanima ne kažete kolike su vanbilansne obaveze države i ko će to da servisira? Zašto nema na jednom mestu svih obaveza države, gradova, opština i javnih preduzeća? Ko će sve te gubitke da pokriva? Zašto uzeti kredit EPS-a, koji se uplaćuje u budžet kao dividenta iz poslovanja, računate kao prihod? Otkad je kredit postao prihod, neznalice jedne? Zašto ovom mučenom narodu ne kažete da smo bankrotirali i da ne smemo više da se zadužujemo? Zašto pothranjujete ekonomsko ludilo ludaka? Zašto ćutite o realnom iznosu BDP-a? Kako je moguće da BDP iznosi 2001.godine samo 9 milijardi evra, da je kumulirani rast BDP-a od 2001-2016 iznosio 50% i da je danas BDP narastao na 33 milijardi evra? Kakva vam je to matematika, sunce vas žarko neogrejalo? Gde ste vi, prodane duše, učili škole?

Ko vas je takve iskvarene stvorio? Zar nemate trunke morala i poštenja? Zar ste baš takve ništarije i podlaci? Ne mogu da verujem koliko nisko mogu da padnu ti estardni ekonomisti. Kako ih nije sramota? Kako mogu ulicom da idu? Kako mogu svoje sve siromašnije komšije u oči da gledaju? Kako mogu onu nesretnu prodavačicu na kasi, gde svakog dana pazare, da pogledaju u lice? Zašto ne objasnite toj našoj sirotinji da je planirano u 2016.godini da se maksimalno zadužimo 662 milijarde dinara, dok je za 2017.godinu to planirano zaduživanje naraslo na 858,8 milijardi dinara. Koliki je to rast zaduženosti u jednoj godini?

Što ne saopštite građanima da se zaduženost povećava za 29,6 odsto?!? Samo za godinu dana! Uvećavamo našu zaduženost za trećinu! Gde je kraj tog narkomanskog zaduživanja,plajčkaši budžeta? Rasipnici! Ima li kraja vašem podaništvu i lažima? Zašto ne kažete prezaduženom narodu da je kredit od domaćih i međunarodnih finansijskih institucija i inostranih vlada planiran na 150,2 milijarde dinara, dok je prošle godine bio 90,1 milijardu dinara? Koliki je to godišnji rast? Čitavih - 66.67%! Istorijsko zaduživanje NATO premijera! Istorijski neuspesi, koje estradni ekonomisti promovišu kao stabilizaciju budžeta i smanjivanje budžetskog deficita. Ako su prihodi za sledeću godinu planirani 1.092,9 milijardi dinara, dok su u ovoj godini planirani na 997,4 milijarde dinara, što je rast od mršavih - 9,5%, kako će se to ostvariti ako se planira rast BDP od fantastičnih 3%, što je najveći rast u istoriji Dramoserovog ludila?

Kakva je ovo računica? Kakav je to istorijski rast kada se inflacija lažno prikazuje na 2,4%? Građani u svom novčaniku imaju najbolje ugrađene senzore za merenje inflacije i ne trebaju im eksperti iz Fiskalnog saveta i estradni ekonomski masturbatori da objašnajvaju kako porošačka korpa raste i kako se sve bolje i lepše živi u glavi srpskog Kralja Ibija, jer će lična potrošnja porasti 1,4%. O, narode, narodni? Ko još više veruje u sve te laži? Ko još veruje da će nam biti bolje sa ovim nadmenim i ostrašćenim političkim ološem koji se sprema za novi politički cirkus i nove prevare? Ko da veruje u predsedniče kandidate koji su odlepili i koji su umislili da su mesije, poslani da isčupaju Srbe iz svojih drevnih korena , da nam isperu mozak, da nas lobotomiraju i ugrade protestansku svest evropskog konzumenta na samrti?

Ko da veruje u predsedničke kandidate koji su pobegli sa lečenja iz ludnica i sanatorijuma za duševne bolesnike? Ko da veruje iskopleksiranim političkim patuljcima koji hoće da porastu u soptvenim očima tokom izborne kampanje? Ko da veruje provincijalnim đilkošima, dilberima i zamlatama što hoće da pobegnu iz svoje palanke duha i da se osvete Velikom Gradu, zato što ih nikada nije hteo da prihvati? Ko da veruje impotentnim perverznjacima koji hoće Srbima da jebu mater? Ko da veruje nekrofilima koji lešinare na odumiranju države? Ko da veruje egzibicionistima koji vole da verbalno masturbiraju pred našim malim aparatima TV prijemnika? Ko da veruje voajerima koji vole da gledaju patnje našeg naroda i koji se sami preporučuju NATO siledžijama i nasilnicima?

Ko da veruje egomanijacima, perverznjacima, svetskim klošarima, mrljavim državnim činovnicima, psihopatama,uspaljenim starletama naše političke estrade, secikesama, špekulantima, pohlepnicima, šibicarima, jajarama, nitkovima i kriminalnim likovima koji će da se kandiduju da se naša nesreća i dalje produži, da se ništa ne menja, da nastavimo da se zadužujemo, rastačemo, rasprodajemo, samouništavamo i zajebavamo, jer dok je god takvo nenormalno, permanentno vanredno stanje u državi, dok god prostakluk i prostituisanje postaje vrhovno načelo naše propale politike, dok se tako javno laže, obećava, krade i dok ludaci nastavljaju da upravljaju državom, to je za sve te nitkove dobro i poželjno, jer to njima jedino oidgovara, to je njihovo prirodno stanje u kome se oni odlično snalaze i osećaju, stanje u kome jedino mogu da opstanu, profitiraju i postanu neko i nešto u našem bolesnom i razvaljenom društvu.

O, jadni i unesrećeni Srbski rode! Ubeđuju te da će za dve godine da bude bolje. Ubeđuju te da ćemo za dve godine da uđemo u briselske močvarne vode i da ćemo tamo da izumremo. Lažu nas od petooktobarskog prevrata da sviću nove zore i da će od sutra da živimo bolje. Nema svitanja! Nema zora! Nema boljeg života! Samo zaduživanje i rasprodaje! Svuda samo odvratna laž i prevara!

Politika je surova, prosta i ogorčena borba političara za vlast. Cilj politike nije dobrobit i blagostanje nacije, nego da političari preko politike ostvare sve svoje snove. U borbi za vlast su sva sredstva dozvoljena. Nema milosti. Najvažnije je nekako dokopati se te vlasti. Kurta da zameni Murtu.

Kada se narod pobuni, onda Murta zameni Kurtu. I tako u krig. Ringišpil. Sve dok nam se ne zavrti u glavi od njihovog bezobrazluka. Koje neće prestati, nego će biti sve okrutnije i odvratnije što su problemi veći i teži. Kopamo jamu sve dublje, verujući da se tako možemo spasiti. Nema restarta sistema! To je pogrešnoi! Nova zabluda. Mora se totalitarni sistem - uništiti! Slomiti! Poništiti! Sve do temelja! Mora se iz korena isčupati totalitarizam. Očistiti bolesno tkivo. Nema prekrajanja i nadogradnje. Nema kompromisa. Na razvalinama totalitarizma ne može da nikne sloboda. Samo stvaranjem novog političkog sistema možemo da se spasimo.

Novi politički sistem se mora stvoriti u glavama slobodnih ljudi. Robovi nemaju slobodu. Zaduženi su ucenjeni. Konformizam ne pokreće napredak. Lešinari nisu stvaraoci. Paraziti nisu vizionari. Elita je samo jedna. Duhovna. Nema druge elite. Svi proklamovani su sluge Velikoga Brata. Familije. Novi politički sistem mora da stvore normalni. Zdravi u glavu. Koji znaju. Koji vole zajednicu. Koji su pošteni. I koji moraju da se žrtvuju. Bez žrtvovanja se ne može biti nova elita. Bez odricanja i posvećenosti se ne može izgraditi nova zajednica.

Nalazimo se na velikoj istorijskoj prekretnici. Svetska kriza je sučeljavanje sa realnim svetom. Virtualni svet je iluzija. Novo doba traži nove ljude. Ljude koji nisu ucenjeni. Ljudi koji su slobodni. Koji imaju dušu i koji znaju iskreno da se smeju. Koji znaju da se igraju. I koji su posvećeni odbrani čovekovog uma i ljudskog dostojanstva. Stiglo je novo doba, ali mnogi toga nisu još svesni. Kriza je srušila sve predrasude. Možemo li da iskoračimo? Imamo li snagu našeg drevnog naroda? Ako smo svetu ponudili prvu pismenost, kulturu i civilizaciju, zašto danas da ne budemo svoji? Iskušavanje je provera.

Drevni narod ima iskonsko strpljenja. Vreme je kapital. Zato opraštamo i brzo zaboravljamo. Ne znamo da mrzimo, jer trajemo. Uprkos svemu, uzdižemo se u najvećim tragedijama. Epopejama. Vreme sitnih kalkulacija je završeno. Sledi herojsko doba uzdizanja.

Što pre propadnemo, pre ćemo se uzdići. Okupljeni oko jedne šljive su zajednica. Koja sve može da povrati. Evropa se raspada. Nema mesta za Srbe u bankrotiranoj EU. SREĆNA NOVA 2027!

Moskva, 21.12.2016

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane